Miralax under graviditet: det er trygt?

Forstoppelse og graviditet

Forstoppelse og graviditet går ofte hånd i hånd. Som livmoren vokser for å gjøre barnets plass, setter tarmen under press. Dette gjør det vanskeligere for deg å ha normale tarmbevegelser. Forstoppelse kan også oppstå på grunn av hemorroider, jerntilskudd eller skader under fødsel. Det er mer sannsynlig å forekomme i de siste månedene av svangerskapet, men forstoppelse kan forekomme når som helst under graviditeten. Dette skyldes at økningen i hormonelle nivåer og prenatale vitaminer som inneholder jern, kan også spille en rolle i stying.

Miralax er et benk-topprug som brukes til å lindre forstoppelse. Dette stoffet, kjent som osmotisk avføringsmiddel, hjelper deg med å ha oftere intestinale bevegelser. Her er hva du trenger å vite om sikkerheten til Miralax under graviditet, inkludert mulige bivirkninger.

Miralax er sikker på å ta under graviditeten?

Miralax inneholder det aktive prinsippet polyetylenglykol 3350. Bare en liten mengde av stoffet absorberes av # 8217; organismen, så Miralax anses å være trygt for kortsiktig bruk under graviditet. Faktisk er Miralax ofte det første valget for leger å lindre forstoppelse under graviditet, andre en kilde I amerikansk familie lege.

Det har imidlertid ikke vært studier på Miralax i gravide kvinner. Av denne grunn kan noen leger foreslå å bruke andre stoffer som har mer forskning for å støtte bruken under graviditeten. Disse andre alternativene inkluderer stimulerende avføringsmidler som bisacodile (Dulcolax) og seinen (Fletcher Laxative).

Før du bruker noe medikament for forstoppelse under graviditet, snakk med legen din, spesielt hvis forstoppelsen er alvorlig. Legen din må kanskje sjekke om C’er et annet problem som forårsaker symptomer.

Tilleggsinformasjon: Andre årsaker til forstoppelse »

Bivirkninger av Miralax

Hvis det brukes i vanlige doser, anses miralax som tolereres godt, trygt og effektivt. Men som andre stoffer, kan Miralax forårsake bivirkninger i noen mennesker.

Miralaxs mest vanlige bivirkninger inkluderer:

Hvis du tar mer miralax enn doseringsinstruksjonene, kan det føre til diaré og for mange intestinale bevegelser. Dette kan føre til dehydrering (lave nivåer av væsker i kroppen). Dehydrering kan være farlig både for deg og for graviditet. For mer informasjon, les L’# 8217; hydrering under graviditet. Pass på at du nøye følg doseringsinstruksjonene på pakken, og hvis du har spørsmål om doseringen, spør legen din.

Alternativer til Miralax

Mens Miralax anses som trygt og effektivt for behandling av forstoppelse under graviditet, er det normalt å ha bekymringer om hvordan ethvert stoff kan påvirke deg eller din graviditet. Husk at narkotika ikke er den eneste måten å håndtere forstoppelse på. Livsstilsendringer kan redusere risikoen for forstoppelse og øke frekvensen som du har intestinale bevegelser. Her er noen nyttige endringer du kan gjøre:

Det er også andre bench-top avføringsmiddel som er trygge å bruke under graviditeten. De inkluderer:

Snakk med legen din før du bruker noen av disse produktene.

Snakk med legen din

Selv om Miralax er et sikkert og effektivt alternativ for behandling av forstoppelse under graviditet, bør du snakke med legen din før du bruker den. Vurder ideen om å spørre legen dine disse spørsmålene dine:

Spørsmål:

Det er sikkert å ta Miralax under L & # 8217;?

Anonym tålmodig

TIL:

Miralax anses å være trygt å ansette hvis du ammer. En normale doser, narkotika passerer ikke i morsmelk. Dette betyr at Miralax sannsynligvis ikke vil forårsake bivirkninger i et brystfôret barn. Vær imidlertid sikker på at du snakker med legen din før du tar medisiner, inkludert Miralax, under L & # 8217;.

Svarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.