Metastatisk brystkreft: de beste blogger av året

Vi har nøye utvalgt disse bloggene fordi de aktivt jobber for å utdanne, inspirere og styrke leserne dine med hyppige oppdateringer og informasjon om høy kvalitet. Hvis du vil snakke med oss ​​om en blogg, naminere den ved å sende oss en e-post til BestBlogs @ Healthline.com!

Brystkreft er den vanligste kreften som påvirker kvinner rundt om i verden. De Sentre for sykdomskontroll og forebygging Anslå at ca 231 800 kvinner og 2100 menn i USA har blitt diagnostisert med brystkreft i 2013.

Metastasen er når tumorceller sprer seg til andre deler av kroppen. Brystkreft begynner i brystet og reiser til lymfesystemet og blodet for å nå resten av kroppen, hvor nye svulster vokser. De fellesarealene for metastatisk brystkreft er lungene, leveren, hjernen og beinene. Når brystkreft har blitt metastatisk, er det mye vanskeligere å behandle. Den femårige overlevelsesraten er 98.8% for lokalisert brystkreft og 26.3% for metastatisk brystkreft, ifølge National Cancer Institute. Imidlertid er det fortsatt behandlingsmuligheter som kan bidra til å forlenge og opprettholde livskvaliteten så lenge som mulig.

Å leve med kreft er utfordrende, både fysisk og følelsesmessig. Det kan være ekstremt trøstende å vite at det er andre der ute som opplever de samme kampene og følelsene du er. Disse modige bloggere deler deres høye og bass daglig og forteller hva du prøver å leve med metastatisk brystkreft. Dele sine historier, hjelpe humanisere en sykdom som forårsaket så mange liv.

Brystkreft? Men legen & # 8230; Jeg hater rosa!

I Ann Silberman har blitt diagnostisert med brystkreft for første gang i 2009. Siden da har han lidd mange behandlinger, inkludert mastektomi, kjemo, radiologi og forskjellige stoffer. Silberman tar en dag av gangen og er til og med i stand til å ha en sans for humor på sin diagnose. I tillegg til å snakke om sitt liv med metastatisk brystkreft, deler han også anekdotiske historier. For eksempel, en uke Han snakket om hans og # 8220; en katt som tilhører sin sønn og hans kone til hvem han ble diagnostisert med brystkreft. I andre tilfeller deler han brevene til andre metastatiske overlevende.

Besøk bloggen.

Darn god lemonade

Mandi Hudson var en ung reklame profesjonell da han fikk diagnosen brystkreft. Etter fire år med tradisjonelle behandlinger lærte han at kreft hadde metastata. Nå er det en hjemmelaget liten en mor og en bærekraftig for brystkreft bevissthet. Bloggen er et sted hvor du sender, kan dele dine tanker og frykt for samboende med avansert kreft. Når du leser hans innlegg, synes han å kjenne henne. En Nylig oppføring Han står overfor sin frykt for å lede en lungebrudd, som han tror kan skje snart. Snakker også veldig ærlig Dell’å kjøpe mer tid og ditt valg for å forsinke forespørselen fra # 8217; hospice til tross for den aggressive naturen av kreft.

Besøk bloggen.

Ler og elsker alt

Renee Sendelbach er en 35 år gammel kone og mor som bor med brystkreft i stadion 4. Kunstnerisk og religiøs, tegning på begge utsalgssteder for å overvinne sine utfordringer. Selv om det vanligvis holder en optimistisk tone når det gjelder sine fysiske kamper, skjuler det ikke hvordan depresjon og posttraumatisk stressforstyrrelse (PTSD) kan påvirke mennesker som bor med kreft. Det var noe han ikke visste ville være et problem før han hadde skjedd med ham, og han deler åpenbart sine erfaringer.

Besøk bloggen.

Lev livet med metastatisk brystkreft

Tammy Carmona har blitt innkalt i fire år med metastatisk brystkreft. Det er takknemlig for hvert ekstra øyeblikk som har blitt gitt og diskuterer viktigheten av å skape minner og leve mest. På sin blogg gjør Tammy en grundig jobb i å diskutere spesifikke behandlinger. Hans innlegg på cerebral stråling beskriver prosessen, som følte og inkluderer også bilder.

Besøk bloggen.

Booby og dyret

En Jen Campisano ble diagnostisert med brystkreft 4 på 8217; alder 32, bare fem måneder etter fødselen av barnet. I dag er det 6 år gammel, og du er fortsatt her for å se det vokse. Selv om diagnosen nylig har endret seg til brystkreft 2 med sorcoulose (en inflammatorisk sykdom som kan imitere metastaser), hans blogg er fortsatt en kraftig stemme i metastatisk samfunn, med arkiver som forteller fem års brystkreftbehandling i fase 4. Campisano snakker også om # 8217; kjærlighet som har for sin familie, så vel som hans politiske overbevisninger. For eksempel diskuterer de siste innleggene Dell’direkte innvirkning på helselovgivningen har på kreftpasienter. I en uke, Han forteller sin flyopplevelse i Washington å delta i et rundbord på kreftpolitikk i den nye administrasjonen.

