Medicare for all vs Offentlig alternativ: Sammenligning av planer

Medicare for alle var et meget diskutert emne i # 8217; i fjor, men C’er en’annet alternativ som ikke mange snakker om: Offentlig valg. Både Medicare for alle og offentlige alternativer er ment å tilby en helsedekning til rimelige priser for amerikanere. Det er likheter mellom de to forslagene, samt noen viktige forskjeller for å merke seg.

I denne artikkelen vil vi diskutere Medicare for alle vs. Offentlig alternativ, og hvordan de kan påvirke Medicare og hvordan å konfrontere i å levere en’helseforsikring for amerikanere.

Del på Pinterest

COS’er Medicare for alle?

Medicare for alle Det er et nasjonalt helseforsikringsprogram finansiert av regjeringen som ville gi en komplett medisinsk dekning til alle amerikanere. Forslaget til Medicare for alle er basert på A’ekspansjon av Medicare, dagens helseforsikringsprogram som dekker enkeltpersoner i alderen 65 år og de med visse funksjonshemninger.

Medicare består for tiden av:

 • Medisinere. Del A Deksler Tjenester relatert til sykehuspleie, ALLE’Hjem Helsevesenet, ALL’Bistand i kvalifiserte sykepleieanlegg og alle Hospice Assistance.
 • Medicare del B. Del B dekker tjenester knyttet til forebyggende omsorg, diagnostiske tester og behandling av helsemessige forhold.
 • Medicare del C. Del C dekker begge deler Medicare A og B, og tilbyr ekstra dekning, for eksempel reseptbelagte legemidler, tannpleie, utsikt og hørsel.
 • Medicare. Del D bidrar til å dekke kostnadene for reseptbelagte legemidler og noen vaksiner som ikke er dekket av del B.
 • Medigap. Medigap bidrar til å dekke kostnadene ved Medicare, kopi, medforsikring og andre kostnader.

L’Medicare utvidelse til Medicare for alle vil inkludere de viktige delene som er nevnt ovenfor: Deler A og B av Medicare and Drug Dekning på resept. Det vil også bli utvidet til å tilby ekstra dekning som ikke er inkludert i Medicare, for eksempel:

 • Reproduktiv omsorg
 • Barselshjelp
 • Nyfødt omsorg
 • Pediatrisk omsorg
 • Langtidspleie

Med Medicare for alle, måten vi betaler for helsevesenet, vil være forskjellig fra det nåværende systemet. Det ville ikke være noen første kostnader eller kostnadsdeling når du trenger medisinske tjenester. I stedet, l’hele systemet ville bli fullt ut av skatt eller betalt gjennom skatt.

Ved sletting av kostnadsdeling vil det enkelt betalingssystemet eliminere private forsikringsplaner som Medicare Parts C og D og Medigap. De direkte kostnadene knyttet til disse typer planene ville imidlertid ha forsvunnet, inkludert:

 • fradragsberettiget
 • premier
 • samforsikring
 • kopiering

Medicare for alle har som mål å eliminere de høye kostnadene ved reseptbelagte legemidler og å utvide de forskjellige farmakologiske alternativene som er tilgjengelige.

COS’er det offentlige alternativet?

TIL Offentlig valg Er et helseforsikringsprogram finansiert av regjeringen eller fra staten som ville være tilgjengelig på markedet Dell’helseforsikring som et alternativ til en privat plan. I motsetning til Medicare for alle, L’Inscription ALL’Offentlig valg ville være helt valgfritt.

L’Offentlig valg vil tilby Fordeler for viktig helse, som inkluderer:

 • Stasjonær og poliklinisk sykehuspleie
 • Psykisk helse og omsorg for stoffene
 • Neonatal og pediatrisk assistanse
 • Prenatal og barselshjelp
 • Medisin på resept
 • Forebyggende, diagnostisk og terapeutisk omsorg
 • rehabiliteringsbehandling

Med A’offentlig alternativ, kan du velge å gi opp den private forsikringen til fordel for det statsfinansierte alternativet eller fra staten. Men du vil ikke bli bedt om å registrere deg alt’publiser alternativ hvis du foretrekker å bli med en privat plan. L’Offentlig valg kan finansieres av skatt, som Medicare for alle, eller betalt av deltakerne med en tradisjonell tariffstruktur.

