Medisinske IDer for hypoglykemi: Informasjon, betydning og andre

Ofte kan du klare L & # 8217; hypoglykemi eller lavt nivå av blodsukkeret ved ofte å kontrollere blodsukkernivået og spise regelmessig. Men noen ganger, # 8217; hypoglykemi kan bli en nødsituasjon.

Når du ikke umiddelbart har hypoglykemi, kan du ha problemer med å tenke klart. Du kan til og med miste kunnskap.

Hvis dette skjer, og det er ingen familie eller venner i nærheten at de kan hjelpe deg, må du ringe nødpersonell på scenen. Hvis du er bevisstløs eller ikke tenk klart, kan det være umulig eller vanskelig å kommunisere med redningsmenn. Alle & # 8217; Start kan ikke vite hva C & # 8217; er det feil.

Det er her at medisinske identifikasjonsarmbånd kommer inn i spill. Disse tilbehørene inneholder all nødvendig informasjon slik at redningsmenn raskt og nøye vurderer helsen din og til og med reddet livet ditt.

COS & # 8217; er et medisinsk identifikasjonsarmbånd?

Et medisinsk identifikasjonsarmbånd er en juvel som alltid bærer håndledd eller halskjede. Målet er å informere andre mennesker om din viktigste medisinske informasjon i løpet av en nødsituasjon.

ID-armbånd eller halskjeder er vanligvis gravert med:

 • dine medisinske forhold
 • Medisin på resept
 • allergier
 • Nødkontakter

Fordi de er viktige?

Ditt papir D & # 8217; medisinsk identitet er viktig hvis du blir bevisstløs eller du ikke kan tenke klart under en episode av hypoglykemi. Dokumentet ditt D & # 8217; identitet kan forklare symptomene dine på respondenter, politi og medisinsk personale.

Symptomer på & # 8217; hypoglykemi kan imitere andre forhold, inkludert alkohol eller narkotikaforgiftning. Et armbånd eller medisinsk identifikasjonshalsbånd vil hjelpe redningsmenn å handle raskere for å få behandlingen du trenger.

Medisinsk identifikasjon Juveler har mange fordeler, inkludert:

 • Øyeblikkelig å gi intervjuet informasjon om tilstanden din
 • Sikre at du kan få den riktige medisinske diagnosen i nødsituasjoner
 • tillater nødpersoner å handle raskere
 • Beskytter deg mot potensielle medisinske feil og skadelige farmakologiske interaksjoner
 • gir deg roen til å bli tilstrekkelig behandlet under en nødhypoglykemisk episode, selv om du ikke klarer å snakke alene
 • Forhindre unødvendige sykehusopptak

Hvilken informasjon skal jeg inkludere?

Et armbånd eller medisinsk identifikasjonshalsbånd har et begrenset rom. Du må nøye velge den viktigste og relevante informasjonen avhengig av situasjonen.

Her er noen forslag:

 • Ditt navn (du kan velge å sette navnet ditt på baksiden av # 8217; ID hvis du har personvernproblemer)
 • dine medisinske forhold, inkludert diabetes
 • Eventuelle allergier mot mat, insekter og narkotika, for eksempel A & # 8217; penicillinallergi
 • Ethvert foreskrevet stoff som du tar regelmessig, for eksempel insulin, antikoagulanter, kjemoterapi, immunosuppressive midler og kortikosteroider
 • En rekke nødkontakt, spesielt for barn, personer med demens eller autisme; Vanligvis er det en forelder, slektning, lege, venn eller i nærheten
 • Eventuelle fasiliteter du måtte ha, som en pumpe for insulin eller en pacemaker

Redningsmenn vil se etter et dokument D & # 8217; identitet?

Nødmedisinsk personale er opplært til å lete etter et papir D & # 8217; medisinsk identitet i alle nødsituasjoner. Dette gjelder spesielt når de prøver å behandle noen som ikke kan snakke alene.

Ifølge en undersøkelse utført av American Medical ID, ferdig 95 prosent av redningsmenn på jakt etter et papir D & # 8217; medisinsk identitet. Vanligvis på jakt etter # 8217; id på håndleddet eller rundt halsen.

Og hvis jeg ikke kan legge inn alt på dokumentet mitt D & # 8217, identitet?

Hvis du ønsker å inkludere en komplett medisinsk historie, men du kan ikke tilpasse den til ditt ID-armbånd, har du noen alternativer.

Hold et kort i porteføljen

Du kan holde et kort i porteføljen din som inneholder mer informasjon om din medisinske tilstand, inkludert hvilken operasjon som kan gjøre for å hjelpe deg. Hvis du har et av disse kortene i porteføljen din, kan du varsle nødpersonell for å se etter det ved å skrive «8220; se lommebokpapir & # 8221; På armbåndet ditt eller identifikasjonshalsbåndet.

L & # 8217; American Diabetes Association (ADA) har Et porteføljekort som du kan skrive ut. Forklarer symptomene på # 8217; hypoglykemi og hva andre kan gjøre for å hjelpe.

Bruk et armbånd eller halskjede med A & # 8217; tilkoblet USB-stasjon

A & # 8217; USB-stasjon kan huske mye informasjon, inkludert:

 • All din medisinske historie
 • Medisinske kontakter
 • Viktige filer, for eksempel et biologisk testamente

Eksempler inkluderer den Sports Strap Velcro EMR Medium-Chip og Pleie Medisinsk historie Armbånd.

L & # 8217;

De Ada Anbefaler til alle personer med diabetes for å ha på seg et diabetes medisinsk identifikasjonsarmbånd. Hvis du tar medisiner for diabetes som kan senke blodsukkernivået og forårsake hypoglykemi, er det spesielt viktig at du bruker en.

L & # 8217; hypoglykemi kan være farlig hvis du ikke tar det med en gang. Bruk av et identifikator armbånd kan bidra til å sikre tilstrekkelig og rettidig behandling under en nødsituasjon i gang.