Medicare er gratis?

 • Medicare er ikke gratis, men er forhåndsbetalt for livet gjennom skattene du betaler.
 • Du trenger ikke å betale en premie til Medicare Del A, men du kan fortsatt ha en kopi.
 • Det du betaler for Medicare, avhenger av hvor lenge du jobbet, hvor mye du tjener og hvilke programmer som velger.
 • Sammenligningen av Medicare-planer kan hjelpe deg med å velge de beste alternativene for din individuelle situasjon.

Medicare er ikke gratis; Men ikke alle vil betale en grunnleggende premie. Det er flere Medicare-programmer, og noen er valgfrie. L’Beløp du betaler, avhenger av programmene du velger, og hvor mye av livet ditt har blitt brukt til å jobbe og betale i Medicare-systemet gjennom skatt.

Selv om Medicare ikke er akkurat gratis, vil mange ikke betale en månedlig premie for L’grunnleggende hjelp. Medicare er et føderalt helseforsikringsprogram som du har rett til i alderen 65 år eller med visse helse- eller funksjonshemmedeproblemer. Betale til Medicare-systemet for hele ditt arbeidsliv som en del av skattene og samle fordelene med disse bidragene senere i livet, eller hvis du er diagnostisert med funksjonshemming.

Les videre for å finne ut hvilke aspekter av programmet som er inkludert i dekningen din & # 8220; gratis & # 8221; Og hvilke alternativer kan koste deg mer.

Del på Pinterest

Hvilke deler av Medicare er gratis?

Det finnes flere forskjellige Medicare-programmer eller deler, som hver tjener forskjellige helsebehov. Hver av disse programmene har forskjellige månedlige kostnader i form av premier, kopier og fradrag.

Selv om folk kan vurdere noen av disse programmene og tjenestene «8220; Free & # 8221; faktisk er de autorisasjonsprogrammer du betaler i løpet av årene dine. Hvis du ikke har en månedlig premie for et Medicare-program, er det fordi du allerede har investert i det programmet. Men ikke alle mottar disse tjenestene gratis.

Medicare del A er gratis?

Medicare del å se og # 8220; GRATIS & # 8221; men det er en av de fordelene du faktisk betalte gjennom de skattene du betalte i løpet av årene dine. Mange vil ikke betale en månedlig premie til Medicare Del A, som dekker Sykehusopphold og hjemmepleie, samt hospice og noen hjemmehelsetjenester. Nøyaktig Koster for del a Det avhenger av situasjonen din og hvor lenge du har jobbet.

Du vil ikke betale noen månedlig premie til Medicare-del til hvis du er mer enn 65 år gammel, og en av disse gjelder:

 • Motta pensjonsytelser fra sosial sikkerhet.
 • Motta alderdommer fra jernbanestøtten.
 • Du eller din ektefelle du har jobbet for regjeringen og mottatt Medicare-dekningen.

Du kan også kvalifisere for Medicare-del til uten premie hvis du er under 65, og en av disse gjelder:

 • Du mottok funksjonshemmede tilskudd av trygdeordninger i 24 måneder.
 • Du mottok invaliditetsstøtte fra jernbanestyring i 24 måneder.
 • Du har en nyresykdom på terminalstadiet.

Hvis du ikke får kvaliteten til å medisinere del å frigjøre, vil du gjøre det å betale En premie basert på antall kvartaler du jobbet i livet ditt.

Hvordan visse Medicare-premier er bestemt

Tiden brukt på
(og betalt i Medicare) Månedlig pris i 202030 kvartaler (360 uker) $ 45830-39 Kvartaler (360-468 uker) $ 252

Selv om en del til Copra din sykehuspleie og noen husholdningsundersøkelser, må du også ha del Bs dekning for andre medisinske undersøkelser og forebyggende omsorg.

Medicare del A er gratis hvis jeg har et funksjonshemning?

Det er en rekke funksjonshemminger som kvalifiserer for den frie dekningen av utmerkelser i henhold til Medicare Del A. Sosial sikkerhetsadministrasjon Definerer hvilke funksjonshemninger som kvalifiserer deg til å medisinere del til uten premie, men generelt medisinske problemer som skal vare i mer enn et år eller provosere døden, er egnet for disse fordelene.

Medicare del B er gratis?

Medicare del B er det føderale helseforsikringsprogrammet som dekker polikliniske tjenester som medisinske undersøkelser og forebyggende omsorg. Tilbyr ikke A’alternativ uten premie som del A. Månedlige priser belastes basert på inntektsnivået, men ikke alle mottar en faktura for prisen.