Selv om Medicare for alle vil bestå i en gjennomgang av den nåværende Medicare-strukturen, kan det offentlige alternativet påvirke Medicare annerledes. For eksempel, Endringer i offentlige alternativer Medicare kan inkludere:

 • Senke alderen av kvalifisering for Medicare (Medicare på 50)
 • Utvid egnethetskravene til å inkludere lavinntekt enkeltpersoner
 • Endre Medicare tilbud på’helseforsikring
 • Tilbyr Medicare som reservealternativ hvis andre planer er for dyre

L’Offentlig valg Helsevesenet er opprettet. Det vil også tilby dekning til folk som vanligvis ikke kvalifiserer for private planer, for eksempel personer med eksisterende helsemessige forhold.

Medicare for alle vs. Offentlig valg

Så, som du sammenligner Medicare for alle med A’offentlig alternativ? Vi diskuterer noen av likhetene og forskjellene mellom de to alternativene.

Likheter

L’linse er av Medicare for alt og offentlig alternativ er å gi personer med lav pris og praktisk alternativ for helseforsikring;. Begge typer helseforsikringssystemer ville være non-profit, som vil sikte på å redusere kostnadene for mottakerne, administrative og reseptbelagte legemidler.

Hvert alternativ vil inkludere enkeltpersoner som ellers ikke kan kunne motta en helseforsikring på 8217 gjennom private fag. Lavinntekt enkeltpersoner og de med eksisterende helsemessige forhold kan dekkes av begge forsikringsalternativer.

Forskjeller

Med Medicare for alle, ville et enkelt helseforsikringsalternativ være tilgjengelig. Alle ville være egnet og dekket for essensielle helsemessige fordeler. Det ville være private forsikringsalternativer og ingen konkurranse på markedet. L’Målet ville redusere helsekostnadene for folk, som ikke lenger ville betale forskuddene for tjenester. Dette alternativet vil være helt finansiert av skatt og forvaltes av regjeringen.

A’Offentlig valg ville være en «8217; Opt-in helseforsikringsalternativ for enkeltpersoner, i stedet for A’obligatorisk alternativ for alle amerikanere. Private helseforsikringsalternativer vil fortsatt eksistere, men L’publiseringsalternativet vil konkurrere for å redusere samlede kostnader for’helseforsikring. L’Offentlig alternativ kan finansieres gjennom skatt, som et system finansiert av enkeltbetalte skatter, eller gjennom kostnaden for individuell påskriften.

Sammenligning mellom Medicare for alle og L’offentlig alternativ

Gitt likhetene og forskjellene mellom de to helseforsikringsforslagene, kan man spørre hvordan hver av disse alternativene vil påvirke deres medisinske og økonomiske situasjon. Nedenfor er en graf for sammenligning av primær dekning og kostnader for Medicare for hele og offentlig alternativ.

Medicare deksel for opp til dekning av’offentlig alternativ

Opt-in lavinntekt før eksisterende metode for finansieringsdekning Inkludert besparelser på kostnader Konkurransedyktige planer Medicare for alle Nei Ja Ja Essential helsemessige fordeler finansiert av skatter Reduksjon av totale kostnader Ingen offentlig opsjon Ja Ja Ja Essential helsemessige fordeler finansiert av skatt eller individuelt finansiert mulig Mulig reduksjon av private plankostnader

Den største forskjellen mellom de to forslagene er muligheten for registreringen: Medicare for alle er et unikt obligatorisk helsetjenester som dekker alle amerikanere, mens det offentlige alternativet gir en valgfri helseplan til alle amerikanere som kvalifiserer og ønsker å bli med.

L & # 8217;

Diskusjoner på Helseforsikring er i første linje i det nåværende politiske og sosiale klimaet. Uansett hvilken del av det politiske spektret amerikanerne faller, vil mange mennesker fortsatt ha mer praktiske helseforsikringsalternativer. Dette betyr imidlertid ikke nødvendigvis at alle er gunstige for et enkeltbetalt helsesystem som Medicare for alle. Videre var det ikke mye snakket om A’offentlig alternativ, som kan gi en fil mellomliggende mellom de to delene av debatten.

Det er vanskelig å si akkurat som forslag som Medicare for alle og offentlige alternativet passer til fremtiden for amerikansk helsevesen, men vi vil fortsette å se hvordan disse problemene vil utvikle seg mens vi nærmer oss presidentvalget på 2020 og utover.