Mikropigmentering av hodebunnen: Fordeler, bivirkninger, bilder før og etter

Del på PinterestBilder vekk @MichalMakeup (Michal Cohen)

Beskrivelse

Du har kanskje allerede hørt om mikroblading for komplette øyenbryn. Du visste at det er en lignende praksis for hodebunnen?

Denne prosedyren er kjent som hodebunnsmikropigmentering (SMP), som skaper den mest fulle hår-illusjonen.

Men hva er den nøyaktige forskjellen?

Selv om begge faller inn i kategorien av mikropigmentering, er [mikroblading og mikropigmentering] meget forskjellige metoder for implantering av pigment & nr. 8221; forklarer Michal Cohen, En sminkemaskin basert i Los Angeles og SMP-utøveren.

Mens mikroblading vanligvis utføres med et manuell blad, utføres mikropigmentering ved hjelp av en elektrisk enhet for tatoveringer. Dette er fordi det trengs mer kraft til å trenge inn i huden i hodebunnen, som er tykkere enn huden under øyenbrynene.

Hvordan SMP fungerer og de som kan dra nytte av det?

L’SMP-målet er ikke å lage lignende hårlinjer som du ville med mikrobladingen av øyenbrynene, men i stedet bruke små stratifiserte punkter i forskjellige nyanser av svart til å replikere # 8217; utseendet på en’skygge på hodebunnen. Denne stilen, kalt Pointinism, er laget for å skape dybde og definisjon fra # 8217; naturlig utseende.

En erfaren profesjonell vil fungere for å sikre at punktene vises som en naturlig hårfollikkel og er perfekt basert på din hudfarge.

Denne prosessen kan være nyttig for personer som lider av alle former for hårtap. Dette inkluderer personer med:

 • kreft
 • alopecia
 • tynnhår
 • Mannlig og kvinnelig skallethet

Det gjør vondt? Com’er prosessen?

Derfor, hvor smertefull denne prosedyren er? Det korte svaret er, det avhenger.

Før prosedyren vil din profesjonelle SMP bruke et aktuelt bedøvelsesmiddel i hodebunnen. Når det er sagt, er det godt å huske på at det fortsatt kan være noe ubehag. Men hvor mye ubehag avhenger i stor grad på smertetoleransen din.

Etter å ha søkt søket og søkt etter en ansvarlig og kompetent SMP-artist (mer informasjon om hvordan du gjør det nedenfor), vil du sannsynligvis ha et innledende råd. Under dette møtet vil utøveren forberede deg på hva du kan forvente og hvordan du skal forberede deg på forhånd.

For eksempel er det noen generelle retningslinjer:

 • Dusj før hver behandling. Du vil ikke kunne vaske eller våt hodebunnen (dette inkluderer svette for mye) i fire dager etter hver avtale.
 • Hver behandling krever vanligvis fire til fem timer.
 • Antallet som trengs, vil avhenge av mengden hodebunn som mottar SMP. Selv om det bare er et lite område som toppen av enke, sier Cohen at tre eller fire langsiktige lagringsbehandlinger fortsatt er nødvendig, siden SMP er en fargestyringsprosess.
 • Behandlinger vil bli planlagt noen uker unna.

I uker mellom en behandling og # 8217; Annet, ikke bade, ikke bruk tyrkiske bad eller badstuer eller lage ekstremt varme dusjer som kan forårsake en dampstorm.

Unngå å utsette hodebunnen til solen i de første fire dagene (bruk en lue er greit). Den femte dagen etter behandling, kan du utsette huden som behandles i solen for en’nå eller 45 minutter hvis du har veldig lett hud.

Husk at en lavere soleksponering i # 8217; behandlet område betyr bedre langsiktig oppbevaring.

Etter den endelige behandlingen er det viktig:

 • Unngå svømming, badstuer og tyrkiske bad i 28 dager etter den endelige behandlingen.
 • Hold deg unna solen i 28 dager etter behandling. Deretter bruker du en solkrem SPF 30-50.
 • Unngå den intense øvelsen i fem dager etter den endelige behandlingen.
 • Begynn å hydrere regelmessig L’område behandlet etter den fjerde dagen i den endelige behandlingen (dette gjelder også for behandlinger).

Hvor mye det koster og hvor lenge det varer?

Prisen på SMP varierer avhengig av hvor mye av hodebunnen må dekkes. Cohen sier hver behandling generelt mellom serien mellom $ 400 og $ 1000.

