Metabolisme Booster: Virkelighet eller fiksjon på vekttap?

Beskrivelse

Seks lei av’tilnærming kosthold og mosjon for å gå ned i vekt? Du vil gjerne ta en pille for å øke stoffskiftet og se på at pundene forsvinner?

Som amerikanerne blir mer robuste, fortsetter søket etter magert og raske produkter. Men C’det er virkelig en pille eller mat der ute som kan øke stoffskiftet ditt?

Svaret er & # 8220; Ja & # 8221; og & # 8220; nei.& # 8221; Lær hvordan du skiller fakta fra fiksjon når det gjelder uttalelser om forbedring av metabolisme.

Hvordan metabolisme fungerer?

I et nøtteskall består stoffskiftet av alle de kjemiske prosessene som konverterer karbohydrater, proteiner og fett fra maten din i # 8217; energi som cellene dine trenger å jobbe.

Din metabolske hastighet er hvor mye tid som trengs for kroppen din for å behandle og brenne energi, eller kalorier, fra maten du spiser. Din basale metabolisme (BMR) er mengden energi, eller kalorier, hvor kroppen din trenger for å beholde de grunnleggende funksjonene når du hviler. Det er hvor mange kalorier du trenger for å overleve hvis jeg aldri hadde flyttet deg.

Sekund Mayo Clinic, Din BMR representerer ca 70% av ditt daglige energiforbruk.

Flere ting påvirker BMR:

  • Genetikk: Kaloriene brent en dag er i stor grad bestemt av genetikk.
  • Alder: Din gjennomsnittlige BMR reduseres med 2% hvert tiår etter 20 år.
  • Sjanger: Menn har en tendens til å ha en høyere BMR enn kvinner.
  • Vekt: Med vekten øker, øker også BMR.
  • Høyde: Høye folk har en tendens til å ha en BMR i forhold til de laveste menneskene.
  • Body Trick: Din BMR vil bli høyere hvis du har flere muskler og mindre fett.
  • Kosthold: L’Langsiktig kaloriinntak kan redusere BMR betydelig. Så, en ekstrem diett kan faktisk fungere mot deg.

Noen medisinske lidelser, visse stoffer og klima kan også endre BMR.

Hvor mye du beveger deg, både generelt og med øvelsen, reflekterer også det totale antallet kalorier som er brent. Brenn kalorier som også fordøyer mat, en prosess som kalles diett-indusert termogenese.

Metabolisme Stimulatorer Arbeid?

Noen selskaper selger produkter som antagelig øker stoffskiftet. De fleste hevder å gjøre det gjennom en prosess som kalles termogenese eller økning i varmeproduksjonen. Denne prosessen stimulerer bruken av energi og kan øke metabolismen og bidra til å forbrenne kalorier.

De fleste kosttilskudd som hevder å øke metabolismen inneholder en kombinasjon av ingredienser. Fordi disse ingrediensene nesten alltid er testet individuelt, må vi evaluere dem på dette grunnlaget.

Vi undersøker noen av de vanligste ingrediensene som er tilstede i produkter som hevder å øke stoffskiftet.

Koffein

Forskning har vist at koffein kan øke termogenesen. I henhold til en revisjonsartikkel publisert i Anmeldelser på’fedme, Seks flere studier har oppdaget at folk brenner mer kalorier når de tar en minimum daglig dose på 270 milligram (mg) koffein.

For å sette det i perspektiv inneholder de fleste koffein kosttilskudd 200 mg koffein, mens en kopp kaffe inneholder ca 95 mg. Men hvis du drikker koffein regelmessig, kan denne effekten bli redusert.

Snakk med legen din før du legger til mer koffein til kostholdet ditt. Og sørg for at koffeinkildene dine ikke er for rike på kalorier. Hvis du drikker for mye søte kaffedrikker eller chai te, kan du faktisk finne deg selv for å øke vekten!

Capsaicin

Capsaicin er kjemikaliet som setter varmen i jalapeños. C’er noe indikasjon som kan bidra til å fremme vekttap. Faktisk, en revisjon av 20 forskningsstudier, publisert i Appetitt, Han fant at capsaicin kan øke mengden kalorier brent ca 50 kalorier om dagen. Disse kaloriene kan øke over tid, noe som bidrar til langsiktig vekttap. Så vurder å aromatisere det på kjøkkenet ditt!

L-karnitin

L-karnitin er et stoff som hjelper kroppen din til å transformere fett til energi. Mens kroppen din produserer den i leveren og i nyrene, kan du også finne den i kjødet, meieriprodukter, valnøtter og belgfrukter.

L-karnitin kan være nyttig for behandling av en rekke forhold, inkludert hjertesykdom, sykdom av perifere arterier og diabetisk nevropati. Men dets bruk som kosttilskudd for vekttap er tvilsom.

En studie rapportert i Medisinsk avis Han oppdaget at l-karnitin kunne gi noen anti-fedme fordeler. Men videre forskning er nødvendig for å evaluere fordelene og risikoen for L-Carnitine Integrators for vekttap.

Sekund Kontor for kosttilskudd, Leie for mye kan forårsake potensielt farlige bivirkninger.

Picolinate Chrome

Chrome er et mineral som kroppen din bruker i små mengder. Picolinate Chromium kosttilskudd er nyttige for folk som har en krom mangel. Men effektiviteten som metabolisme stimulator er tvilsom.

Så langt har forskere gitt en tommel ned. En pilotstudie rapportert i Journal of Alternative og komplementær medisin Han oppdaget at picolinatkromtilskudd ikke hadde noen effekt på vekttap.

Konjugert linolsyre (CLA)

Som med mange kosttilskudd, har forskning på CLA funnet motstridende resultater. En gjennomgang av studier publisert på European Nutrition Newspaper De fant bevis på at CLA kan fremme vekttap og fett tap, men effektene var små og usikre.

Gastrointestinale og tretthetsproblemer er vanlige bivirkninger av CLA-kosttilskudd, så du vil kanskje formidle dette.

Grønn te

Tallrike studier har blitt utført på # 8217; grønn te-effekt for vekttap. Få rapporterte betydelige resultater.

En studie publisert i Fysiologi og oppførsel antyder at katekiner og koffein som er tilstede i grønn te, kan bidra til å holde kroppsvekt. Grønn te betraktes som en «8217; sikkert lagt til kostholdet til de fleste.

Resveratrol

Resveratrol er et stoff som er tilstede i skrellen av de røde druene, smelter, av japansk polygon og peanøtter. Studier foreslår brennende fett i rotter. Men ifølge forskere av New York Annals Academy of Sciences, Det er ikke nok bevis for å støtte bruken som en metabolisme stimulator hos mennesker. Flere kliniske studier er nødvendig.

L & # 8217;

Til tross for klammen, kosttilskudd som fremmede som fett destroyers og metabolisme stimulatorer har sjelden en betydelig effekt på vekttap. Hvis du vil miste overflødig pund, kutte kaloriene fra kostholdet ditt og trene mer regelmessig, er sannsynligvis den beste løsningen.

Spør legen din flere tips om hvordan du går ned i vekt trygt og bærekraftig. Og snakk med dem før du prøver noe narkotika eller slanking supplement. Det er bedre at legen din hjelper deg med å evaluere potensielle fordeler og risikoer.