Moldy Gress: Hva skal du se etter og hvordan du skal klare det

Del på Pinterest

Finn molden på brød eller ost er ganske enkelt, men på cannabis? Ikke så mye.

Her er alt du trenger å vite om hva du skal se etter, hvis du er sikker på å røyke Cannabis Mraffita og hvordan du holder din lagerforsyning i fremtiden.

Hva skal du se etter

Moldy Cannabis har vanligvis en hvitgrå jakke. Hvis du ikke er forbruker eller en erfaren bonde, kan det imidlertid være lett å bytte trichomas for mugg og omvendt.

Trichomene er de klissete og skinnende krystaller på bladene og knoppene som gir cannabiset sin aroma.

I motsetning til trichomes, som ser ut som små hår som virker nesten glans, har formen et støvete grått eller hvitt utseende.

Molden har også en tydelig lukt, så nesen din kan legge merke til formen før øynene dine. L’Moldy Gress har vanligvis en lukt av mugg eller mugg, eller kan lukte litt og # 8216; som høy.

Det er trygt røyking?

Du vil sannsynligvis ikke drepe deg, men det er ikke anbefalt ennå.

I friske mennesker er det lite sannsynlig at røyking moldy gress har en negativ innvirkning på helsen, bortsett fra de generelle risikoene for røyking, åpenbart.

Hvis du røyker moldy gress, kan du føle symptomer som hoste, kvalme og oppkast, som er mer ubehagelig enn farlig.

Men hvis du er allergisk mot mugg, kan du ende opp med betennelsen i bryster eller lunger og symptomer som:

  • Brystsmerter
  • drenering
  • opphopning
  • Wheezing

Hos personer med svekket immunsystem eller lungeforhold, L’innånding av gressrøyk som inneholder visse arter av mugg kan ha alvorlige helsekonsekvenser.

Sopp som Aspergillus, Mucor og Cryptococcus kan forårsake alvorlige og til og med dødelige infeksjoner i lungene, i sentralnervesystemet (SNC) og i hjernen hos personer med Kompromitterte immunsystemer.

TIL UC Davis Studio Han fant disse og andre typer potensielt skadelige sopp på cannabisprøver kjøpt fra dispensaries og bønder i Nord-California.

C’er en måte å fjerne mugg på?

Ikke egentlig.

Du kan bli fristet til å kutte stykkene selvfølgelig moldy og røyke resten, men det er ikke en god ide. Livet er for kort for en dårlig venn.

Hvis du kan se mugg eller mugg, er det bedre å starte det. Han vil fortsatt ha en god smak eller en god duft og kan få deg til å føle deg dårlig.

Hvordan beskytte deg mot mugg

Lagring er alt når det gjelder forebygging av mugg.

L’cannabis viser til feil temperatur, lys, fuktighet og oksygen kan fremme muggvekst.

Her er hva du trenger å huske på.

Unngå kjøleskap eller fryser

Glem hva du ble fortalt å holde grønt i kjøleskapet eller fryseren. Temperaturer er for lave og # 8217; displayet ved fuktigheten kan forårsake moldformasjon.

Den ideelle temperaturen for lagring av cannabis er bare mindre enn 77 ° C (25 ° F).

Bruk riktig beholder

Glassburene med hermetisk nedleggelse er veien å reise hvis du vil beholde ting uten mugg.

Glass krukker og lignende glassbeholdere bidrar til å begrense oksygeneksponering og # 8217; fuktighet, som kan forhindre mugg og holde toppene dine friske lenger.

Hvis du vil ha noe litt & # 8216, mer sofistikert enn en glassburk, selger de fleste dispensaries containere designet for dette nøyaktige formålet.

Undersøkelse på et mørkt og tørt sted

Direkte sollys og # 8217; fuktighet er oppskrifter for katastrofe når det gjelder å holde fersk cannabis.

Solens stråler kan varme opp ting og beholde fuktighet. Et vått miljø kan også forårsake lagring av for mye fuktighet hvis beholderen ikke er riktig forseglet.

Hold beholderen i et mørkt og tørt skap eller i en garderobe som ikke overopphetes.

Oppmerksomhet til fuktigheten

Cannabis er bedre bevart på en og # 8217; relativ luftfuktighet av 59 prosent 63. Gå høyere og løp risikoen for å fange L’fuktighet og voksende mugg.

L’å legge til en fuktighetspakke i beholderen din kan hjelpe. Disse er små pakker som inneholder en blanding av salter og vann som bidrar til å justere fuktigheten i beholderen. De er billige og varer et par måneder.

Humidors laget spesielt for cannabis er en et annet alternativ hvis du vil være fantasifull og du er villig til å bruke litt mer penger.

Bunnlinjen

Moldy Cannabis ser vanligvis ut, en lukt eller en ubehagelig smak.

En rask inspeksjon av grønt før røyking er alltid en god ide. Dette gjelder spesielt hvis du har en kronisk lungevilkår, som astma, eller et kompromittert immunsystem.

Selv om du ikke har noen helseproblemer, er det bedre å lansere alt som ikke virker helt riktig.

Adrienne Santos-Longhurst er frilansskribent og forfatter som har skrevet omfattende på alt relatert til helse og livsstil i mer enn et tiår. Når den ikke er utgitt i sin skrivehytte på jakt etter en artikkel eller av intervjuer med helsepersonell, kan det bli funnet å spille for sin by på stranden med ektemann og hunder på plass eller wallowing for innsjøen som prøver å mestre stativet Paddle bord.