Mutilering av leddgikt Psorialasica: Hva er tilfellet & # 039;?

Cos’L’Muternante Psoriarat Arthritis?

Psoriasis det treffer minst 7.5 millioner amerikanere. Det er en av de vanligste autoimmune sykdommene i USA. Av 30 prosent av amerikanere med psoriasis vil utvikle seg Psoriatisk leddgikt.

L’Lemtilliktende leddgikt Psoriasics er en Sjeldne form Dell’Psoriasis Arthritis. Beinvevet forsvinner. Det utvikler seg i omtrent 5 prosent av mennesker med psoriasis artritt. Denne form for leddgikt kalles noen ganger & # 8220; Glass Hand D’Opera & # 8221; O & # 8220; Teleskop Finger & # 8221;. L’Psoriatisk Molling Arthritis oppstår vanligvis i hendene. Noen ganger treffer han fingrene, håndleddene og føttene.

Fortsett å lese for å finne ut hvilke symptomer som søker, hva er årsakene til denne tilstanden og mer.

Hva er symptomene på’Psoriasic Mutilation Arthritis?

Alle som utvikler psoriasisartrittet, vil oppleve symptomene på leddgikt. Dette inkluderer stive ledd og redusert bevegelsesfrihet.

Hvis du utvikler psoriasiatisk lemlesting artritt, beinet i de berørte leddene for å forsvinne. Dette gjør det umulig å rette eller bøye artikulasjonen.

Over tid er de berørte leddene forkortet. Dette betyr at slank hud utvikler seg i berørte områder. Flaccida Skin trekker seg tilbake og blir Flaccida og Mobile.

Hva er årsakene til’psoriasiatisk lemlesting?

Det er fem typer psoriasisartritt. L’Psoriasica Arthritis Mutilans regnes som mer seriøs. For å forstå hvordan mutilante psoriasisartritt utvikler seg, er det nyttig å forstå hvordan man manifesterer den psoriasisartritt.

Utvikler vanligvis l’psoriasis artritt hvis du allerede har hatt psoriasis. Psoriasis er forårsaket av en autoimmun respons i kroppen din. Ditt immunsystem angriper dine sunne celler. Dette forårsaker betennelse i hele kroppen, inkludert ledd. Det er grunnårsaken til leddgikt.

L’langsiktig betennelse i ledd kan forårsake permanent skade. Noen bein, som de som er koblet til de hyppige brukte leddene, vil begynne å eroderate. Når dette skjer, er det kjent som mulige psoriaratet leddgikt.

Hvem er i fare for lemlesting av psoriasis artritt?

Det er L’Muternaner Psoriasic Arthritis sjelden. Det er få tester om hvordan man forutsier at det vil utvikle seg. Det vi vet er at folk som ikke har den psoriasitiske leddgikt, vil ikke bidra til å lemlisere psoriasisartritt.

Inntil nå, Undersøkelser Risikofaktorer for psoriasis artritt er ufullstendig. L’Infant fedme og diagnosen unge psoriasis kan være risikofaktorer. Men den enkle sterke indikatoren for utviklingen av psoriasisk artritt er tilstanden til tilstanden.

Hvordan diagnostisert L’Muternati Psoriasica Arthritis?

I Noen tilfeller, Personer med diagnose av psorialasica artritt visste ikke hvordan man skulle ha psoriasis. I 85 prosent av tilfeller av psoriasisartritt, symptomene på psoriasis er åpenbare før leddgikt er åpenbart.

For å diagnostisere mutyrasisk leddgikt, bekrefter legen først at du har leddgikt. Etter å ha sjekket leddene for hevelse eller ømhetskilt, vil du motta en diagnostisk test.

Legen kan bestille laboratorietester for å kontrollere betennelsen eller tilstedeværelsen av visse antistoffer. Begge kan indikere leddgikt. Legen vil nok også anbefale en fil X-ray eller andre bildebehandlingstester for å evaluere artikulær skade.

Når legen din har diagnostisert deg med leddgikt, vil du teste en blodprøve for å finne ut hva slags leddgikt du har. For eksempel, hvis blodet ditt inneholder reumatoidfaktoren (RF) og cykliske sylisinerte peptidantistoffer (CCP), kan du ha Reumatoid artritt (RA).

Akkurat nå er det ingen laboratoriebiomarkør for psoriasisartritt eller undergruppe av lemlesting av psoriasis artritt. L’Psoriatisk Molling Arthritis er diagnostisert ved å kontrollere alvorlighetsgraden av beinødeleggelse. Det er svært få forhold knyttet til et så alvorlig tapetap.

Hvordan behandlet L’lemlesting av psoriaratet leddgikt?

L’Lublerende leddgikt Psorialasica er en progressiv sykdom. Først er diagnostisert, jo mer sannsynlig kan du redusere utviklingen din. Målene med behandlingen er å håndtere symptomer og bidra til å opprettholde eller forbedre livskvaliteten.

De fleste behandlinger inkluderer Metotolexato (Trexall), et anti-reumatisk middel som endrer sykdommen (DMARD), en anti-TNF-hemmer, eller begge.

Metotrexato kan lindre symptomene på leddgikt. Men det er Ikke tydelig Hvis det kan redusere bentapet.

Forskning & # 8211; Undersøkelser Utstilling om at medisiner kalt Anti-TNF-hemmere kan stoppe forverringen av symptomene på den psoriasisartritt. Anti-TNF-hemmere endrer kroppens antiinflammatoriske responser. Undertrykkelsen av betennelsen forhindrer leddene i å føle seg stive eller smertefulle.

Inhibitorer kan også bidra til å gjenopprette fellesfunksjonen. I en 2011 studie, Forskere har oppdaget at Etanercept-legemidlet (Enbrel) gjenopprettet noen funksjoner.

Hva er perspektivet for noen med lemlesting av leddgiktspsoriasics?

Denne typen leddgikt kan forårsake permanent funksjonshemming hvis den ikke behandles. Men en diagnose av lettere artritt Psoriasics betyr noe annet i dag enn dagene da han ble kalt & # 8220; Glass Hand D’Arbeid & # 8221;. Din prospekt forbedrer seg i stor grad når du noterer og behandler psoriasisartrittet. Tidlig behandling kan forhindre tapet.

Beinvevet kan ikke fullstendig gjenopprettes. Men å behandle din psoriasisartritt vil redusere ødeleggelsen av beinene dine. I stedet for å miste l’bruk av fingrene eller føttene, vil du mest sannsynlig være i stand til å holde dem til å fungere.

Du kan forhindre psoriasismutilering artritt?

Sykdommene som er vanskelig å forutsi er vanskelig å forebygge. Det er noen ting du kan gjøre for å redusere risikoen for å utvikle psoriasis og psoriasis artritt.

Å holde en sunn vekt og en konstant treningsrutine kan bidra til å forhindre infeksjoner og sykdommer. Det antas å være Psoriasis utløse faktorer.

Ingen røyking kan også gjøre kroppen din mer reaktivt behandling. Hvis dine andre leddgikt symptomer forbedrer takket være behandlingen, er L’# 8220; lemlesting & # 8221; vil bremse ned.

Husk at du tror at psoriasis er stort sett genetisk. Undersøk familiehistorien din for å finne ut om C’er psoriasis. Denne informasjonen kan hjelpe deg med å vite om du er i største risiko.

Hvis du finner ut at du har en familiehistorie av psoriasis, fortell legen din. Og du er også oppmerksom på symptomer. Tidlig diagnose og behandling vil gjøre det mye lettere å møte psoriasis.