Minnet på psoriasis som oppsummerer tilstanden

De sier at en «8217; bilde snakker mer enn tusen ord, og selv om det ikke er noe morsomt i # 8217; å ha psoriasis, sier disse åndelige memes lang tid på hva det betyr å leve med sykdommen. Gi en’se på de syv memes som sirkulerer på internett som forteller våre historier altfor godt, og at de kanskje også tilbyr oss et smil eller en fnise i våre vanskeligste dager.

Del på Pinterest

1. Tamme dyret

Litt & # 8216; av Chris Pratt gjør hver dag bedre, ikke tro? I denne 2015-filmscenen «World Jurassic, & # 8220; Owen (spilt av Pratt) prøver å temme noen fuglefugler etter at de har blitt aggressive. Scenen husker en PO & # 8216; Måten de av oss som bor med kroniske sykdommer, må tømme våre symptomer. Og akkurat som disse dårlige raptorene, er det mange måter som psoriasis kan unnslippe kontrollen. Du visste at det er Minst 10 Andre sykdommer forbundet med psoriasis? Psoriasis er problematisk i seg selv og seg selv, men risikoen for å utvikle forhold som kreft, kardiovaskulær sykdom og Crohns sykdom er en annen grunn til at det er viktig å finne effektiv behandling for psoriasis. Hold deg sterk og konstant og Doma de dyrene!

Del på Pinterest

2. Håndtere feil ideer

Hvis jeg hadde en dollar for hver person som delte med meg hva han hørte, fungerer for psoriasis, ville jeg være en veldig rik kvinne. Du kan koble til? Hva er den galeste tingen som noen foreslo deg for din sykdom? Noen mennesker utenfor psoriasis-samfunnet (de uten sykdom) har misforståelser om hvordan psoriasis faktisk oppfører seg. Jeg hørte følgende kommentarer & # 8220; nyttige & # 8221;

  • Du må vaske mer og gå bort.
  • Min fetter har forandret kostholdet og huden hans.
  • Du må meditere mer.
  • Bruk [sett frukten her] og det vil forsvinne.

Jeg setter pris på folk som prøver å være D’hjelp, men det er viktig å forstå at denne sykdommen er forskjellig i hver enkelt person. Hva kan fungere for en person, kan ikke fungere for neste. Ikke hør på hva som sirkulerer i fabrikken på stemmen på psoriasis: Prøv å forstå hva som fungerer best for deg.

Del på Pinterest

3. Jeg har bare å gjøre med mitt hyperaktive immunsystem her & # 8230;

Autoimmune sykdommer, inkludert psoriasis, er resultatet av et hyperreative immunsystem. Noe forårsaker et feil signal i immunsystemet, som induserer kroppen til å angripe seg og hans sunne celler. I tilfelle av psoriasis, sier immunsystemet til huden som C’er en utenlandsk inntrenger, som forårsaker overproduksjon av huden. I et normalt individ produserer kroppen skinn hver 28-30 dager, deretter dør og flager. I noen med psoriasis, l’hele prosessen foregår i tre dager, noe som ikke er nok tid fordi kroppen flyter riktig. Den døde huden akkumuleres på sunn hud, noe som forårsaker en betent, pruriginøs, tørr og uregelmessig hud. Nøyaktig, jeg har å gjøre med utenlandske invaders som angriper kroppen min hver eneste dag. Hva gjorde du i det siste?

Del på Pinterest

4. Gjør narr av meg?

Dette er mer eller mindre hvordan jeg føler hver gang noen sier at psoriasis er bare en & # 8220; hud ting & # 8221;. Kanskje den vanligste misforståelsen er at psoriasis bare er tørr hud som kan løses med en lotion eller # 8220; beste bad og # 8221;. Det har vært utallige ganger der folk har utvekslet huden min til å være tørr og trodde det kunne være & # 8220; herdet & # 8221; med en større mengde vaselin eller lotion. Det er viktig å vite at det du ser på overflaten er sluttpunktet for alle kommunikasjonsproblemer som finner sted under huden. Mmmmkay?

Del på Pinterest

5. Sarkastisk kommentar du danner nå

Hvis Chris Pratt ikke belyser dagen din, så vil Gene Wilder sikkert gjøre det! Den avdøde skuespilleren er kjent spesielt for sin ikoniske kinematografiske rolle Willy Wonka. Denne morsomme meme har blitt brukt tusenvis av ganger, selv i psoriasis-fellesskapet. Hans falske interesse og hennes sarkastiske smil legemliggjør ansiktet at de av oss med psoriasis vanligvis gjør når noen forteller oss å bruke bare lotionen for vår sykdom. Nå, hvis bare vi kunne slippe disse menneskene i # 8217; Eggdicator og sende dem i ovnsrommet som Veruca Salt!

Del på Pinterest

6. Håndtere depresjon

Alt humor fra hverandre, psoriasis er definitivt ikke en latter. Faktisk er den vanligste kroniske tilstanden som følger med psoriasis depresjon. National Psoriasis Foundation rapporterer at personer med psoriasis har to ganger sjansene for å møte depresjon enn resten av befolkningen. Depresjon kan ha stor innvirkning på livskvaliteten som forårsaker tretthet, søvnløse netter, energitap, mangel på selvtillit og mye mer. Det som generelt forårsaker depresjon hos de med psoriasis er synlighet og # 8217; lyser av sykdommen.

Del på Pinterest

7. Den følelsen når dine argumenter slutter å jobbe

Dessverre er det ingen kur mot psoriasis eller de fleste autoimmune sykdommer. Det er behandlinger som kan undertrykke sykdommen, inkludert aktuelle stoffer (lotions, salver, sprayer, skum), orale narkotika, organiske injeksjoner, IV-behandlinger og fototerapi. Noen finner medisiner som kjører i årevis; Andre er ikke så heldige. C’er et fenomen der noen rusmidler fungerer bra for enkeltpersoner i utgangspunktet, men av en eller annen grunn slutte å jobbe etter noen måneder eller år. Så du kommer tilbake til utgangspunktet på jakt etter Qualcos’andre for å håndtere dine symptomer og flammer. Så frustrerende!

Bunnlinjen

Hvis du bor med psoriasis, må du ikke bare gjøre med utenlandske inntrengere i kroppen din, men også med behandlingsforslag ikke veldig nyttig fra uskyldige tilskuere. Jeg håper disse humoristiske memene minner deg om at du ikke bare er hvis du noen ganger føler at livet ditt var på settet av en film. Og dele disse memes, du kan bidra til å gjøre lys og forståelse om tilstanden for de som er utenfor psoriasis-fellesskapet.

Denne artikkelen er en av favorittene til følgende psoriasis-støttespillere: Nitika chopra, Alisha Bridges Og Joni Kazantzis