Myten av papirmider, i tillegg til hva som skal gjøres for kvaler som eksisterer

Del på Pinterest

OBS: Denne artikkelen kan få deg til å føle deg kløe. Dette skyldes at det dekker informasjon om mange insekter som forårsaker kløe, spesielt kvalerne. Mites er små organismer som ligner på insekter som vokser på mange ting, men vanligvis ikke på papir, i motsetning til popular tro.

Denne artikkelen vil snakke om Kartmiddene og grunnen til at de ikke eksisterer, så vel som kvaler som eksisterer. Du vil også lære crawlies crawlies du kunne se i dine papirprodukter (kalt & # 8220; boklice & # 8221;) og hvordan å bli kvitt.

Mytologien av papirmider

Loch Ness Monster, Yeti, & # 8230; L’papirmite? Alle tre av disse er faktisk mytiske skapninger. Stemmen som det er kartmidder ble født fra folk som jobber i kontorer med mye papir. De rapporterte å ha opplevd høyere fullpurrede priser. De antar at feilen var myter (minuscule mikroskopiske insekter).

Mens det er slik at myten har startet, har forskere ikke bekreftet eksistensen av papirmider (og har høye strømmikroskoper som skal kunne oppdage dem). Derfor la vi til dem alle’liste over mytiske skapninger.

Som vår episode av & # 8220; mythbusters & # 8221; Vi er her for å fortelle deg at kartet myter ikke eksisterer. Det er imidlertid andre kvaler som kan leve i ditt hjem, i huden din og på dine papirprodukter. Et eksempel er det «8220; en type insekt som er kjent for å trives på mugg og sopp, spesielt de som vokser i moldy bøker.

Boklister er synlige i øynene, mens mange myter ikke er. Selv om disse insektene ikke er akkurat hyggelige å se, er den gode nyheten at de ikke vil prøve å leve blant håret som den andre lusene. I stedet foretrekker de å spise bøkene dine, bakgrunnsbilde og andre papirprodukter i ditt hjem (for eksempel pappkorns bokser).

De mange typer myter

Selv om forskerne beskrev mer enn 48.000 arter av forskjellige myter, representerer dette bare 5 prosent 10 av det totale antallet myter arter, så det kan være mer enn en million forskjellige arter. Noen vanlige myter og parasitter i ditt hjem inkluderer følgende:

 • Chiggers. Chiggers er en type mite som vanligvis bodde i jorda eller på plantene. Faktisk suger de ikke en persons blod, men (de forbereder seg på dette) Spis huden som flyter med deres spytt. Chigger Bites kan forårsake hudrødhet, kløe og til og med tøff, det er vanskelig. De er veldig små og kan se ut som et støvkorn på huden din.
 • Kløvermider. Kløvermidene er en rød, grønn eller brun myte som elsker å vises i høst og forlater et rødt våkne på områdene som angriper, inkludert tepper og gardiner.
 • Demodex folliculorum. Navnet på disse kvinnene kan avsløre hvor de bor: på kroppshår, inkludert øyevippene til noen mennesker. Mens kvaler D. Folliculorum forårsaker vanligvis ikke problemer, overdreven mengder kan akkumulere på noen mennesker og forårsake problemer som kløe, hudfølsomhet og rødhet.
 • Pulvermidd. Grovvarsel: Pulvermider lever av døde hudceller i madrassen, puter og tepper. Dessverre kan feces de produsere etter fôring av hudceller forårsake allergiske reaksjoner som nysing og respiratoriske problemer hos voksne.
 • Rodent / fuglmidd. Disse kvinnene kan bite et menneske hvis de mister sin rat eller fugl. Bitt kan forårsake et lite utslett som irriterer huden og forårsaker kløe.
 • Scabies. Scabies Mites overføres av kontakt av person til person eller person til dyr (som en hund). Disse kvinnene er insinuert i huden, og skaper tunnelområder i huden. De kan forårsake alvorlig hudirritasjon og kløe. Et av de avslørende tegnene på scabies-infeksjoner er kløen som blir verre om natten.
 • Halm kløe kvaler. Disse kvinnene lever i halmen, i # 8217; gress, blader og frø. Når du kommer i kontakt med dem, kan de lage mikroskopiske biter som fører til kløe, rødt skinn. Selv om disse kvinnene ikke lever på mennesker, kan de legge et tegn hvis de biter deg.
 • Flått. Ticks er & # 8220; kusine & # 8221; Dell’Mite og kan leve på huden din eller på håret til kjæledyret ditt. De lever blodet ditt og kan bære sykdommer, som Lymes sykdom.

