Muskelmælk: 3 Hovedbivirkninger

Cos’muskelmelk er?

Muskelmælk har blitt et allestedsnærværende kosttilskudd. Det er ikke bare funnet i supplement butikker, men også i de fleste markeder alle’hjørne.

Hans ingredienser, ifølge hans Dedikert portal, De inkluderer natriumfotball og kasein, isolerte melkproteiner, maltodextrin, fruktose, kaliumcitrat og vitaminmineraler, blant annet. Men siden du ikke kan velge & # 8220; mineral vitaminblanding & # 8221; Eller noen av de andre ingrediensene fra et tre, mange mennesker avviker fra muskelmelk og lurer på om det er trygt for dem.

Natalie Stephens, dietitian og ernæringsfysiolog registrert på Ohio State University Wexner Medical Center, anerkjenner at matetiketten på muskelmælkprodukter kan være en PO & # 8216; en spitlingua for den gjennomsnittlige personen.

Men det er kjente ingredienser i muskelmælk som folk burde bekymre seg?

Selv om det ikke er noen ingredienser som er helt skadelige, avhenger dette spørsmålet virkelig av den eneste forbrukeren & # 8221; sier. & # 8220; Personer med kroniske sykdommer som hypertensjon, nyreproblemer eller følsomhet for matfargestoffer eller sukkersubstitutter vil kanskje lese nøye eller til og med be om råd fra en kvalifisert helsepersonell før du bruker.& # 8221;

Andre eksperter er ikke D’enighet med Stephens på grunn av muskuløs melk som inneholder kaliumcesulfam og sukralose. Disse to kunstige søtningsmidler er kjent for å samhandle med intestinale bakterier og kan fremme vektøkning og motstand ALL’insulin.

Glad Kosakavich, MS, Rd, CDN, har en sønn som spiller college basketball og USA muskelmælk som et foretrukket proteintilskudd.

& # 8220; med overdreven trening og praksis, mener det er en god pris, en utmerket smak og oppfyller sine behov for ekstra proteiner og sier. & # 8220; er rolig i # 8217; bruk det, og etter mange undersøkelser, mener det er respektabelt.& # 8221;

Kosakavich sier at idrettsutøvere som sønnen hans kunne ha nytte av muskelmælk. Sammensetningen av høye karbohydratproteiner vil gi ekstra proteiner som er nødvendige før og etter gjenopprettingsøvelsen «sier».

Men dette betyr ikke at tilleggsdrinken kommer uten bekymringer for bestemte mennesker.

1. Det er ikke & # 8220; sunn & # 8221;

I 2013, CytoSport, Inc. & # 8211; Produsenten av muskelmælk & # 8211; Han ble enige om å betale 5.3 millioner dollar i en kollektiv årsak på sitt markedsføringsspråk ved hjelp av ordet & # 8220; sunn & # 8221;.

Før årsaken hevdet muskelmælk å inneholde & # 8220; sunt fett & # 8221;, men årsaken uttalte at drikkene inneholdt så mye fett og mettet som donuts krispy kreme.

Selv de kunstige søtningsmidlene som finnes i muskelmælk, er en kilde til bekymring for noen. De Senter for vitenskap i # 8217; offentlig interesse gi råd til forbrukerne for å unngå disse typer søtningsmidler, som kan negativt endre intestinale bakterier, vises i morsmelk og potensielt øke risikoen for enkelte sykdommer.

2. Det kan utløse allergier

I 2011 sendte den amerikanske mat- og narkotikaadministrasjonen til advarselsbrev til cytoSport på deres uttalelse om at muskelmelk og inneholder ikke melk & # 8221;. Selv om muskelmelk ikke inneholder ekte melk, inneholder den whey protein og kasein, som er melkderivater som kan utløse en allergisk reaksjon hos noen mennesker.

Kosakavich forklarer at mange mennesker ikke er klar over at fordøyelsessymptomene som opplever, er knyttet til A’matallergi.

3. Grov på nyrene

Personer med nyresykdommer bør snakke med legen din før du ansetter muskelmælk eller annen type proteintilskudd. 10 oz. Flaske muskelmelk inneholder 18 gram protein.

Noen mennesker med nyresykdom trenger høy protein dietter, mens andre trenger et par protein, sier Stephens. I begge tilfeller er det bedre å overvåke kaliuminntaket, natrium og fosfor og # 8211; Og det er mange kilder til disse næringsstoffene i en enkelt del [av muskelmælk] & # 8221; observerer.

Siden overskytende proteiner metaboliseres og lastes ned gjennom nyrene, kan muskelmelk overbelaste folks nyrer med nyresvikt, sier Kosakavich.

Det er også veldig viktig å konsumere tilstrekkelig og ekstra vann for å vaske nyrene med et ekstra proteininntak og # 8221; legger til.

L & # 8217;

Hvis du har matallergi, er du bekymret for forbruket av kunstige søtningsmidler, du har en kronisk nyresykdom, eller du trenger reseptbelagte legemidler, vær forsiktig når du drikker muskelmælk. Kosakavich anbefaler å snakke med legen din eller diettist før du prøver det. Selv om det blir annonsert å være en kilde til næring for de som mangler næringsstoffer i kostholdet, vil jeg fortsette å anbefale å lete etter råd fra en registrert dietitian for å finne måter å møte dine behov med en diett basert på fullmakt mat og # 8221;, sier han.