Besøk bloggen.

Min tur med brystkreft i stadion 4

Anna Craig hadde nettopp født hennes andre barn da han la merke til en knutepunkt. Kort tid etterpå, i Craig har blitt diagnostisert med brystkreft 4, og han ble fortalt at han hadde spredt seg til lungene. Selv om han oppnår nyheten det var vanskelig, velger han å fokusere på maksimum fra hans reise ved å lære, vokse og gjøre fred med sin dødelighet. Mange av hans innlegg deler sine indre følelser om samboende med kreft gjennom poesi, tegninger og malerier. En av Annas mål var å se sin datters første barnehage. Han nådde det eller # 8217; målet, men ikke lett. Kreft har spredt seg til et hjerneområde hvor det ikke lenger er behandlet og hennes ektemann, Ian tok retningen for å skrive innlegg og dele sin historie.

Besøk bloggen.

7777 + dager

Maria bestemmes både for å forlenge sin tid her og for å gjøre det betydelig. Tallet i tittelen på hans blogg kommer faktisk fra et spørsmål som har plassert til legen din: Hvor lenge har personen levd med metastatisk brystkreft lenger? Hans svar var 20 år gammel, så Maria lovet å leve (og blogge) enda lenger. Hans innlegg spenner fra # 8217; helseaktivisme til refleksjoner på remodeling av kjøkkenet. I en uke Denne mars snakket Maria om sine reiser til Washington, DC for å møte president Paul Ryan. Han kunne ha 15 minutter av sin tid til å forsvare seg og de mange andre som bor med kreft.

Besøk bloggen.

Kreftklassen

Lisa Adams Thompson hadde en lang reise med kreft. Hans historie startet i 2005 med A’brystanomali. Til tross for å være proaktiv og flittig, fortsatte kreft å komme tilbake. I dag bodde han lenger enn forventet, og han sier at han vil fortsette å fortelle sin historie. Klart vever sine medisinske oppdateringer, tanker om liv og død og daglige erfaringer i en vektet fiksjon som involverer deg. uke Snakk om hennes vanskelige beslutning om å si farvel til hennes langvarige familiehund og huske gleden hun brakte.

Besøk bloggen.

Vi prøver å være sirener

Susan Rosen er pragmatisk. Det er optimistisk i hans syn på dagene som forblev, men han forbereder også sin familie for dagen han ikke lenger vil være med dem. Da Rosen diskuterer planleggingen av sin egen begravelse, setter sammen dagbøkene for sine barn, og ordne virksomhet, Prøv en følelse av oppgradering i stedet for tristhet.

Besøk bloggen.

Blogg på caroline brystkreft

I tillegg til brystkreft, caroline sameksisterer med en rekke andre forhold, inkludert fibromyalgi og reumatoid artritt. Men du lar dem ikke definere fra dem. Caroline gjør en god jobb med å minne oss om at livet ikke alltid går i henhold til planene, men at det alltid er muligheter til å tilpasse seg, lære og finne lykke. I en stemme, Sammenlign hvordan han forestilte sitt liv, kom da han var en universitetsstudent som ting faktisk gikk. Gjør lesingstimulerende og motiverende.

Besøk bloggen.

Jeg hater brystkreft

Katherine O’Brien er en direktør for et B2B-magasin som en benmetastatisk brystkreft ble diagnostisert med en alder av 43 år. Sammen med hans tanker er hans verk fulle av informasjon og statistikk som er godt studert på brystkreft. Det er også veldig involvert i forsvar og bevissthet. For O’Brien, å være pasientens supporter for andre med metastatisk brystkreftnettverk, var en viktig og betydelig opplevelse, som det forteller Hans pasientforsvarshistorie på bloggen.

Besøk bloggen.

Stephanie Seban: Tro. Å leve. Inspirere.

Stephanie Seban var bare 31 år gammel da han fikk en metastatisk brystkreftdiagnose. Å være en yngre kvinne som bor sammen med sykdommen, hørte hun en frakobling med noen av de andre gruppene av chat og samfunn. Dermed bestemte han seg for å åpne sin blogg som en plass for seg selv og andre unge kvinner for å snakke om livet med brystkreft. Bloggen din inneholder også dine favorittoppskrifter, produktene du liker dem og noen av dine gjør-det-selv-prosjekter. I en og fullført en uke, Seban snakker om hans personlige erfaring med medisinsk marihuana.

Besøk bloggen.

Danser med kreft

Jill Cohen var 39 år gammel da han ble diagnostisert med brystkreft for første gang, og han var litt over 40 år da han oppdaget at kreften metastaterer sine bein, lever, hjerne og hud. Han visste at prognosen ikke var bra, men dette hindret ikke dem i å finne det positive i livet. På bloggen hans delte Jill de daglige kampene for samlivet med metastatisk kreft. Han delte også sin lidenskap for sin jødiske arv og historiene om sin familie, som sin far, en veteran i andre verdenskrig. Jill er dessverre død i 2016-sommeren, men hans venner og hans familie, inkludert hennes mann Rik, fortsetter å bruke bloggen til å dele vakre minner.

Besøk bloggen.