Middelhavet diett: 15 sunne forretter

Kjøkkenene på Middelhavsområdet er verdsatt over hele verden for deres helsemessige fordeler. Heldigvis for de av oss som bor utenfor regionen, kan de fleste av disse sunne matene gjenopprettes i våre kjøkken, uansett hvor de kommer fra.

Å følge en middelhavsstil diett er forbundet med redusert risiko for kreft, Parkinson og Alzheimers sykdom og død for hjertesykdom, ifølge Mayo Clinic. Helsemessige fordeler er direkte knyttet til avhengigheten av mat fra ferske råvarer, fisk, fullkorn og sunne fettstoffer.

Inkluderer middelhavsretter i kostholdet ditt, kan du også begynne å samle noen av disse fordelene.

Vi har samlet de beste middelhavsstilen forretter på nettet for å lette justeringen.

Mediterranean Barley Salad

Del på PinterestBildekilde: Iowa Girl spiser

Oliven, tomater og aromatiske urter er i midten av # 8217; oppmerksomhet i denne byggesalat, som ville være en’utmerket alternativ til pasta salat til din neste samling.

Få oppskriften.

Gresk kjøttboller med tzatziki saus

Tzatziki er en’andre Cremosa Middelhavet saus basert på yoghurt, agurk og hvitløk. Denne oppskriften Runner-oppskriften ville være fantastisk å tjene dagen i spillet.

Få oppskriften.

Potet harra

Disse libanesiske stilpotetene med å spise dine feil er et enkelt og velsmakende alternativ til hjemmelagde frites eller til normale bakte poteter. Poteter er flavored med paprika, hvitløk, cayenne pepper og mer.

Få oppskriften.

Labneh saus med oliven saus og mynte på Pistachio Zaatar

Del på PinterestBildekilde: To lilla fiken

Labneh er en tradisjonell middel-øst-ostesaus basert på filtrert yoghurt. Denne oppskriften med to lilla fiken er toppet med mynte, granateplefrø og andre fargede konturer.

Få oppskriften.

Tomat bruschetta og basilikum

Bruschetta er en merket italiensk forrett. Serveres på brødskorpen, friske tomats smaker og basilikum oppvåkning av smakløk og teasing l’appetitt. For å få de beste resultatene, bruk lokale sesongens tomater.

Få oppskriften.

Libanesisk Lentil Salat

Denne Kalyn Lentil Salad’S-kjøkkenet kombinerer smaker av hvitløk, spidskommen, mynte og persille. Som mange retter i denne listen, er den lavt i fett, meieriprodukter, glutenfri og veganer. En ting er ikke kort? Smak.

Få oppskriften.

Italiensk stek sopp og grønnsaker

Del på PinterestBildekilde: Jo kokker

Server som en side rett eller forrett, disse stekte italienske grønnsaker vil definitivt være en suksess. Siden det er lett å forberede og lage mat, vil denne jo kokker oppskriften være et godt tillegg til din neste tallerken.

Få oppskriften.

Artisjokk focaccia, tomat og spinat

Du har gjester i løpet av denne helgen? Hilse på dem med et glass rødt og focaccia. Disse enkle appetittvekkere er fulle av smak og sunn for oppstart. De er krydret med spinat, artisjokker, tomater og oster, men gjerne være kreative med dine krydder.

Få oppskriften.

Red Pepper Tapenade og stekte artisjokker

Tapenadene er i hovedsak pasta laget av ferske ingredienser. Denne livsoppskriften, kjærligheten og god mat ville være utmerket servert på skarpe brød eller flerfrie kjeks.

Få oppskriften.

For å lære mer: hva er det så vakkert i Middelhavet diett? »

De beste hjemmelagde falafelene

Hvorfor stek når du kan lage mat? Disse falafelene i Little Spice Jar er perfekt i salater og ruller, eller kan nytes alene med en PO & # 8216; av Tahini.

Få oppskriften.

Caprese salatspydere

L’Caprese salat er en ekstraordinær sommerdelighet som bruker ferske tomater og basilikum. Denne versjonen av Natasha’S Kitchen setter salaten på Skewers, og forvandler den til en perfekt forrett for ferien.

Få oppskriften.

Grillet kylling souvlaki og tzatziki saus

Souvlaki er gresk som du ankommer! Denne oppskriften til Le Crème de la Crumb matcher kyllingen til spydet med Tzatziki, en tradisjonell gresk saus spredt vanligvis på en souvlaki eller en gyro pita. Eliminerer karbohydrater og bruk dem i stedet som kjøttsaus.

Få oppskriften.

Bruschetta med ricotta, skinke og rakett

Et rødt bindemiddel serverer dette alternativet til den tradisjonelle tomatbruschetta og basilikumet. I stedet er skiver av sprø brød krydret med en krydret ricotta, skinke og arugula. Oppskriften veileder deg i forberedelsen av hjemmelaget ricotta, men vi vil ikke fortelle deg om du bestemmer deg for å spare litt og kjøpe den i butikken.

Få oppskriften.

Skewers Forrett

Denne middagen på Zoo forrett oppskrift inkluderer alle komponentene i den italienske tradisjonen: oliven, fersk mozzarella, paprika og salami. Vær så snill å være kreativ, og legg til ingredienser som familien din vil sette pris på mer.

Få oppskriften.

Greske courgette fritters

KoolokithoKeftes ringer også, greske courgettepannekaker er mye lettere å forberede seg enn å uttale seg. Deilige greske smaker som fetaost, dill og olje D’oliven kombinerer for å forberede en forrett som du nesten ikke vil kunne holde påfylles.

Få oppskriften.