Muskel Avslappende: 17 reseptbelagte legemidler

Introduksjon

Muskelavslappende midler, eller muskelavslappende midler er narkotika som brukes til å behandle muskelspasmer eller muskel spasticitet.

Muskelspasmer eller kramper er plutselige og ufrivillige sammentrekninger av en muskel eller en gruppe muskler. De kan være forårsaket av overdreven muskel tretthet og forårsake smerte. De er forbundet med forhold som lav ryggsmerter, nakkesmerter og fibromyalgi.

Muskel Spasticity, D’En annen del, er en kontinuerlig muskelspasme som forårsaker stivhet, stivhet eller spenning som kan forstyrre normal tur, snakke eller bevege seg. Muskel spasticitet skyldes skade på hjerneleder eller ryggmargen involvert i bevegelse. Betingelsene som kan forårsake muskelspastisitet, inkluderer multippel lammelse og amyotrofisk lateral sklerose (SLA).

Reseptbelagte legemidler kan bidra til å lindre smerte og ubehag forårsaket av muskelspasmer eller spastisitet. Videre kan noen benk-top-stoffer brukes til å behandle smerte og smerter forbundet med muskelspasmer.

Medisin på resept

Reseptbelagte legemidler er delt inn i to grupper: antispaids og antispascastic. Antispasi brukes til å behandle muskelspasmer og antispals brukes til å behandle muskelspastisitet. Noen antispastastics, som tizanidin, kan brukes til å behandle muskelspastisitet. Imidlertid bør antispater ikke brukes til å behandle muskelspasmer.

Antispastastics: Skeletal Muscle Mile (SMR) med sentral handling

Central Action SMRS brukes i tillegg til hvile og fysioterapi for å lindre muskelspasmer. Det antas at de virker som forårsaker en beroligende effekt eller forhindrer nerver å sende tegn på hjernepine.

Du bør bare bruke disse myslassene i maksimalt 2 eller 3 uker. Sikkerhet for langvarig bruk er ennå ikke kjent.

Selv om Antispas kan brukes til å behandle muskelspasmer, har de ikke vist seg å fungere bedre enn ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans) eller paracetamol. Videre har de flere bivirkninger enn fans eller paracetamol.

De vanligste bivirkningene av Sentral Action SMRS inkluderer:

 • døsighet
 • svimmelhet
 • hodepine
 • nervøsitet
 • Rød-lilla eller oransje urin
 • Senking av blodtrykk når du står opp

Du bør snakke med legen din om fordelene og risikoen for disse stoffene for behandling av muskelspasmer.

Liste over sentrale action smr

Generisk namebrand nameFormGeneric tilgjengelig Somatabletyescarisoprodol carisoprodol / aspirin ikke availabletabletyescarisoprodol / Aspirin / codeinenot availabletabletyeschlorzoxazoneParafon Forte, Lorzonetabletyes cyclobenzaprineFexmid, Flexeril, Amrixtablet, forlenget-frigjørings capsuletablet onlymetaxaloneSkelaxin, slipper MetaxalltabletyesmethocarbamolRobaxintabletyesorphenadrineNorflexextended tabletyestizanidineZanaflextablet, capsuleyes

Antispas

Antispasiver brukes til å behandle muskelspastisitet. De bør ikke brukes til å behandle muskelspasmer. Disse stoffene inkluderer:

Baclofen: Baclofen (Lioresal) brukes til å lindre spasticitet forårsaket av MS. Det er ikke helt klart som funksjoner, men det ser ut til å blokkere nervesignaler fra ryggmargen som forårsaker muskelspasmer. Bivirkninger kan omfatte døsighet, svimmelhet, svakhet og tretthet.

Dantrolene: Dantrolene (Dantrium) brukes til å behandle muskelspasmer forårsaket av ryggmargenskader, hjerneslag, hjerneforlamning eller SM. Handler som virker direkte på skjelettmuskelen for å slappe av muskelspasmer. Bivirkninger kan omfatte døsighet, svimmelhet, svimmelhet og tretthet.

