Mine morsomme øyeblikk med psoriasis

Jeg leter alltid etter måter å berolige min psoriasis hjemme. Selv om psoriasis ikke er en ting å le, har det vært noen ganger når de prøver å ta vare på min sykdom hjemme, gikk hilarisk.

Gi en’se på disse øyeblikkene i mitt liv, jeg måtte le for ikke å gråte på livet mitt med psoriasis.

Dykking i papirkurven

Det var 2010, noen få måneder før bryllupet mitt. Psoriasis ALLE’ERA dekket 90 prosent av kroppen min. En av mine største frykt var å måtte gå langs korridoren dekket med svimlende, tørre og pruriginøse plaketter.

Jeg jobbet i et call center og en av mine kolleger sa at hun også bodde med psoriasis. Jeg klaget over stresset som jeg måtte møte mens jeg planla ekteskapet mitt, og jeg hadde å gjøre med psoriasis. Drømmen min var å være fri for psoriasis for mitt bryllup.

Han fortalte meg om et produkt som lurer på hans psoriasis med daglig bruk. Han sa at han var dyrt, men jeg burde ha prøvd det. Jeg fortalte henne på grunn av kostnadene til bryllupet mitt og med alt annet jeg hadde pågått, ville jeg ikke kunne kjøpe den.

Noen dager senere overrasket det meg med den hemmelige blandingen for psoriasis. Av en eller annen grunn hadde han produktet lagret pent i en pose med McDonald’s. Jeg tok hjem mitt å finne håp og sette den på spisebordet.

Neste kveld var jeg klar til å prøve min nye potion for psoriasis. Jeg gikk for å ta McDonald & # 8217-posen med produktet inne, og det var ikke hvor # 8217; Jeg hadde forlatt. Jeg bitt umiddelbart leppen i et forsøk på å holde tårene og mitt hjerte begynte å slå sterk som om jeg var et skudd på 50 meter. Jeg følte panikk som forbrukes.

Jeg dro til kjæresten min, som var i # 8217; et annet rom, og spurte ham om han hadde sett McDonald & # 8217-posen som satt på bordet. Han sa: «Ja, jeg rengjør i går. L’Jeg kastet bort det.& # 8221;

Tårene jeg hadde beholdt flinket på ansiktet mitt. Jeg dro til kjøkkenet og startet frantically i søpla.

Kjæresten min, fortsatt uvitende om problemet, fortalte meg at han tok søppelpakken i dumpsteren. Jeg brøt ut for å gråte og jeg forklarte ham fordi jeg var så sint på hva C’det var i posen. Han ba om unnskyldning og ba meg om å slutte å gråte.

Den neste tingen jeg visste, var ute i nabolaget dumpster for å grave inn i søppel på jakt etter den pose med McDonald’s. Jeg følte meg så ille, men samtidig var det morsomt.

Dessverre fant han ikke posen og han kom tilbake luktende av kokende søppel. Men jeg fortsatte å tenke at det var søtt at han hadde drevet så mye i et forsøk på å gjenopprette min lotion.

Ingen av din voks d’bier

For noen år siden, fortalte mange av vennene mine med psoriasis meg å bruke en blanding av oliven, honning og voks d’bier for å lindre symptomene mine. The Wax D’Bier og honning har antiinflammatoriske egenskaper, som kan bidra til å tømme rehancies of psoriasis.

Så, jeg fant en YouTube-video som gir instruksjoner om hvordan du kombinerer produktene. Jeg oppløst voks og # 8217; Jeg ble med i honning og # 8217; olivenolje;. Da, # 8217; jeg avkjølt i en gjennomsiktig beholder i kjøleskapet.

Jeg ønsket å vise resultatene mine i en video for å dele på YouTube. Men da jeg tok blandingen fra kjøleskapet, hadde de tre ingrediensene separert til innsiden av beholderen. Honning og # 8217; olivenolje var på bunnen av beholderen og voks d’bier var fast ovenfor.

The Wax D’Bier var så stiv at jeg knapt kunne flytte den. L’Jeg presset flere ganger, men forblev på plass.

Men jeg setter kameraet mitt, jeg registrerte posten og startet revisjonen min på den mislykkede blandingen. For å demonstrere hvor solid og ubrukelig blanding blandingen, åpnet jeg beholderen og # 8217; Jeg snudde opp og ned.

I et sekund, den tykke voksen skrånende ut av beholderen, etterfulgt av honning og olje D’oliven, direkte på min laptop tastatur.

Min datamaskin har blitt ødelagt. Jeg endte med å måtte kjøpe en ny bærbar PC.

L & # 8217;

Å takle de fysiske og følelsesmessige aspektene av psoriasis er sjelden morsomt. Men det er noen situasjoner, hvordan å prøve hjemme rettsmidler for å ta vare på tilstanden din, som du bare må le. Noen ganger kan det være nyttig å finne humor i livet ditt i øyeblikk som ligner på de jeg bodde på.

Alisha broer kjempet med alvorlig psoriasis i over 20 år og er ansiktet bak Vær meg i huden min, en blogg som fremhever sitt liv med psoriasis. Dens mål er å skape empati og medfølelse for de som er mindre forstått, gjennom selvtransparent, tålmodig forsvar og # 8217; helsevesenet. Hans lidenskaper inkluderer dermatologi, hudpleie og seksuell og psykisk helse. Du kan finne alisha opp Twitter Og Instagram.