Menneskelige biter: Symptomer, infeksjoner, behandlinger og utvinning

Hvilke menneskelige biter er?

Akkurat som du kunne få en bit fra et dyr, kan du også bite fra et menneske. Det er svært sannsynlig at et barn påvirker bitt. Etter hund og kattbitt er mennesker de Neste mer vanlig Morse sett på beredskapsrommet.

Menneskelige biter kan ofte føre til infeksjoner på grunn av mengden bakterier og virus i en menneskelig munn. Hvis du har en bit som har blitt smittet, kan det hende du trenger narkotika eller kirurgi.

Sekund American Academy of Orthopedic Surgeons, Menneskelige bittsår forårsaker omtrent en tredjedel av alle infeksjonene i hendene.

Hvem er i fare for menneskelig morsa?

Biting er mer vanlig blant små barn når de er nysgjerrige, sint eller frustrert. Barn og folk som tar vare på dem, er ofte i fare for bite skader.

Å kjempe kan også føre til biter både hos barn og voksne, inkludert huden brutt av en tann under en knyttneve til munnen. Noen ganger er menneskelige bittsår utilsiktet, som følge av et fall eller en kollisjon.

Gjenkjenne om en bit er smittet

En bit kan være mild, moderat eller alvorlig. Du kan ha pauser i huden, med eller uten blod. Lividi kan også forekomme. Avhengig av bitts posisjon, kan du ha skader på A’artikulasjon eller en sene.

Symptomene på [8217; infeksjon inkluderer:

På grunn av den store mengden bakterier i den menneskelige munn, kan en menneskelig bite lett føre til infeksjoner. Kontakt lege for enhver bit som bryter huden.

Kontakt lege umiddelbart hvis du føler smerte, hevelse eller rødhet i # 8217; sårområdet. Bittene i nærheten av ansiktet, til føttene eller til hendene kan være mer alvorlige. Et svekket immunforsvar øker potensialet for komplikasjoner fra en menneskelig bite.

Human bite behandling: førstehjelp og medisinsk hjelp

Førstehjelp

Rengjøring og bandasje av såret er hyppige behandlinger for menneskelige biter.

Hvis sønnen din har fått en bit, vask hendene med en antibakteriell såpe før du arbeider med bitt. Hvis mulig, bruk rene medisinske hansker for å redusere risikoen for overføring av bakterier i såret.

Hvis såret er mildt og ikke C’Det er blod, Lavalae med vann og såpe. Unngå å gni såret. Bruk sterile non-pinne persienner til å dekke den. Ikke prøv å lukke såret med tape, som du kan felle bakteriene i såret.

Ved blødning øker den det kroppsområdet og bruker press på såret med en klut eller et rent håndkle.

Etter rengjøring og blindfoldet, ring legen umiddelbart.

Medisinsk assistanse

I noen tilfeller kan legen foreskrive en antibiotisk terapi syklus for å bekjempe bakteriell infeksjon. I de mest alvorlige tilfellene kan legen administrere antibiotika gjennom en vene.

Noen sår kan be om poeng, som de på ansiktet ditt, og du kan trenge kirurgi hvis C’det er skade på en sene eller en artikulasjon.

Hvordan kan jeg forhindre menneskelige biter?

Barn biter av en rekke grunner. De kan være for unge til å innse at de ikke burde bite eller kan forsøke å redusere smerte under tennene. Dette er når de første tennene til et barn begynner å dukke opp gjennom tannkjøttet.

Noen svært små barn biter fordi de ennå ikke har utviklet sosiale ferdigheter og biter er en måte å komme i kontakt med andre barn. Selv biting på grunn av sinne eller trenger å kontrollere en situasjon er svært vanlig.

Foreldre kan bidra til å forhindre at disse oppføringene ved å undervise barn ikke biter. Hvis sønnen din biter, fortell dem rolig, i enkle ord på nivået, at voldelig oppførsel er uakseptabel.

Hva er det langsiktige perspektivet?

Gjenoppretting fra en menneskelig bit avhenger av sin tyngdekraft og fra # 8217; Mulig skadeinfeksjon. A’infeksjon helbreder vanligvis alle’7 til 10 dager hvis behandlet tilstrekkelig. Dypere biter kan forårsake arr og nerveskade.

Hvis du har et barn som biter, snakk med legen din om måter å håndtere denne oppførselen. De National Association for L’utdanning av små barn antyder å lete etter tegn som utløser barnets bittende oppførsel og å gripe inn før sønnen din biter.

Støtter også bruken av A’positiv søknad når barnet ditt bruker akseptabel oppførsel når du arbeider med følelsesmessig eller sosial stress.