Molari på 2 år: Symptomer og rettsmidler

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Beskrivelse

To års molarer er den siste av Melk Tenner og # 8221; av barnet ditt.

Teething er ofte en [8217; ubehagelig opplevelse for barn, så vel som for foreldre som kanskje ikke kan løse ubehag.

Den gode nyheten er at disse er de siste tennene å briste til barnet ditt blir permanente tenner. Vet hvordan å behandle smerte og ubehag kan hjelpe familien din til å overvinne barnets siste tannstrekk.

Når barna får molarer?

Molarene er de siste tennene å komme inn og kan angi en om gangen.

Mens den nøyaktige timingen av de molære utbruddene varierer, får de fleste barn de første molarene mellom 13 og 19 måneder på toppen og mellom 14 og 18 måneder under.

Molarene til barnet ditt kommer mellom 25 og 33 måneder i øvre linje og mellom 23 og 31 måneder i den nedre.

Molære kutt symptomer

Du kan legge merke til at symptomene på skjæringen av molarene ligner på andre former for tannkjøtt. Disse kan inkludere:

Til tross for likhetene, kan barnet ditt også kunne snakke med deg om hennes ubehag, i motsetning til nyfødte.

Mange små barn har ingen tegn på ubehag og klager ikke på smerte når molarene går inn. For andre kan smerte være verre fordi molarene er større enn de andre tennene. Noen barn kan også klage på hodepine.

Hvordan lindre smerte og molar ubehag

Du kan bidra til å lindre smerte og ubehag for molar utbrudd med en kombinasjon av forskjellige hjemmets rettsmidler. Narkotika kan også brukes som en siste utvei, men spør din barnelege først.

Husholdningsartikler

Noen hjemmemedisiner kan også gjøre mye for å lindre smerte og molar ubehag. Her er noen å prøve:

Mat

Selv de harde og skarpe matene kan være nyttige for de små. I motsetning til spedbarn som er tann, er små barn mer i stand til å tygge maten dypere før du svelger, men de bør fortsatt alltid overvåkes.

Prøv å gi sønn gulrøtter, epler eller avskallede agurker og oppfordre dem til å tygge siden av munnen som forstyrrer ham mer. Pass på at brikkene er små nok til å unngå kvelning. Friske produkter kan også være mer effektive i # 8217; lindre tannsmerter.

Objekter som skal unngås

Tradisjonelle tennene ringer kan ikke være så nyttig fordi de er designet hovedsakelig for mindre barn og deres fremre tenner (snitt).

Ikke gi sønnen din en enhet som henger rundt halsen din, som den såkalte Ambra tennene halskjeder. Ikke bare har disse risiko for kvelning og strangulering, men det er ingen vitenskapelig bevis som faktisk fungerer.

Du bør også unngå å la sønnen din tygge hardt plastlegetøy. Disse kan skade barnets tenner, og det kan være en risiko for eksponering for BPA. Latex eller silikon leker er alternativer som kan gi ytterligere lettelse.

Kjøp Silikon Teething Toys.

Medisinering

L’Acetaminofen (Tylenol) er fortsatt det mest anbefalte smertestillende stoffet for nyfødte og små barn. Fans som l’aspirin (bufferin), l’ibuprofen (advil) eller naproxen (Aleeve) bør ikke administreres til barn med astma.

Rekruttere den riktige dosen med en barnelege. Dette er hovedsakelig basert på vekten.

Produkter som inneholder benzokain kan administreres til barn i alderen 2 år opp, men du bør alltid spørre en lege først. Disse kommer vanligvis til spray eller gel, som orajel. Du kan vurdere det som en siste utvei eller bruke benzokain bare for plutselige episoder av akutt smerte. Dette vil redusere sjansene for barnet ditt for å innta produktet.

Du bør ikke bruke disse typer produkter i mindre barn. Faktisk, filen American Academy of Pediatrics Det anbefaler ikke å administrere benzokainen til barn fordi det ikke har blitt vist at pålitelig reduserer symptomene på tennene.

Disse produktene kan også føre til utvikling av metahemoglobinemi. Denne farlige tilstanden for livet forhindrer en korrekt sirkulasjon av oksygen i blodet. Symptomene inkluderer:

  • Bluish eller blek hud og negler
  • respiratoriske vanskeligheter
  • forvirring
  • utmattelse
  • hodepine
  • Akselerert hjerterytme

Ring 911 Hvis barnet ditt manifesterer en av disse symptomene.

Den beste måten å forhindre farene ved benzokain er å unngå det. Hvis du må bruke den, sørg for at barnet ditt er minst 2 år gammel.

Kjøp produkter Orajel.

Ta vare på barnets molarer

Molare utbrudd er ikke nødvendigvis en grunn til å besøke tannlegen, med mindre et forhåndsbestemt besøk ikke allerede faller sammen med disse hendelsene. Alle barn skal ha sitt første dental besøk innen 6 måneder fra den første babyen tann, men ikke mer babyens første bursdag.

Det er imidlertid viktig at du begynner å lære barnet ditt å ta vare på molarene, akkurat som de gjør med alle de andre tennene. Så snart molarene kuttet, sørg for å pusse dem forsiktig om og rundt med en fluor tannkrem.

L’ADA anbefaler en fluor tannkrem. For barn under 3 år, må du ikke bruke mer enn ett smør eller størrelse på et riskorn. For barn fra 3 til 6 år, bruk ikke mer enn en mengde av en ert. Barn må overvåkes under børsting.

Hulrommene har en tendens til å være mer vanlige for det indre og blant molarene, spesielt i små barn som ikke kan bruke interdental tråden og børste de bakre og fremre tennene. Vær oppmerksom på plasseringen av molarene kan bidra til å forhindre karies og karies.

Når skal du se en lege

I de fleste tilfeller er irriterende symptomer normal del av teething-prosessen. Men du bør ikke ignorere noe av barnets alvorlige symptomer.

Han står overfor umiddelbart vedvarende feber eller diaré med barnets barnelege. Dette kan være et tegn på en sykdom som skjer samtidig med teething.

Du kan også vurdere å ringe en pediatrisk tannlege hvis sønnen din advarer irritabilitet og vedvarende irritasjon mens de tar molarer. Selv om det er sjeldent, kan dette være et tegn på at molarene ikke skriver inn riktig.

Samarbeide med barnets helse og dentalteam for å bestemme den beste linjen D’Teething-handlingen og alle relaterte symptomer. Motstår og husker at molarene er de siste melketennene til barnet ditt for å komme ut.