Meditasjon hjelper med migrene med migrene?

Meditasjon, bevissthet og migrene

For å lindre symptomene på migrene, blir noen mennesker til meditasjon eller andre bevissthetspraksis. Selv om ytterligere søk er nødvendig, kan bevissthetspraksis hjelpe deg med å håndtere effekten av # 8217; migrene.

Det kan være spesielt nyttig å kombinere bevissthetspraksis med andre behandlinger, for eksempel antiemicuraniske legemidler som er foreskrevet av legen.

Fortsett å lese Finn ut mer om de potensielle fordelene med meditasjon for migrene.

Meditasjon kan hjelpe deg med å håndtere migrene

Det er mange forskjellige typer meditasjon. Mange av dem faller under L’paraply av bevissthetspraksis.

Bevissthet er en psykologisk prosess der du fokuserer på bevisstheten din i øyeblikket.

Bevissthetspraksis hjelper til med å dyrke den bevisstheten, og tiltrekke deg oppmerksomheten til dine tanker, følelser, kroppsoppløsninger og dagens miljømiljøer.

Ifølge en Søk gjennomgang 2019 På komplementære og alternative behandlinger for migrene har enkelte studier oppdaget at bevissthetspraksis kan hjelpe:

 • mindre stress
 • Forbedre smerte toleranse
 • Redusere hyppigheten av hodepine
 • Redusere symptomintensiteten
 • Redusere bruken av narkotika
 • Forbedre livskvaliteten

Denne anmeldelsen undersøkte studier på ulike typer praksis av bevissthet, inkludert åndelig og ikke-religiøs meditasjon.

Inkludert også progressiv muskelavslapping, en praksis for å bevisst slappe av musklene i hele kroppen. Gjennomgang har også undersøkt et stressreduksjonsprogram basert på bevissthet.

I mange tilfeller var kvaliteten på forskningstester ganske lavt. Det har vært problemer med måten studiene har blitt gjennomført eller deres funn, så det er vanskelig å vite om informasjonen er betydelig og dyrebar for folk som bor sammen med migrene.

Noen av resultatene var også inkonsekvent fra et studio all’andre.

For eksempel har en studie oppdaget at bevissthetspraksis har bidratt til å forbedre smertetoleranse, men har ingen effekt på smerteintensiteten. Tvert imot fant en annen studie at et stressreduksjonsprogram basert på bevissthet kan bidra til å redusere smerteintensiteten.

Flere studier av høy kvalitet er nødvendig for å evaluere potensielle effekter av meditasjon og andre bevissthetspraksis på Migrene.

I mellomtiden, det er liten eller ingen risiko i å oppleve meditasjon og andre teknikker av bevissthet hvis du tror de kan hjelpe deg.

Generelle fordeler med meditasjon

Meditasjon og bevissthetspraksis har også vært knyttet til flere generelle fordeler for ditt generelle trivsel.

Selv om disse potensielle fordelene ikke er direkte relatert til migrene; migrene, kan forbedre andre aspekter av helsen din. I sin tur kan det gjøre den daglige ledelsen av migrene lettere.

Sekund Greater Good Science Center på L’Berkeley University, Å praktisere meditasjon eller andre bevissthetspraksis kan hjelpe:

 • Styrke immunforsvaret
 • Forbedre søvnkvaliteten
 • Fremme positive følelser
 • Lindre stress og depresjon
 • Avgrens minne, oppmerksomhet og beslutningskapasitet
 • styrker selvtillit, L’kroppsbilde og gjenvinningskapasitet
 • oppfordrer medfølelse for deg selv og andre

Kom i gang

Det er mange måter å inkorporere meditasjon eller andre bevissthetspraksis i din daglige eller ukentlige rutine. For eksempel, vurder å prøve en av disse tilnærmingene.

Praksis rytmisk pusting

Ta en komfortabel posisjon, sitte på en stol eller ligge. Løsne tette klær. Lukk øynene dine. Slapp av bevisst musklene.

Når du føler deg rolig, begynner den å sakte inhalere gjennom nesen mens du teller opp til seks. Behandle pusten din for å telle opptil fire. Så pust ut sakte fra munnen teller opp til seks.

Fortsett denne rytmen puste modellen i flere minutter eller mer. Når du skjønner at tankene dine vandrer til andre tanker eller følelser, gir du deg oppmerksom på pusten din. Legg merke til følelsen av luft som kommer inn og kommer ut av kroppen din. Merk som magen din stiger og senker hvert pust.

Vurdere l’ide å planlegge tid for denne virksomheten hver morgen, ettermiddag eller kveld.

Ta en meditativ tur

Bruk et par støttesko, finn en velholdt sti og fortau og ta en hyggelig spasertur.

Når du begynner å gå, fokusert på følelser på føttene og anklene.

Vær oppmerksom på følelsen av hælene som påvirker jorda. Merk Vektoverføring fra hæler til tå. Tillat din bevissthet å stille inn i bevegelsene til musklene dine.

Så flytt oppmerksomheten til beina dine. Konsentrert om følelsen av kalvemuskulaturen som slapper av og kontrakter. Flytt gradvis bevisstheten mot knær og lår.

Sakte opp kroppen på samme måte, med fokus på hver del av kroppen i omtrent et minutt. Når du kommer til ansiktet ditt, vær særlig oppmerksom på følelsen av vind, sol eller andre elementer på huden din.

Last ned A’meditasjonsapp

For mer meditative øvelser, bør du vurdere nedlastingen av A’guidet meditasjonsapp. For eksempel kan du finne en av følgende apper:

Dette er bare noen av de mange appene som er tilgjengelige for å hjelpe deg med å inkorporere meditasjon og andre bevissthetspraksis i ditt daglige liv.

L & # 8217;

Mer forskning er nødvendig, men studier tyder på at meditasjon hjelper din fysiske og mentale helse. C’Det er liten risiko i å prøve meditasjon hvis du tror det kan hjelpe deg.

Vurdere l’ide å planlegge tid i din daglige eller ukentlige kalenderen for meditativ praksis, for eksempel å gå eller meditere drevet. Det kan hende du finner ut at det gjør en positiv forskjell i symptomene på # 8217; migrene eller i den generelle livskvaliteten.