Med Medicare Part B-prisen blir automatisk trukket fra ytelsesgodtgjørelsen hvis du mottar ett av følgende:

 • Fordeler med sosial sikkerhet
 • Betalinger fra jernbanestyring
 • Betalinger fra’kontor av personal ledelse

For de som betaler en pris av del B, kostnader De varierer basert på ditt inntektsnivå. 2018s årlige inntekt brukes til å beregne hvor mye du betaler i 2020.

Hvordan visse premier er bestemt del B.

Individuell Årlig InkomCouple’s Årlig Incommonthly Premium<$ 87,000<$ 174 000 $ 144.60 $ 87,000 – $ 109,000 $ 174,000 – $ 218,000 $ 202.40 $ 109,000 – $ 136,000 $ 218,000 – $ 272,000 $ 289.20 $ 136 000 – $ 163 000 $ 272,000 – $ 326,000 $ 376.00 $ 163 000 + $ 326,000 + $ 462.70 $ 500 000 + $ 750,000 + $ 491.60

Noen medigap planer dekker kostnadene ved fradragsberettiget Medicare del B. Men i 2015 har en lov blitt godkjent (The Medicare Access and Chip Reagorization Act of 2015 (Macra)) som gjorde ulovlig for Medicare Supplement (Medigap) planlegger å betale del B Franchise for nye abonnenter fra 2020. Mens folkene som allerede hadde en plan som betalte denne prisen, opprettholder sin dekning, starter fra 1. januar 2020, De nye abonnentene til Medicare kan ikke registrere seg på integrerende planer som betaler prisen av del B.

Medicare del C (Medicare Advantage) er gratis?

Medicare del C (Medicare Advantage) planer er private forsikringsplaner som kombinerer aspekter av Medicare del A og Medicare del B, så vel som andre tjenester. Private selskaper mottar Medicare finansiering, så noen planer kan fortsatt tilby månedlige premier & # 8220; gratis & # 8221; eller redusert. Spesifikke premiumkostnader varierer i henhold til planen. Ulike servicealternativer er tilgjengelige, typer dekning og priser for Medicare Del C-planer. Noen dekker også tjenester som visningseksamen, tannpleie, høreapparater og treningsprogrammer.

Planene som ikke tilbyr månedlige priser, kan fortsatt ha andre kostnader, for eksempel copays, medforsikring og franchise. De fleste planene inkluderer imidlertid ens egen lomme. Medicare tilbyr A Online verktøy Å sammenligne kostnader og tjenester som inngår i Medicare Advantage-planer som tilbys i ditt område.

Medicare del D er gratis?

Medicare del d dekker reseptbelagte legemidler og betales gjennom priser og andre priser. Medicare Advantage-planer kan omfatte reseptbelagte dekning, men du vil fortsatt være ansvarlig for en del av kostnadene ved narkotika. Kostnadene for premier varierer basert på området og området, og du kan samarbeide med legen din for å sikre at stoffene som er foreskrevet, er inkludert i Liste over narkotika (kalt form) godkjent av Medicare. Hvis medisinen din ikke er i den # 8217; godkjent listen, kan legen din be om et unntak eller velge en annen medisinering.

Medicare Supplement (Medigap) er aldri gratis?

Medigap-politikk (Medicare-tillegg) er tilgjengelige gjennom private forsikringsselskaper. De er ikke gratis, men kan hjelpe deg med å spare på kostnadene til andre Medicare-programmer. Noen medigap planer, som C og F, ble brukt til å dekke Medicare del B franchise. Dette vil ikke forandre seg for de som allerede har disse planene, men nye mennesker i Medicare etter 1. januar 2020 vil ikke lenger kunne kjøpe disse planene.

Medicare tilbyr A Online verktøy For å finne Medigap-programmer i ditt område. Du kan sammenligne kostnadene ved premien og som copays og franchise gjelder. MediTAP-fordelene trer i kraft etter grunnleggende Medicare-programmer som del A og del B-dekning er utmattet.

L & # 8217;

Medicare dekning er kompleks og mange er de spesifikke hensynene til situasjonen din. Det er ingen programmer å formidle helt & # 8220; gratis & # 8221;. Hvor mye tid du jobbet, hvor mye du tjener og hvor mye du har råd til å betale som fradragsberettiget før fordelene dine trer i kraft, er alle faktorer som er involvert i beregningen av Medicare-kostnader. Selv om det er noen programmer som tilbyr lave priser eller «8220; Free & # 8221; sammenligne planer og anser alle de involverte kostnadene, inkludert franchise, kopier og medforsikring.