Microdermabrasion for akne arr: Fordeler, bivirkninger og kostnader

Hva kan lage microdermabrasion?

Akne arr er resterende tegn på tidligere kutane utbrudd. Disse kan bli tydeligere med alderen når huden begynner å miste kollagen, proteinfibrene som holder huden jevn og elastisk. L’Soleksponering kan også gjøre dem mer tydelige.

Men dette betyr ikke at akne arr er for alltid. Microdermabrasion er en av de mange alternativene for å forbedre arr.

Med denne prosedyren vil din hudlege eller hudpleie spesialist bruke en liten bærbar enhet for å forsiktig fjerne det ytre laget av huden (epidermis). Denne prosessen vil avsløre den glatte og tonede huden under.

Du kan få denne behandlingen fra et spa eller fra Dermatologists kontor.

Fortsett å lese for å avgjøre om Microdermabrasion passer for dine spesifikke akne arr, hvor mye det kan koste, potensielle bivirkninger og mer.

Fungerer for alle akne arr?

Microdermabrasion fungerer best for noen typer Deprimert akne arr, som forårsaker furrows i huden. Denne behandlingen fungerer bare for deprimerte akne arr som ligger flatt mot epidermis. Det vil ikke forbedre ishoppet, som er dypere enn andre akne arr.

Microdermabrasion kan også være nyttig for folk som håndterer låser aktivt av mild til moderat. I tillegg til å fjerne døde hudceller som kan hindre porene, reduserer prosedyren også overflødig olje (sebum) fra disse porene.

Hvis du har å gjøre med en nodulær eller aktiv cystisk breakout, snakk med din hudlege av alternativene dine. I disse tilfellene kan microdermabrasion forverre L’betennelse. Dermatologen din kan gi deg råd om en «8217; annen behandlingsmål eller foreslå at du unngår microdermabrasion til akne forsvinner.

Hvor mye koster det?

L’Medisinsk forsikring dekker ikke kosmetiske prosedyrer som microdermabrasion. Spør din dermatolog eller hudpleie spesialist de estimerte kostnadene på forhånd for å vite hva kostnadene dine vil være.

Fra og med 2016, Gjennomsnittlig kostnad per økt Det var $ 138. Du vil sannsynligvis trenge Fra 5 til 12 økter For optimale resultater, som kan bringe den totale kostnaden ut av lommen opp til rundt $ 1,658.

Benkpilleren (OTC) er billigere i det lange løp, men resultatene kan ikke være så dramatiske. OTC-enheter er ikke så kraftige som de som brukes av en hudlege.

Hvordan forberede seg på prosedyren

Microdermabrasion utføres på L’kontor av din hudlege eller et spa. Selv om du ikke nødvendigvis trenger å forberede deg på forhånd for prosedyren, må du sørge for at du ikke bærer shuffles.

Din hudlege vil bruke en stav med diamantspissen eller en enhet / støvsugerkombinasjon, L Siste som tynne krystaller på huden. Begge så aspire hudrester.

Under prosedyren kan du føle en liten ripe. Enheten som brukes kan også ha en masserende effekt på huden eller produsere en liten følelse av suging.

Hver økt tar ca 30 minutter. Du trenger flere økter for å få ønsket effekt.

Hva du kan forvente etter prosedyren

En del av sjarmen til microdermabrasion er mangelen på bivirkninger knyttet til denne prosedyren. Slitekrystallene og diamantstangen er ikke smertefulle, så din hudlege trenger ikke å bruke en bedøvelse.

En annen fordel er den raske gjenopprettingstiden, som lar deg få microdermabrasion flere ganger i måneden. Inaktivitetstidene er ikke påkrevd, og du kan gjenoppta dine daglige aktiviteter umiddelbart etter hver økt.

Følg hver sesjon med en tilpasset fuktighetskrem for din hudtype. (Dermatologen din kunne ha spesifikt råd.) Du må også ha på seg solkrem hver dag i løpet av denne prosedyren. Microdermabrasion kan gjøre huden mer følsom for UV-stråler, forårsaker brannskader. Denne solfølsomheten kan også øke risikoen for arr knyttet til solen (senile flekker).

Bivirkninger er ikke vanlige med denne prosedyren. Men hvis huden din er sensitiv eller mørkere farge, kan du utvikle irritasjon eller hyperpigmentering.

Microdermabrasion er for alle?

Microdermabrasion er ikke egnet for isbryter arr eller de som strekker seg utover de mellomlagene i huden (Derma). Det blir bare til epidermis, så det vil ikke effektivt behandle arr som går utover dette øverste laget av huden.

Hvis du har mørkere hud, snakk med din hudlege av alternativene dine. I noen tilfeller kan microdermabrasion føre til hyperpigmentering.

Du bør unngå denne prosedyren selv om du har:

 • Åpne sår
 • Acte cystisk eller aktiv nodulær
 • Han tok nylig, eller forutsatt for tiden, isotretinoin (Accutane) for akne;
 • Utgitt hudutslett, eksem eller rosacea
 • Aktive Oral Simplex Herpes (Feber Blære eller Labial Herpes)
 • Ondagelige cyster (kreft)

Andre behandlingsalternativer er tilgjengelige?

Du kan også vurdere andre mulige behandlinger tilgjengelig for akne arr.

Deprimerte arr kan også behandles med:

 • Dermabrasion (ligner på mikrodermabrasjon, men betraktet som en invasiv prosedyre som også påvirker dermis)
 • fyllstoffer
 • Kjemiske skinn
 • Laserterapi
 • mikronedling

Hjelpearene, derimot, blir behandlet med:

 • Laserterapi
 • Kirurgisk ekskisjon
 • cryophurgia
 • Kortikosteroid injeksjoner

Din hudlege kan anbefale Microodermabrasion eller A’annen teknikk basert på typen av akne arr.

I Mange tilfeller, Behandling for deprimert akne arr innebærer minst to forskjellige prosedyrer for å sikre de beste resultatene. For eksempel, hvis du prøver microdermabrasion, kan huden din også anbefale laserterapi.

Snakk med dermatologen din

Microdermabrasion er et mulig mål for behandling for akne arr, men det er ikke for alle. Snakk med din hudlege for å se om denne prosedyren passer for dine individuelle arr og hudtone. De kan hjelpe deg med å bestemme hvilken type arr du har, svar på eventuelle spørsmål og gi deg råd om de neste trinnene.