Menstrual Disc: Hva å vite før du prøver

Del på PinterestAlexis Lira Design

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Menstruasjonsskivene har nylig vært temaet for diskusjon om mange sosiale medier, men hva er egentlig?

En menstruasjonsdisk er et settbart alternativt menstruasjonsprodukt som skal gi 12 timers beskyttelse, slik at du kan ha sex uten problemer i løpet av syklusen og til og med bidra til å minimere kramper. Hva tid til å være i live.

Her er hva du trenger å vite om dem før du gjør et stort skritt.

Det som er forskjellig fra en menstruasjonskopp?

Disker og menstruasjonskopper er svært like som de er satt inn i skjeden og samler blod.

For å gjøre ting mer forvirret, ble en av de første disponible menstruasjonskoppene på markedet omdøpt som en menstruasjonsdisk, noe som gir mer mening når egenskapene til hver pause.

Koppene ser ut som kopper, mens platene ser bra ut, plater.

En kopp er i skjeden under livmorhalsen og strekker seg inn i kanalen din, avhengig av hvilken type eller merket du velger. En disk, D’annen del, passer tilbake til vaginal levering, som er det punktet hvor vaginalkanalen møter livmorhalsen.

Hvordan sette inn?

Sett inn platen komfortabelt, kan du be om litt & # 8216; av praksis, men når du har satt inn, vet du hvorfor du ikke vil føle deg i det hele tatt.

Her er en detaljert prosedyre om hvordan du setter inn det:

 • Først, vask hendene dine: Tross alt kommer det til et delikat sted!
 • Ta stillingen du foretrekker. Dette kan sitte på toalettet, stå med et ben eller kroket.
 • Knuse sidene på platen, noe som gjør den til størrelsen på et internt absorberende.
 • Sett inn den klemte platen med spissen vendt ned og igjen i skjeden. Du vil at den skal være i et vertikalt hjørne slik at det helt dekker livmorhalsen.
 • Pass på at du skyver den over L’pubic bein så langt unna som mulig slik at kanten bøyer seg like over beinet.
 • Gratulerer med å ha kommet inn i det! Sanguine!
 • Del på PinterestIllustrasjon av Irene Lee

  Og fjerning?

  Menstruasjonsdisker pleier å være litt & # 8216; mer rotete enn koppene når det gjelder fjerning. Nøkkelen er å holde den så mye som mulig når du trekker den ut for ikke å forstyrre innholdet.

  Slik fjerner du en menstruasjonsdisk:

 • Vask hendene.
 • Sitt på toalettet: Du vil ikke være hvor som helst hvis ikke på vannet hvis disken din trabocchi.
 • Nå skjeden med pekefingeren og krok den under kanten, trekke den mot ytre.
 • Hvis du har problemer med å nå platen, senker bekkenmuskulaturen som om du prøver å poop. Denne & # 8220; vil oppløses & # 8221; Kanten bakfra din pubic bein.
 • Tøm innholdet på toalettet, pakk det på toalettpapiret om nødvendig og legg det i søppel.
 • Hvor lenge kan jeg ha på seg en?

  Menstruelle plater kan brukes opp til 12 timer, selv om det kan være nødvendig å endre dem oftere i henhold til strømmen.

  De kan klare tunge strømmer?

  Først, det som regnes som en tung strøm? I følge Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC), Behovet for å endre absorberingen eller # 8217; absorberende interiør etter mindre enn 2 timer eller passasjen av blodpropper av størrelsen på kvart eller mer anses tungt.

  Menstruelle plater kan tåle en intens flyt, men du må forandre dem oftere i løpet av dagen.

  Avhengig av merkevaren, inneholder menstruasjonene tilsvarende omtrent 5 normale eller 3 superabsorbenter, eller ca. 5 eller 6 teskjeer væske. For et bestemt perspektiv er mengden blod som er tapt i en hel månedlig periode Fra 4 til 12 ts.

  Hvordan de motstår under sex?

  Menstruasjonsdisker opptar ikke noen bygning i vaginalkanalen, noe som gjør det til et ideelt alternativ for menstrual sex. De sitter ved foten av cervice akkurat som en membran, så lenge den er satt inn riktig, bør du og din partner ikke være i stand til å høre det.

  Når det er sagt, kan en spesielt dyp eller entusiastisk seksuell økt gjøre det endret. Basert på brukeranmeldelser av to populære menstruasjonsdisker, rapporterer noen mennesker å høre platen og ha lidd tap under sex.

  Den beste måten å vite med sikkerhet hvordan det vil motstå, er å ta det en tur. De sier at øvelsen gjør det perfekt, rett?

  De reduserer virkelig kramper?

  De ser ut til å redusere noen smerter knyttet til syklusen, men ikke spesifikt kramper.

