Melatonin og prevensjon: Det er trygt?

Hvis du har problemer med å sovne om natten, kan du være interessert i å ta noe for å hjelpe deg med å hvile. En av disse søvnhjelpen er melatonin. Dette er et hormon du kan ansette for å øke nivåene av melatonin som eksisterer i kroppen din. Naturlig og syntetisk melatonin bidrar til å forberede kroppen om natten. Hvis du tar kontrollpiller, ta imidlertid ekstra melatonin kan redusere effektiviteten av disse pillene.

Hva er melatonin?

Melatonin er et hormon som er tilstede i naturen i kroppen din. Dette hormonet hjelper deg med å sovne og sovne om natten. Det er produsert av pinealkjertelen. Dette er en liten kjertel over midten av hjernen din.

Når solen setter, produserer kroppen din melatonin, noe som gjør at du føler deg trøtt. Naturlig melatonin begynner å jobbe rundt 9:12. Nivåene vil forbli forhøyet i ca 9 timer. På morgenen xnumx er nivåene av melatonin i kroppen din bare detekterbare.

Hvis du har problemer med å sovne, kan du ta syntetisk melatonin for å øke nivåene som allerede finnes i kroppen. Melatonin kan være nyttig for forskjellige forhold, for eksempel:

  • Forsinket søvnfasesyndrom
  • Søvnløshet hos barn og eldre
  • Jet Lag
  • søvnforstyrrelser
  • Søvnforbedring for de som er sunne

Melatonin er tilgjengelig på telleren. Siden det regnes som et kosttilskudd, styrer ikke den amerikanske mat- og narkotikaadministrasjonen. Dette betyr at det som er tilgjengelig for salg, varierer sterkt. Dette kan også bety at det som er oppført på # 8217; etiketten kan ikke være nøyaktig. Vi anbefaler å kjøpe Melatonina Business Supplements i laboratoriet for å redusere risikoen for dette.

L’Melatonina inntak kan hjelpe deg å sovne raskere eller justere din sirkadiske rytme, som er den naturlige klokken i kroppen din. Hvis du bruker prevensjonspillen, bør du konsultere legen din før du bruker melatonin.

Melatonin og prevensjon

Hvis du tar prevensjon, bør du diskutere dine sovehjelpsalternativer med legen din. Kombinasjonen av prevensjon og melatonin kan endre effekten av prevensjonspiller. P-piller øker naturlig melatonin i kroppen din. Når det brukes i kombinasjon med melatonin, kan melatoninnivåer bli for høye.

Melatonin kan også samhandle med andre legemidler, inkludert antikoagulanter, immunosuppressive midler og diabetesmedisiner.

6 ekspert tips for bedre natts søvn

Snakker med legen din

Hvis du bruker prevensjon og du har problemer med å sove, snakk med legen din før du ansetter nye stoffer eller kosttilskudd. Legen din bør evaluere effektiviteten av din prevensjon med ekstra medisiner. Legen kan skissere eventuelle ytterligere forholdsregler for å hindre graviditet.

Legen kan også gi deg informasjon om andre mulige søvnhjelpemidler og utdanne deg selv på de riktige dosene. Det er viktig å ta riktig mengde hjelp til å sove for å unngå å forstyrre den naturlige søvnsyklusen.