Å ha myter betyr ikke at ditt hjem eller du ikke er ren. Kvaler er bokstavelig talt overalt. Hvis du tror du har en infestation i & # 8217, vil du føle deg mye bedre ved å ta tiltak for å bli kvitt deg.

Tegn på en mytebit

Finner vanligvis kvaler på kroppens koffert og armer. Hvis du har biter eller rødhet uten et notat årsak til bittet (som å se en mygg på armen din), kan feilen være en myte.

Siden de er så små, er det vanskelig å vite at en myte er forfatteren uten å gå til dermatologen. Noen ganger kan en dermatolog bare se en bit og vite at det er en viss myte (dette er ofte tilfelle av scabies). Andre ganger kan de kanskje ta en skraping av huden og prøve den eller se på mikroskopet for kvaler.

Å vite hva slags myte hjelper deg med å behandle det, for å bli kvitt hjemmet ditt og forhindre det når det er mulig.

Hvordan behandle en mite bite

Hvis du identifiserer at du har en mytebit, kan noen av trinnene for å redusere rødhet og kløe inkludere:

 • Vask det området som er opptatt av såpe og vann. Hold det rent og tørt.
 • Påfør en anti-kløe krem ​​Alle’hydrokortison på det berørte området. Motstår alle’kløepuls: bare området vil forverres.
 • Ta en oral antihistamin, som difenhydramin (Benadryl). Dette stoffet kan bidra til å redusere kløefølelser.
 • Kontakt din dermatolog hvis du tror du har scabies. Dermatologen din vil foreskrive topiske stoffer for å drepe scabies og redusere symptomene.

Hvis du er bekymret for at en mite bite vises infisert (det er varmt på berøring eller taper pus), kontakt legen din. Du kan trenge antibiotika til å behandle område.

Hvordan bli kvitt kvaler

Hvis du har A’boliginfeksjon eller dragonflies hjemme, ingen panikk. Det er mange ting du kan gjøre for å bli kvitt deg. Disse inkluderer:

 • Fjern alle infested objekter. Hvis du har et objekt du ikke vil kaste, legg det i en plastpose i fryseren. La objektet være i minst 2 dager: Dette vil drepe de fleste parasitter. Aspirer objektet og kast bort vakuumposen etter å ha fjernet objektet fra fryseren.
 • Bruk en avfukter hjemme hos deg. Dette bidrar til å redusere overflødig fuktighet der parasittene elsker å leve.
 • Ring en profesjonell spesialist i mold fjerning eller drep formen selv ved hjelp av produkter for å rengjøre huset som blekemiddel eller eddik. Pass på at du har en beskyttende maske for ikke å inhalere mold, sopp eller kjemikalier for rengjøring.
 • Vedtar tiltak for å redusere stillestående vann, spesielt i kjelleren eller på badet: Parasittene elsker å bo der.
 • Rengjør de tidligere infiserte områdene gjennom støvsugeren og andre rengjøringsmetoder for å hindre det fra tid til å bli.

Du kan også ringe A’profesjonelt parasittisk selskap. Hvis du har et verdiobjekt som har blitt infestet av lice av bøker eller andre kvaler, kan du trenge selskapet for å hjelpe deg med å bli kvitt parasitter for alltid. Dessverre, når kvinnene kommer inn i et objekt, er det mer sannsynlig å komme dit igjen.

Hvordan hindre mytene i å komme inn i hjemmet ditt

Følgende trinn kan bidra til å redusere myter i ditt hjem:

 • Sett beskyttelsesforinger på putevar og madrasser. Disse hypoallergene takene holder støvmiddene bort fra hovedområdene i huset.
 • Suger ofte opp polstret elementer (tepper og puter) for å fjerne overflødig rusk.
 • Hold’overflødig fuktighet ut av hjemmet ditt ved hjelp av en avfukter.
 • Ta et bad ofte til kjæledyret ditt og inspiser kappen din for flått eller andre insekter for å hindre at han kommer inn i huset.

Main takeaways

Selv om millioner av kvaler eksisterer, anser forskerne ikke papirmider som en av dem. Hvis du har en bit, er det sannsynlig å komme fra en annen form for mite eller insekt. L’Den eneste måten du vil vite med sikkerhet er å besøke en lege slik at de kan undersøke bitt.