Diazepam: Diazepam (Valium) brukes til å lindre muskelspasmer forårsaket av betennelse, traumer eller muskelspastisitet. Det virker ved å øke aktiviteten til en bestemt nevrotransmitter for å redusere forekomsten av muskelspasmer. Diazepam er en beroligende. Bivirkninger kan omfatte døsighet, tretthet og muskel svakhet.

Liste over antispas

Generisk Maskinnavn Generisk Generisk Baclofenlofenioresal, Gablofen, Lioresaltablet, InjectionyExdantrolenedantriumtableTeachesDiazepamvalumoral Suspension, Tablet, Injectionyes

Advarsler for molarialsants på registrering

Muskelavslappende midler som karisoprodol og diazepam kan skape avhengighet. Pass på at du tar medisinen nøyaktig som foreskrevet av legen din.

Mylassants kan også forårsake abstinenssymptomer, for eksempel kramper eller hallusinasjoner (oppfattes ting som ikke er ekte). Ikke stopp plutselig l’ta stoffet, spesielt hvis du tar det i lang tid.

Videre presser myrialassene sentralnervesystemet (SNC), noe som gjør det vanskelig å være oppmerksom eller holde seg våken. Mens du tar en mySlassant, unngå aktiviteter som krever mental beredskap eller koordinering, hvordan du kjører eller bruker tungt maskineri.

Du bør ikke ta mine mysters med:

 • alkohol
 • Depressive SNC-stoffer, som opioider eller psykotrope
 • Narkotika å sove
 • Herbal kosttilskudd som San Giovannis gress

Snakk med legen din om hvordan du enkelt kan bruke muslene mine hvis:

 • de er over 65
 • har et psykisk helseproblem eller en hjerneforstyrrelse
 • har leverproblemer

Off-label-stoffer for spasticitet

Legene kan bruke visse stoffer til å behandle spastisitet selv når narkotika ikke er godkjent for dette formålet av US Food and Drug Association (FDA). Dette kalles bruk av off-label-stoffer. Følgende stoffer er faktisk avslappende muskler, men kan fortsatt bidra til å lindre symptomene på spasticitet.

Benzodiazepin

Benzodiazepiner er beroligende midler som kan bidra til å slappe av musklene dine. De handler ved å øke effekten av noen nevrotransmittere, som er kjemiske stoffer som overfører meldinger mellom hjerneceller.

Eksempler på benzodiazepiner inkluderer:

 • Clonazepam (Klonopin)
 • Lorazepam (Ativan)
 • Alprazolam (Xanax)

Bivirkningene av benzodiazepiner kan inkludere døsighet og balanse og minneproblemer. Disse stoffene kan også skape vanedannende.

Klonidin

Det antas at klonidinet (KAPVAY) virker for å forhindre nervene fra å sende tegn på hjernens smerte eller forårsake beroligende effekt.

Klonidin bør ikke brukes med andre mysters. Forutsatt at det med lignende stoffer øker risikoen for bivirkninger. For eksempel L’å ta klonidin med tizanidin kan forårsake et meget lavt blodtrykk.

Clonidine er tilgjengelig i merkede og generiske versjoner.

Gabapentin

Gabapentin (Neurontin) er et typisk brukt antikonvulsiv medikament som brukes til å lindre kramper. Det er ikke helt kjent som Gabapentin-funksjonene for å lindre muskelspastisitet. Gabapentin er tilgjengelig i merkede og generiske versjoner.

Benkalternativer for muskelspasmer

OTC-behandling anbefales som en førstegangsterapi for muskelspasmer forårsaket av forhold som akutt lav ryggsmerter eller spennende hodepine. Dette betyr at du bør prøve OTC-behandlinger før reseptbelagte legemidler.

OTC-behandlingsalternativer inkluderer ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (fans), paracetamol eller en kombinasjon av begge. Legen eller apoteket kan hjelpe deg med å velge en benkbehandling.

Ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans)

Fans fungerer ved å hindre at kroppen din produserer visse stoffer som forårsaker betennelse og smerte. Fans er tilgjengelig i generiske og merkede versjoner. De selges vanligvis til disken. De sterkeste versjonene er tilgjengelige på resept.

Fans er tilgjengelig i orale tabletter, kapsler eller suspensjon. De er også som tyggbare tabletter for barn. Bivirkningene av disse legemidlene kan omfatte mage og svimmelhet lidelser.

Eksempler på fans inkluderer:

 • Ibuprofen (Advil, Motrin)
 • Naproser (Aleeve)

Paracetamol

Det antas at paracetamol (Tylenol) virker som hindrer kroppen i å produsere visse stoffer som forårsaker smerte. L’Acetaminofen er tilgjengelig i generiske og merkede versjoner. Den presenteres i form av en umiddelbar og langvarig utløsnings tabletter og orale kapsler, oral desintegrasjonstabletter, tyggbare tabletter og orale løsninger.

De vanligste bivirkningene av paracetamol kan inkludere kvalme og magesykdommer.

Når skal du ringe legen din

Ofte kan du klare symptomene på muskelspasmer eller spasticitet alene, men i noen tilfeller kan du trenge råd eller medisinsk behandling. Pass på at du ringer til legen din hvis:

 • lider av spastisitet for første gang og vet ikke årsaken
 • Merk at spasticitet blir mer alvorlig, det forekommer oftere eller gjør lekser vanskelig
 • Den har alvorlige og hyppige muskelspasmer
 • MERK Deformitet av kroppsdelene som er berørt av muskelspasmer
 • De har bivirkninger fra ditt mysterium
 • Ha & # 8220; A’Frossen Joint & # 8221; På grunn av en kontraktur som reduserer mobilitet eller forårsaker DECUBITUS Sores
 • Det har et økende ubehag eller smerte

Snakk med legen din

Det er viktig å behandle både spastisitet og muskelspasmer. En seriøs og langsiktig spasticitet kan føre til muskelkontrakter, som kan redusere mobiliteten din eller la leddene som er berørt permanent foldet. Og muskelspasmer kan ikke bare være irriterende, men de kan også være et tegn på et underliggende medisinsk problem.

Muskelspasmer eller spasticitet er sannsynligvis behandlet med hvile, fysioterapi, narkotika eller over alt. Samarbeide med legen din for å sette sammen en omsorgsplan som kan lindre smerten din og få deg til å bevege deg komfortabelt.

Q&TIL

Spørsmål:

Cannabis kan brukes til å behandle muskelspastisitet eller spasmer?

TIL:

Ja, i noen tilfeller.

Cannabis, mest kjent som marihuana, er lovlig i enkelte stater for medisinske bruksområder. Muskelkramper er en av de helsemessige forholdene som cannabis brukes til å behandle. Bidrar til å lindre muskelspasmer ved å redusere smerte og # 8217; betennelse.

Cannabis har også blitt brukt til å behandle muskelspastisitet på grunn av multippel sklerose (SM). Mange Forskningstester, Cannabis har vist seg å være effektiv alene og i kombinasjon med andre behandlinger for å redusere symptomene på muskelspastisitet. Begrenset informasjon er imidlertid tilgjengelig på # 8217; bruk av cannabis for muskelspastisitet som ikke er knyttet til MS.

Hvis du blir behandlet for MS, og du fortsatt har muskelspasmer eller spastisitet, kan tillegg av cannabis hjelpe. Snakk med legen din hvis det er et godt alternativ for deg.

Du bør holde noen faktorer i tankene. De vanligste bivirkningene av cannabis inkluderer svimmelhet, oppkast, urinveisinfeksjoner og et MS-tilbakefall. Videre er begrenset informasjon om narkotikainteraksjoner og andre bruksmeldinger tilgjengelig.

Healthlines redaksjonelle lag Svar representerer meninger fra våre legereksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.