Melatonin kan behandle erektil dysfunksjon?

Erektil dysfunksjon (DE) kan være frustrerende og pinlig for de mange mennene som er berørt. I følge Nasjonale institutter av helse (NIH), L’og påvirker ca 30 millioner menn i USA, og disse tallene øker med alderen med L & # 8217;. NIH rapporterer også at om lag 4% av mennene på femti og ca 50% av mennene på seksti refererer til ikke å være helt i stand til å ha ereksjon.

Det er mange forskjellige årsaker til de, hvor mange medisinske omsorg er. For de som er interessert i alternative behandlinger, er Melatonin A & # 8217;. Fortsett å lese for å lære om melatonin og dets effekter på de.

Cos’er l’ed?

L’og er definert av # 8217; manglende evne til å få og vedlikeholde en’ereksjon ganske vanskelig for seksuell samleie. Å ha problemer med å få en ‘8217; ereksjon noen ganger betyr ikke nødvendigvis deg og. Det er når problemet blir et normalt problem som du bør snakke med legen din. L’og kan også være et tegn på andre helseproblemer som kan kreve medisinsk behandling.

Selv om L’og kan ha psykologiske årsaker, i mange tilfeller er årsaken fysisk. Det kan være en skade, en sykdom eller en bivirkning av noen stoffer. Å ha en ‘8217; ereksjon, må det svampete penis stoffet fylle ut med blod, som transporteres gjennom arteriene. Hvis arterier, nerver eller stoffer er skadet, er det vanskelig for denne prosessen å finne sted. Forhold som diabetes, l’hypertensjon og hjertesykdom kan være alle mulige bidragsytere til … og. Dette er grunnen til at du skal snakke om det med legen din.

Noen stoffer som kan bidra til DE er antidepressiva, antihistaminer, beroligende midler og blodtrykksmedisiner.

Hva er melatonin?

Melatonin er et hormonprodukt naturlig i hjernen. Han er ansvarlig for å fortelle kroppen din når det er på tide å sove. Når det er mørkt ut, produserer hjernen din mer melatonin og produserer mindre når det er lett. L’Hormon er også tilgjengelig i form av en pille og er tatt for et bredt spekter av helseproblemer, de mest populære er søvnige forstyrrelser eller søvnforstyrrelser.

Hvordan det påvirker de?

C’er bare et studio i litteraturen som møtte Melatonin og’og denne studien inkluderte også et stoff som brukes til å behandle # 8217; Ed. Dette studere, utført på rotter, oppdaget han at store doser melatonin administrert etter en ryggmargsskade var i stand til å hjelpe dem med å finne sin evne til å utføre seksuelt. Forskere mener at det kan ha noe å gjøre med melatonin antioksidant evner, noe som betyr at hormonet kan være i stand til å forhindre eller gjenopprette vevskader. Imidlertid må denne studien dupliseres hos mennesker, og slik at melatonin anbefales, bør studeres uavhengig av andre stoffer.

Hvis antatt som et supplement, Melatonin, som andre kosttilskudd, har potensielle bivirkninger. Du bør snakke med legen din og før du bruker den. Tillegget anses generelt som trygt ved doser fra 1 til 20 mg, men kan reagere med andre legemidler, spesielt blodtrykksmedisiner. Det kan også påvirke blodsukkeret, så folk med diabetes bør ikke ta det uten å snakke med en lege.

Hva er andre behandlinger og?

L’og blir ofte behandlet ved å behandle problemene nedenfor. Det er imidlertid narkotika som du kan anta designet spesielt for de, samt enheter for vakuumet som pumpen penis og i sjeldne tilfeller kirurgi.

For menn hvis de er forårsaket av forhold som diabetes, hjertesykdom og hypertensjon, endres selv livsstil som hjelper disse forholdene til å hjelpe de. Spis et sunt kosthold, gjør mye trening, slutte å røyke og begrense alkoholinntaket er alle viktige elementer for å fremme god helse og hjelp med blodstrømproblemer. Dette er alle endringer som legen sannsynligvis vil anbefale.

Hvis problemet er stoffet, kan du snakke med legen din for å redusere dosen eller bytte til et annet stoff som har mindre sannsynlig å ha og som bivirkning.

Å snakke med en terapeut kan hjelpe deg med problemer som angst, depresjon og lav selvtillit som kan forårsake din e.

Uansett den valgte metoden, husk at du ikke er alene, og at det finnes måter å overvinne erektil dysfunksjon på.