MITES MITTER: Hvordan vite om du har dem

Navnet & # 8220; Acaro & # 8221; Det kan beskrive en serie forskjellige organismer som tilhører Arthropod-familien. De er knyttet til flått og ligner insekter, men mangel på vinger og øyne.

De er enda ganske små, noe som gjør dem vanskelige å identifisere. Som et resultat, innser mange mennesker ikke at de har blitt utsatt for kvaler til de merker de som ser ut som små biter.

Mores Bites er generelt ufarlige, selv om de noen ganger kan forårsake hevelse, kløe og smerte. Fortsett å lese for å lære mer om Mite Bites, inkludert en Photo Guide for å hjelpe deg med å finne ut hva du biter.

Pulvermider kan bite?

Når folk tenker på kvaler eller mistenker at de har blitt bitt, går deres sinn ofte automatisk til støvmidd. Men pulvermider biter ikke mennesker. De lever heller ikke på mennesker, selv om de noen ganger kan glide i klærne dine.

Imidlertid kan pulvermider forårsake allergiske reaksjoner.

Pulveret i ditt hjem er delvis bestående av avføring av støvmidd og nedbrytede støvmidd. Mange som tror at de er allergiske mot støv, har virkelig en «8217; allergi mot dette pulveret rik på protein, som ofte forårsaker symptomer på astma og høen.

Hva er symptomene på kvaler av kvaler?

Mores Bites er ofte vanskelig å identifisere. Du kan ikke føle bitt til det skjedde eller legge merke til myten når du biter. Vet ikke hva du biter du kan være frustrerende og litt og # 8216; unnerving.

Mens symptomene dine varierer avhengig av P’Mite du bitt, er det noen generelle tegn som kan hjelpe deg med å identifisere en Morta-bite fra for eksempel en edderkoppbit.

Vanlige tegn på en mytebit

 • Røde tegn som ligner på hudutbrudd på huden
 • Små fremspring som kan bli vanskelig eller betent
 • Irritasjon, kløe og smerte i nærheten av tegnet, utslett eller fremspring
 • hovent skinn eller med blærer i nærheten av bitt

Hvordan vet jeg hva bite meg?

Hvis du vil finne ut nøyaktig hva du biter, kan noen ganger klebende feller eller limbånd hjelpe deg med å fange skyldige. Funksjoner eller spesifikke symptomer på bittet ditt kan også hjelpe deg med å finne ut med hva slags myte du må gjøre.

Chiggers

Chiggers lever alle «8217; åpne i bakken sprekker, vanligvis i fuktige landlige områder med høyt gress og vegetasjon.

Bare chigger larvae bite mennesker. De spiser injeksjon av spytt som løser huden og suger dette produktet. Hvis du ikke fjerner dem fra huden, kan de fortsette å mate i flere dager.

Det er vanlig å motta Chiggers Bites på:

 • liv
 • armhuler
 • ankel

Bitene danner røde blåmerker innen en dag, og disse blåmerker til slutt herd og inflam. Chiggers Bites er ofte ekstremt pruriginøse, men prøv ikke å skrape, siden riper kan forårsake infeksjoner og feber.

Scabies

Scabies kvaler trenger en menneskelig eller dyre gjest å leve. De insinerer i huden din, hvor eggene legger seg ned. De er veldig smittsomme og kan lett gå gjennom en nær kontakt.

Med scabies, kan du ikke manifestere noen symptomer i flere uker, men til slutt er fremspring og kniver utviklet ligner på hudutbrudd langs hudfoldene, inkludert:

 • mellom fingrene
 • I kneet og albuene brettes
 • Rundt livet, bryst eller gluteni
 • Rundt mannlige kjønnsorganer
 • På foten av føttene, spesielt hos barn

Kløen forbundet med scabies er ofte seriøs og kan bli verre om natten. Scabies krever medisinsk behandling, så det er viktig å kontakte legen din hvis du tror du har det.

Demodex

To hovedtyper av demodexmider lever på kroppen din. Demodex folliculorum, eller l’Pilifer follicle myte, lever vanligvis i hårsekkene på ansiktet ditt. Demodex brevis lever oftere på nakken eller brystet.