Mikropigmentering anses å være semi-permanent. Selv om effektene kan vare opptil åtte år, vil det behandlede området forsvinne over tid siden hele huden er naturlig eksfolierte.

Selv om fargen kan rydde den, vil den bare endres hvis et feil pigment brukes.

Når det er sagt, hvis du har veldig tørr hud, er det sannsynlig at fading skjer raskere. Siden huden har en tendens til å flaske med tørr hud, kan dette utilsiktet eksfoliere pigmentet i raskere hastighet.

Del på Pinterest

Det er risiko som er involvert i denne prosessen?

Som i tilfelle av de fleste medisinske prosedyrer, er det risiko som er involvert i SMP.

Selv om mikropigmentering ikke er teknisk betraktet som en tatovering og # 8211; L’Tattoo blekk penetrerer mye dypere i huden og injiseres med en tykkere nål & # 8211; Tjenester som SMPS og andre faste triks gjør det lignende. Disse inkluderer allergier til visse pigmentkomponenter og infeksjoner forbundet med tatoveringsblekk.

Imidlertid er det viktigste å være oppmerksom på at ingen formell opplæring er nødvendig for å bli en SMP-artist (det samme gjelder mikroblading). Det er av denne grunn at det er virkelig grunnleggende å gjøre due diligence når du ser etter en pålitelig profesjonell.

Hvordan finne den profesjonelle SMPen riktig for deg

Før du bestemmer deg for en SMP-profesjonell, er det viktig å gjøre lekser. Pass på at du besøker kontoret der tjenesten skal utføres.

SMP-behandling av høy kvalitet bør ha:

 • SMP trening sertifisering
 • Body Art Practitioners lisens på skjermen (avhengig av tilstandskravene)
 • Sertifisering av patogene agenter overført av blod
 • County Helse Tillatelse
 • Rent og sterilt miljø med en vask
 • Pakket nåler som kan åpnes foran kunden
 • Barrierebeskyttelse under behandling (nitrilhansker, maske, barrierebånd og beskyttelser på SMP-behandlingsenheten)

Når det gjelder lisenser og generell regulering av SMP, varierer det avhengig av staten. For eksempel, i California, Prosessen for å øve tatovering, merkevarebygging, kroppspiercing eller permanent sminke (SMP er inkludert i dette) er autorisert og regulert på samme måte. Når det er sagt, kan en autorisert tatoveringsartist ofte bytte til SMP med liten eller ingen trening.

Videre, den Mat og Drug Administration (FDA) Advarsler: Forbrukerne skal være oppmerksomme på risikoen knyttet til [med tatoveringer og permanent sminke] for å gjøre en informert beslutning «8221; spesielt fordi FDA tradisjonelt har tradisjonelt regulert blekk for tatoveringer eller pigmenter som brukes i dem.

Cohen, som har blitt formelt utdannet spesielt i SMP fra # 8217; ekspert Zang Miah of Zang Junior High, Han sier resultatene kan være katastrofale hvis de utføres av en uerfaren profesjonell.

Hvis du føler deg noen få nøl med utøveren, advarer Cohen at dette er et tegn på at miljøet ikke er det som passer best for deg. I et nøtteskall, stol på dine instinkter.

Så sørg for at du ber om å spørre kunstneren hvor mange avtaler planlegger hver dag. Denne typen tjeneste tar lang tid og mye oppmerksomhet. Så hvis en person ser mer enn fire eller fem klienter per dag for SMP, er det generelt et rødt flagg. Det kan tyde på at den profesjonelle ikke gir hver kunde L & # 8217, oppmerksomhet og tid de fortjener.

Du må også lære mer om profesjonell bakgrunn, som de som har dannet dem, varigheten av treningen og se deres portefølje (Instagram er ofte en god måte å gjøre det). Det kan også være nyttig å snakke med noen av de tidligere kundene til profesjonelle av sine erfaringer.

Til syvende og sist er det viktig å huske at SMP er en investering. Men hvis det er henrettet riktig av en kvalifisert og trent kunstner, kan SMP være en prosedyre som virkelig øker tilliten uten nedetid.

Grace Gallagher er en forfatter som bor i Portland, Oregon. Hans ord dukket opp på Brit + Co, Lothist, Sunday Edit and Bare Magazine. Alle dine arbeider kan bli funnet opp WWW.gracelgalgher.com.