Medicare koster i 2020: hva du trenger å vite

Adresse et komplekst Medicare-system med kostnader som endres hvert år, kan virke overveldende. Å forstå disse endringene og vite hva du kan forvente, kan hjelpe deg med å forberede deg på endringer i 2020.

Nedenfor er noen enkle forklaringer på hva du kan forvente fra Medicare-kostnader i 2020, så vel som noen måter du kan få hjelp til å betale din omsorg.

Fordi Medicare kostnader øker i 2020?

Sentrene for Medicare & Medicaid Services (CMS) tilskrives mye del av’kostnadsøkning for Medicare del B Alle’økning i kostnaden for reseptbelagte legemidler og alle «øker i leger som foreskriver disse stoffene. Men for økningen i de totale kostnadene for delene A og B av Medicare, er det ingen enkelt årsak: Medicare er en del av Sosialsikkerhetsadministrasjonen og justeres hvert år sammen med andre elementer i sosial sikkerhet.

Selv om A og B-deler av Medicare har økt i 2020, er det verdt å merke seg at de fleste med Medicare Ikke betal en premie for deres Medicare del a. De jobbet nok trimestrenter før pensjonering for å dekke disse kostnadene.

I tillegg til å justere kostnaden for premier og Medicare-franchises, regulerer Social Security Administration også godtgjørelsene for levekostnadene. Dette betyr at for 2020 mange mennesker med sosial sikkerhet og Medicare kan være i stand til å dekke økningen i Medicare-kostnader med økningen i trygdeordninger.

Hvor mye det koster Medicare del A i 2020?

Medicare-del for å omfatte helsekostnader som sykehushospitaler, kvalifiserte sykepleie og hjemmehelse, blant annet. Følgende Premier og deductibles Det gjelder i 2020 til Medicare Del A:

Medicare koster del A i 2020

Utgifter til del på kostnader i 2020 Økning: Hospital fradragsberettiget: $ 1,408 $ 44 Daglig medforsikring fra 61 til 90. dag: $ 352 $ 11 dager for livet: $ 704 $ 22 Prosikring for kvalifiserte sykepleie Strukturer: $ 176 $ 5.50

Hvor mye det koster Medicare del B i 2020?

Medicare del B arbeider i tandem med del A for å sikre at helsevesenet ditt er dekket når det gjelder slitesterkt medisinsk utstyr eller poliklinisk omsorg. Følgende premier og franchiser vil bli brukt på Medicare Del B i 2020:

Medicare koster del B i 2020

Priser Del B-kostnader i 2020 Økt: Standard Månedlig Premium: $ 144.60 $ 9.10 årlig fradragsberettiget: $ 198 $ 13

Hvor mye koster det Medicare Del C (Medicare Advantage) i 2020?

Medicare Advantage-planer er kjøpt via privat helseforsikring, derfor L’Priserjustering for 2020 vil variere. Sjekk med leverandøren av Del C Premium-prisene oppdatert for 2020. De er generelt tilgjengelige fra 1. januar i det nye året, så for 2020 burde de allerede være aktive. Kaiser Family Foundation (Kff) Rapporter følgende gjennomsnittskostnader for del C i 2020:

Medicare koster del C i 2020

Awards Del C Medium Månedlig Kostnad i 2020 Nedgang på: Gjennomsnittlig pris: $ 36 $ 4

Hvor mye koster det Medicare Supplement (Medigap) i 2020?

Medigap (Medicare Supplement) Planer er et sett med planer kjøpt gjennom private leverandører som i hovedsak dekker kostnader som ikke ellers er inkludert i # 8217; andre Medicare-dekning. Dette betyr at kostnaden for Medigap-planene vil variere avhengig av leverandøren og staten. (Merk: I 2020 planlegger Medigap C og F planer ikke lenger for nye mennesker til Medicare.)

Siden dekningen er spesifikk for alder, behov, posisjon og leverandør av forsikring, vil prisen på en Medigap-plan i 2020 variere betydelig. Hvert firma bestemmer individuelle premier basert på disse faktorene. Derfor er det så viktig å sammenligne planer og priser når du velger Medigap-leverandøren.

Bunnlinjen

Medicare kostnader vil endres i 2020. L’Beløp du betaler vil avhenge av Medicare-planene du velger.

Medicare har flere rabattprogrammer og assistanse tilgjengelig for å redusere Medicare-kostnadene. Kvalifikasjonen for disse programmene er basert på flere faktorer, inkludert stedet du bor, din inntekt, hvis du har et funksjonshemning og # 8217; forsikring du velger.