Multiple sklerose inspirerende tatoveringer

Takk skal du ha

Takk til alle de som deltok i tatoveringskonkurransen inspirert av MS. Det var ekstremt vanskelig å begrense antall abonnenter, spesielt fordi alle de som har skrevet inn, har en ting til felles: Du er modige krigere som nekter å la fru trampet din ånd.

Oppdag de prisbelønte blogger på MS for å finne inspirasjon »

C’er håp

Jeg har bodd med denne 11-års sykdommen. C’Det er fortsatt håp om at en kur er funnet i mitt liv!

-Mary arbogast

Livet er en reise

Jeg ble diagnostisert tre år etter min mors død. Det var så vanskelig å ikke ha det. Jeg vet at jeg er sterk takket være henne. Kjemper denne galskapen som kaller MS ikke alltid er lett, men jeg vet at jeg kan gjøre det, og jeg kjenner min mor, min familie og mine venner er der. Jeg elsker min tatovering fordi den har den ekstravagante skjønnheten som er denne reisen vi kaller livet. MS er bare en del av meg, ikke hele saken.

-LACEY T.

Spre bevissthet

Jeg har denne tatoveringen for min mor, som har MS. Denne kvinnen er min rock, og jeg ville gjøre noe for henne. Hans historie er utrolig og overgår mange ting hver dag! Vennligst del og spred MS Awareness!

-Kennedy Clark

Ha tro

Jeg er tro, jeg vil bli bra. Jeg vet at det ikke er noen kur for MS, men en dag vil det være.

-Kelly Jo McTaggart

Ikke svett dine små ting

Jeg bestemte meg for å få et oransje bånd med et tegn på uendelig lilla for å symbolisere min endeløse kamp med MS og fibromyalgi. Da & # 8220; behold s’myelin & # 8221; Under, så jeg husker å le og ikke svette de små tingene.

-Mary Dudgeon

Styrke, utholdenhet og håp

Jeg gjorde denne tatoveringen av en demyelisert nervecelle som en bursdagsgave for meg selv for å feire min diagnose dato. Jeg ville ikke ha noe som noen andre hadde, og jeg valgte posisjoneringen på grunn av korrelasjonen av ryggraden med konsentrasjonen av nerven og stillingen av lesjonen. For meg symboliserer det styrke, utholdenhet og håp.

-Kristin Isaksen

Skjebesparelser

Jeg ga min 13 år gamle kunstneriske datter mine tanker om hva jeg vil ha i en tatovering etter diagnosen i 2014, og hun skapte dette vakre arbeidet D & # 8217;. Mitt favorittdyr, løven, representerer den nødvendige kraften i mange sektorer i mitt liv og trengte å holde mine skjeer hver dag.

-Lovey ray

Overlevende

MS kunne ha stjålet mange ting, men i stedet ga meg mye mer, mange venner. Han gjorde meg sterk. Jeg er overlevd vold i hjemmet og nå en overlevende av denne usynlige feien, vil jeg ringe sm. Jeg elsker min tatovering. Sommerfugler er sterkere enn mange mennesker tror, ​​de krysser mange smertefulle endringer, og tross alt blir de vakre skapninger.
Mitt navn er Diana Expitia. Jeg er en overlevende.

-Diana expitia

Medisinsk advarsel

Ganske selvforklarende: Min tatovering representerer et medisinsk alarm armbånd.

-Jason Griffin

Husker det

Datoen da jeg ble diagnostisert med.

-Anonym

Fortsetter å presse

Etter at jeg ble diagnostisert med den progressive primære multiple sklerose (PPMS), har min sønn trukket våre tatoveringer. Ordene & # 8220; kamp & # 8221 ;, # 8221;, overvinne & 3221; og Persevering & # 8221; er måten vi står overfor min SM. Å leve med SM kan være vanskelig, så jeg håper disse ordene inspirerer deg som de har oss. Som en brannmann / paramedic og Time Fire Brigade Inspector lever med MS, håper jeg denne tatoveringen Honours & # 8220; Brotherhood & # 8221; av brannvesenet og Ms-fighters i oss alle. Husk: & # 8220; er det det er, det fortsetter å presse! & # 8220;

& # 8211; Dave Sackett

For mamma

Jeg bestemte meg for å vise min mor, Ann, Support og hvor mye jeg elsker det med denne tatoveringen. Jeg tror at det bibelske verset viser hvor sterk min mor er med det hun bærer hver dag. Jeg valgte tape sommerfuglen for sin skjønnhet. Jeg legger SM bak kulissene, med min mors navn i båndet. Jeg elsker min tatovering og min mor.

& # 8211; Alicia Bowman

Puste

Selv om jeg ble ødelagt av min diagnose, ville jeg ikke ha forlatt det for å ta overhånden på livet mitt. En tatoveringsbutikk produserte brystkreftbånd og alle inntektene ble donert til forskning. Mine to barn, min mann og jeg bestemte meg for å få meg tatovert, og visste at inntektene ville være bestemt for en god sak. En familie som tatoveringer sammen forblir sammen & # 8211; Jeg er min verden.

Livet er vakkert og minner meg om å puste og nok » hver dag. Minner meg om at så mange har SM med forskjellige symptomer, men vi er alle en familie.

& # 8211; Londonne Barr

Vent litt

Jeg ble diagnostisert med SM i 2010, etter at årene hadde lurt på hva som skjedde i kroppen min. Når svaret er oppnådd, var det kjære. Jeg prøvde å nekte alt, men jeg skjønte at jeg måtte møte ham hodet høyt.

Jeg legger min tolkning på det tradisjonelle båndet fordi jeg ønsket å vise at SM er sammenflettet med meg. Båndet er revet til slutt, for det er det som skjer med stoffet over tid, og det er slik jeg føler om denne sykdommen: Deler av meg kan sakte bli i rifler, men mine grunnlag vil forbli solid.

& # 8211; Emily

skytsengel

Dette er min SM Guardian Angel Tattoo. Jeg ble diagnostisert i 2011, men jeg hadde symptomer i årevis. Jeg tror virkelig jeg ble sett. Denne engelen er ikke så glem det, spesielt i de vanskeligste tider.

C’Det er en høyere kraft på jobben, og alt skjer av en grunn. Jeg ble ikke forbannet av denne sykdommen. Jeg var heldig nok til å være sterk nok til å bringe denne sykdommen.

-Kim Clark

Mot

Jeg bærer min SM tatovering som et symbol på inspirasjon. Det gir meg motet jeg trenger å overvinne hver dag. Vingene d’engel svingende over mitt bånd hjelper meg å leve når tiden er vanskelige. Jeg kan ærlig si at disse vingene ga meg mer styrke og håp enn jeg noen gang hadde forestilt meg mulig.

-Jegaktig pris