Du kan ikke se disse kvaler uten mikroskop og forårsaker ofte ikke symptomer. Men for noen kan de forårsake:

 • Pruriginøs eller skummel hud
 • rødhet
 • Økt hudfølsomhet
 • Sviende følelse
 • Grov hud som et glasert papir

Du kan være mer sannsynlig å legge merke til hudproblemer og andre tegn på denne miten hvis du har et svakt immunsystem. Forskning & # 8211; Undersøkelser Foreslår også at et større antall demodex kan bidra med eller forverre eksisterende tilstand av ansiktet i ansiktet, for eksempel rosacea, L’androgenetisk alopecia eller ansiktsdermatitt.

Fugl og gnagermider

Mites av gnagere og fugler lever vanligvis i reden og gjestene til dyr. Hvis deres gjest dør eller forlater reiret, kan de imidlertid til og med bite mennesker.

Du kan føle en liten punktering når de biter og til slutt merket:

 • smerte
 • ekstreme kløe
 • har en’utslett
 • opphovning
 • hudirritasjon

Eikemidner

Disse kvinnene spiser vanligvis på små fluer som bor på eikblader, men kan falle fra trær og bite mennesker. Dette skjer oftere på slutten av 19217; sommeren. Eikblad med kerrous brune kanter kan indikere eikemidler. Hvis du ser disse bladene, unngå å sitte eller jobbe under disse trærne.

Bitene av eikemidner lekket røde tegn, vanligvis på ansikt, nakke eller armer. Disse blåmerkerne blir ofte utvekslet for chiggerbitt. På omtrent 12 timer blir bittene til fremspring som ser ut som kviser og er ekstremt praiginøse. Du kan ha flere fremspring som danner en smertefull utbrudd. Disse bittene kan vare opptil to uker.

Halm kløe kvaler

Disse kvinnene bor i hvete, høy eller lagret frø, så vel som i trær og blader. De pleier vanligvis insekter, men de biter også mennesker. Men de blir ikke på kroppen din etter at du biter.

Vanligvis vil du møte disse kvinnene hvis du sitter eller går under trærne de bor eller slår i flåter av blader. De biter vanligvis skuldre og nakke og forlater røde tegn som forårsaker kløe og kan virke som en’utslett.

Hva et utseende de har kvaler av myter?

Hvis du fortsatt ikke er sikker på hva som slo deg, kan Photo Guide nedenfor hjelpe deg.

Hvordan de blir behandlet?

Hvis du har synlige biter eller du tror at en myte kan bite deg, er det en god ide å ta en dusj med mye såpe. Vask klær og skadet sengetøy med varmt vann og såpe.

Antihistamin eller anti-klurerende kremer, inkludert de som inneholder hydrokortering, kan bidra til å redusere kløe. Du kan også ta orale antihistaminer for den sterke kløen. Hvis du har smertefulle biter, kan anestetiske kremer hjelpe.

Mores Bites forårsaker ofte en sterk kløe, men riper kan føre til infeksjoner. Det er viktig å prøve å redusere kløe med narkotika, is eller andre behandlinger.

Jeg trenger å se en lege?

Du må se en lege for behandling hvis du har scabies biter. For de fleste andre typer mite biter, kan du helbrede godt alene.

Du kan imidlertid fortsatt ønske å avtale om:

 • Benken kremer ikke lindre smerte og kløe
 • Bitene forbedrer ikke etter en eller to uker
 • Du har tegn på infeksjon, inkludert feber, hevelse, varme eller tap i posisjonen til bitt

I tilfelle av urtikaria, svimmelhet eller problemer med å puste etter å ha blitt bitt, kontakt en nødsituasjon. Disse tegnene kan indikere en allergisk reaksjon.

Behandling av ditt hjem for kvaler og insekter kan i noen tilfeller hjelpe deg med å sørge for at det er tilrådelig å sørge for at typen av angrep du har før du bruker sprøyter og repellents. Disse behandlingene kan ikke fungere på alle typer kvaler.

Bunnlinjen

Mores Bites kan være ekstremt irriterende. De kanhy, skade og forårsake hudirritasjon som kan vare opptil to uker.

De fleste av typer mites av kvaler løser alene, så du vil vanligvis ikke trenge medisinsk behandling. Skole smertestillende og anti-kløe kremer kan bidra til å lindre kløe og smerte.

Hvis du fortsetter å motta biter som du ikke kan identifisere, kan du konsultere en lege. Å finne hva slags mider fortsetter å bite, kan hjelpe deg å forstå hvis du har en infestation på 8217.