Mikrobølgeovn Popcorn Cancer: Forsiktig virkelig kreft?

Hva er forbindelsen mellom mikrobølgeovn og kreftpopcorn?

Popcorn er en rituell del av filmvisjonen. Det er ikke nødvendig å gå til teatret for å tillate deg en bøtte med popcorn. Bare sett inn en konvolutt i mikrobølgeovn og vent om et minutt, slik at de fluffete knoppene åpnes.

Popcorns er også lave i fett og rik på fiber.

Imidlertid har et par kjemikalier i mikrobølgeopcorn og emballasje vært knyttet til negative effekter på helse, inkludert kreft og en farlig lungevilkår.

Fortsett å lese for å lære om den sanne historien bak bekreftelsene om popcorn til mikrobølgeovn og helse.

Mikrobølgeovn popcorn forårsaker kreft?

Det mulige båndet mellom mikrobølgeovn og kreftpopcorn er ikke fra selve popcorn, men fra kjemikalier som kalles perfluoruriserte forbindelser (PFC) som finnes i poser. PFCene motstår fett, noe som gjør dem ideelle for å hindre oljeutløpet gjennom popcornposer.

PFCene ble også brukt i:

  • Pizza bokser
  • Sandwich wraps
  • Teflon Potter
  • Andre typer matemballasje

Problemet med PFCene er at de bryter inn i perfluoroottansyre (PFOA), et mistenkt kjemisk stoff for å forårsake kreft.

Disse kjemikaliene gjør veien i popcorn når de oppvarmer dem. Når du spiser popcorn, kommer de inn i blodet og kan holde seg i kroppen din i lang tid.

PFCene var så mye brukt det rundt 98 prosent Amerikanerne har allerede dette blodkjemiske stoffet. Dette er grunnen til at helseeksperter har forsøkt å forstå om PFCs er relatert til kreft eller andre sykdommer.

For å finne ut hvordan disse kjemikaliene kan påvirke folk, en gruppe forskere kjent som C8 Science Panel studert Effektene av PFOAs eksponering for PFOA på beboere som bodde i nærheten av produksjonsanlegget til Dupont Washington Works i West Virginia.

L’plante utgitt PFOA i # 8217; miljø siden årene og # 8216; 1950.

Etter flere års forskning, forskerne av C8 tilkoblet Eksponering for PFOA til forskjellige helsemessige forhold hos mennesker, inkludert nyrekreft og testikkelkreft.

US Food and Drug Administration (FDA) har ført sin egen å gjennomgå av PFOA fra et bredt spekter av kilder, inkludert popcornposer for mikrobølgeovn og non-stick food pans. Han fant at mikrobølgeovn popcorn kunne representere mer enn 20 prosent av gjennomsnittlige nivåer av PFOA i amerikanernes blod.

Som et resultat av forskningen, i 2011, har matprodusenter frivillig sluttet å bruke PFOA i sine produktposer. Fem år senere har FDA også gått utover, forbud L’bruk av tre andre PFCer i matemballasje. Dette betyr at popcornene som kjøper i dag ikke bør inneholde disse kjemikaliene.

Men fra gjennomgangen av FDA har dusinvis av nye kjemiske produkter blitt introdusert; emballasje. I følge Miljø arbeidsgruppe, Vi vet lite om sikkerheten til disse kjemikaliene.

Mikrobølgeovn popcorn er knyttet til andre helseproblemer?

Mikrobølgeovn popcorn har også vært knyttet til en seriøs lungesykdom kalt Popcorn Lung. Diacetylen, en kjemikalie som brukes til å gi mikrobølgeovner sin smak og burrose aroma, er forbundet med alvorlig og irreversibel lungeskade ved innånding i store mengder.

Popcorns lunge helbreder og smal liten luftvei i lungene (bronkioli) til det punktet at du ikke kan la nok lufttillegg. Sykdommen forårsaker kortpustethet, hissende pust og andre symptomer som ligner på kronisk obstruktiv bronkopneumopati (KOL).

To tiår siden Fare Siden Popcorn Lung var hovedsakelig blant arbeidstakere i mikrobølgeovn popcorn planter eller andre produksjonsanlegg som har pustet store mengder diacetyler i lange perioder. Hundrevis av arbeidere Denne sykdommen har blitt diagnostisert og mange døde.

L’Nasjonalt institutt for sikkerhet og helse på jobben studerte effektene av Diaccethyleksponeringen i seks mikrobølge popcornplanter. Forskere har funnet en fil forbindelse mellom langsiktig eksponering og lungeskader.

Popcorn Lung ble ikke ansett som en risiko for forbrukerne av mikrobølge popcorn. en igjen Colorado Man Ifølge angivelig utviklet han tilstanden etter å ha spist to mikrobølge popcorn poser om dagen i 10 år.

I 2007 fjernet de viktigste popcornprodusentene diacetylen fra sine produkter.

Hvordan kan du redusere risikoen din?

I de senere år har kjemikalier relatert til kreft og popcorn lungene blitt fjernet fra mikrobølgeovn popcorn. Selv om enkelte kjemikalier som forblir i emballasjen til disse produktene, kan det være tvilsom å spise mikrobølgeovn popcorn fra tid til annen, bør ikke innebære helserisiko.

Men hvis du fortsatt er bekymret eller forbruker mange popcorns, er det ikke nødvendig å gi opp som en matbit.

Prøv de eksploderende popcornene

Invester i en Popper D’Luft, som dette, og opprett din versjon av Popcorn fra Cinema. Tre skummet popcorn kopper alle’luft inneholder bare 90 kalorier og mindre enn 1 gram fett.

Forbered popcorn på ovnen

Forbered popcorn på komfyren med en panne med lokk og # 8217; olivenolje, kokosnøtt eller avokado. Bruk ca 2 ss olje for hver halvkopp Popcorn bønner.

Legg til din smak

Øke smaken av popcorn hoppet over til luften eller fra ovner uten potensielt skadelige kjemikalier eller overdreven salt som legger til dine krydder. Dryss med olje D’fersk revet parmesan. Eksperimenter forskjellige krydder, for eksempel kanel, oregano eller rosmarin.

Bunnlinjen

Et par kjemikalier som en gang de var inneholdt i mikrobølge popcorn og i emballasjen, har vært knyttet til kreft og lunge sykdommer. Men siden da har disse ingrediensene blitt fjernet fra de fleste varemerker.

Hvis du fortsatt er bekymret for kjemikalier i mikrobølgeovn popcorn, må du forberede popcorn-hjemmet ditt med komfyr eller popper d & # 8217;.