  Flex, selskapet bak en av de mest populære menstruasjonene, sier at dette skjer fordi menstruasjonsskiver er plassert i den bredeste delen av skjeden.

  Padsene, D’annen del, er funnet lavere i vaginalkanalen, som er mye smalere. Når bufferen fyller blod og utvider, ifølge denne tankegangen, kan det føre til kramper.

  Det virker ganske logisk, bortsett fra det faktum at kramper er resultatet av sammentrekninger i # 8217; livmor. De gjør egentlig ikke noe å gjøre med skjeden. Videre er vaginalkanalen designet for å utvide nok til å føde et lite menneske.

  Imidlertid rapporterer mange revisorer å føle mindre smerte når du bruker menstruasjonsdisker i stedet for pads. Dette kan ganske enkelt bety at menstruasjonsskiver, som er super fleksible, er bare mer behagelig å ha på seg enn stive interiørabsorbenter.

  De er gjenbrukbare?

  Det er her at menstruasjonskoppen vinner i koppen mot debatten på disken. De fleste menstruasjonsskiver er disponible og bør ikke gjenbrukes, så de er ikke det mest respektfulle alternativet for miljøet;.

  Hvis du ser deg rundt, kan du imidlertid finne noen gjenbrukbare menstruasjonskopper som er skadet som er skadet i designet til menstruasjonsdiskene (vi snakker om det senere).

  Det er risiko?

  Det var ingen alvorlige risikoer forbundet med plater spesielt, men menstruasjonskopper har vært assosiert med en risiko for giftig sjokksyndrom (TSS) i noen tilfeller rapportert.

  TSS er en sjelden, men alvorlig tilstand forårsaket av en [8217; bakteriell infeksjon forårsaker plutselige symptomer, inkludert feber, lavt blodtrykk og utslett.

  For å redusere risikoen for TSS, praktiserer en god hygiene, vasker hendene under innsetting og fjerning av plater og bruk det alltid som angitt.

  Sannsynligheten for at du / # 8220; tap & # 8221; Det er ikke høyere enn med noe annet settbart menstruasjonsprodukt. Uten et tau eller en nese som tar tak i, må du kanskje senke eller prøve forskjellige stillinger for å nå det.

  Hvor kan jeg kjøpe dem?

  Du finner menstruasjoner på nettet. Noen merker er til og med tilgjengelige i apotek butikker og varehus.

  Her er en nærmere titt på noen alternativer og hvor de skal kjøpe dem.

  Softdisc

  Tidligere kalt i stedet Softcup, består Softdisca av en medisinsk gradpolymer og er hypoallergenisk.

  Det er godkjent av FDA og inneholder ikke:

  • BPA
  • ftalater
  • Naturlig gummi latex
  • silikon

  Softdisc eies nå av Flex Company, som produserer Flex, A’andre menstruasjonsdiskalternativ.

  Kjøp Softdisc Menstrual Discs Online.

  Flex

  Flex Disc er produsert av det samme firmaet som nå har softdisc. Ifølge nettstedet til deres firma deler begge produktene mange av de samme fordelene, men flex-sirkelen varmer opp på kroppen og former for bedre passform.

  Som for vurderinger, er de hodet til hodet med softdisc.

  Kjøp Flex Disc Online.

  Intim Ziggy Cup

  Selv om Ziggy Cup markedsføres som en menstruasjon, er det veldig lik en plate med noen grunnleggende forskjeller. For nybegynnere er det gjenbrukbart og derfor mer praktisk langsiktig. Det er også laget av silikon i stedet for plast.

  For tiden er det L’den eneste gjenbrukbare menstruasjonskoppen som kan brukes til sex, da det er mer lik en plate i sin form og hvor den er innsiden av kroppen.

  Basert på vurderinger, rangerer du mer eller mindre som andre, selv om brukerne virkelig liker den doble sirkelen fordi den er robust og lett å fjerne uten å rømme.

  Kjøp Intimal Ziggy Cup online.

  Bunnlinjen

  Fra menstruasjonskopper til syklusbeskyttende truser, ser produktene til syklusen å forbedre flere og flere og menstruasjonsskiver er ikke noe unntak. Hvis du er ute etter noe som ikke ser på noe, tillater det gjennomtrengende sex og administrere tunge strømmer, vurder å prøve å prøve menstruasjonsskiver.

  Adrienne Santos-Longhurst er frilansskribent og forfatter som har skrevet omfattende på alt relatert til helse og livsstil i mer enn et tiår. Når det ikke er ubarmhjertig i sin skriveskur på jakt etter en artikkel eller av intervjuer med helsepersonell, kan det bli funnet å spille for sin sjøby med ektemann og hunder på plass eller wallowing for innsjøen som prøver å mestre stand-up-padlebrettet.