Min erfaring i MBC Support Group: Fordi jeg anbefaler deg å abonnere på en

kjære venn,

Hvis du har blitt diagnostisert med brystkreft eller lært at den har metastatisert, vil du sannsynligvis lure på hva du skal gjøre neste gang.

En viktig ting å ha er et godt støttesystem. Dessverre, noen ganger kjente og venner, kan ikke gi den støtten du trenger. Dette er øyeblikket du kan, og du bør vurdere eksterne støttegrupper.

Støttegrupper kan introdusere deg til perfekt ukjent, men disse er folk som har vært der og kan dele verdifull informasjon om hva du kan forvente under denne uventede reisen.

Takket være teknologien er det mange apper som tilbyr hjelp. Du trenger ikke engang å forlate komforten i ditt hjem. Du kan få tilgang til deg mens du reiser, selv om bare i et par minutter her og der mens du venter på legenes studio eller mellom en avtale og andre.

Jeg fant min trygge plass på brystkreft Healthline (BCH). Gjennom l’Jeg møtte en «8217; bredt utvalg av mennesker som lever over hele verden.

Vi deler forslag daglig på hva det hjelper under behandling: fra produktene som skal brukes på stillinger for å sove etter operasjonen;. All denne informasjonen bidrar til å lage en PO & # 8216; mer utholdelig denne turen mot kreft.

En metastatisk brystkreftdiagnose (MBC) kan være overveldende. Det er så mange avtaler fra legen å gå, enten det er blodprøver eller en ny skanning.

Det kan være vanskelig å huske all informasjon knyttet til hvert selskap. Dette kan få oss til å synke inn i en bunnløs brønn hvorfra vi føler at du aldri kan gå ut.

Støttesamfunnet hjalp meg med å ta beslutninger gjennom stimulerende diskusjoner. De er i stand til å lese grundig informasjon om behandlingsalternativer, bivirkninger, L’Effekt av MBC på relasjoner, brystrekonstruksjonsprosessen, overlevelsesproblemer og mer.

Vi kan også stille spørsmål om bestemte emner og få svar fra en ekspert på brystkreftområdet.

Disse sunne diskusjonene har tillatt meg å komme i kontakt på personlig nivå med folk som meg. Også, jeg lærte å gjøre min forskning, stille spørsmål og bli mer aktiv i min behandling. Jeg lærte å forsvare meg selv.

Snakk om mine bekymringer og samle informasjon bidrar til å utdype og gjenoppta en liten og kontroll over mitt liv.

Underveis fant jeg inspirasjon og håp, lærte tålmodighet og utviklet en sterk følelse av meg selv. Alle i min støttegruppe er hyggelige, de aksepterer og oppfordrer hver enkelt person mens du prøver å reise denne veien.

Jeg har alltid gitt veldedighetsbidrag på fellesskapsnivå. Jeg deltok i mange innsamlingsaktiviteter, men mitt støttefellesskap motiverte meg til å engasjere seg spesielt i forsvaret av brystkreft.

Jeg fant min hensikt, og jeg er forpliktet til å sørge for at ingen føler seg alene.

Forsvar en årsak utover seg selv favoriserer hva det betyr å være en helt levende kvinne. Støtte gruppediskusjoner hjelper meg å bedre forstå hva det betyr å kunne fortsette livet, til tross for en diagnose av MBC.

Vi har utviklet en Camaraderie i vårt BCH-samfunn fordi vi alle vet nøyaktig hva vi passerer. Det er som et par jeans som passer perfekt til oss alle, selv om vi er alle forskjellige former og størrelser.

Vi lærte å tilpasse og svare tilsvarende. Det er ikke en kamp eller en kamp, ​​det er mer en endring i livsstil. De kampordene insinuerer at vi må vinne, og hvis vi ikke gjør det, mistet vi på en eller annen måte. Men seriøst?

Det som gjør en metastatisk diagnose er at det tvinger oss til å gjøre vårt beste og være fullt til stede hver eneste dag. Med en ekte støttegruppe, finn din stemme og finn forskjellige håndteringsmekanismer, og dette tilsvarer å vinne.

Selv om du kanskje føler at det er alt, vet du at C & # 8217 er en gruppe samfunnsmedlemmer der ute som er klar og villig til å lytte og svare på dine spørsmål.

Med vennlig hilsen,

Seier

Du kan laste ned gratis L’App Breast Cancer Healthline Up Android eller iPhone.

Victoria er en husmor og mor til to barn som bor i Indiana. Har en grad i kommunikasjon oppnådd på Purdue University. Jeg ble diagnostisert med en MBC i # 8217; oktober 2018. Siden da har det vært veldig lidenskapelig om forsvaret av forsvaret til & MBC. På fritiden hans frivillige for ulike organisasjoner. Han elsker å reise, fotografering og vin. Kan bli funnet på Instagram @TheregionandBeyond.