Medicare dekker kolesterolprøver? Ja, finn ut mer

Medicare dekker kolesterol tester som en del av dekket kardiovaskulær screening blodprøver. Medicare inkluderer også tester for lipid og triglyseridnivåer. Disse testene er dekket en gang hvert 5. år.

Men hvis du har en høy kolesteroldiagnose, vil Medicare del B vanligvis dekke fortsettelsen av blodanalysen for å overvåke dine forhold og ditt svar på foreskrevne medisiner.

Kolesterolmedikamenter er vanligvis dekket av Medicare Part D (reseptbelagte legemiddeldekning).

Fortsett å lese for å lære mer om hva Medicare dekker for å hjelpe diagnostisere og forhindre kardiovaskulære sykdommer.

Hva du kan forvente fra kolesterolprøven

Del på Pinterest

Kolesterolprøven brukes til å estimere risikoen for hjertesykdom og blodkarssykdommer. Testen vil hjelpe legen din å evaluere ditt totale kolesterol og din:

  • Lav tetthet lipoprotein kolesterol (LDL). Også kjent som kolesterol & # 8220; dårlig & # 8221; LDL i høye mengder kan forårsake plakkene (fettavsetninger) i arteriene. Disse innskuddene kan redusere blodstrømmen og noen ganger kan bryte, noe som forårsaker hjerteinfarkt eller slag.
  • Høytetthet Lipoprotein Cholesterol (HDL). Også kjent som kolesterol & # 8220; god & # 8221; l’HDL bidrar til å eliminere LDL-kolesterol og andre lipider & # 8220; dårlig & # 8221; kropp.
  • Triglyserider. Triglyserider er en type fett i blodet som er lagret i fettceller. På tilstrekkelig høye nivåer kan triglyserider øke risikoen for hjertesykdom eller diabetes.

COS’Andre Medicare dekker for å diagnostisere og forhindre kardiovaskulære sykdommer?

Kolesterolprøven er ikke det eneste som Medicare dekker for å identifisere, forebygge og behandle kardiovaskulær sykdom.

Medicare vil også dekke et årlig besøk med din grunnleggende lege for atferdsterapi, som forslag til et sunt kosthold for hjertet.

Ekstra forebyggende tjenester dekket av Medicare

Medicare dekker andre for tidlig forebyggings- og diagnostjenester, mange gratis, for å hjelpe deg med å identifisere helseproblemer tidlig. Å håndtere tidlige sykdommer kan maksimere suksessen til behandling.

Disse testene inkluderer:

Sitat tjenester Dell’# 8217 Aorta; abdominal aorta1 screening for personer med risikofaktorer screening og rådgivning for L’Alkoholmisbruk screening og 4 korte rådgivende økter ALLE’Årsmåling av benmasse1 hver 2 år for personer med risikofaktorer de med høy risiko; Basert på testresultatene, opptil 1 og # 8217; årsopplæring på Diabetes Selvstyring hvis du lider av diabetes og på skriftlig resept av en lege Flu1 injeksjoner for influensa Sesesonglaukom Test2 Alle’År for folk med risikofaktorer injeksjoner av hepatitt B-serie injeksjoner for personer med gjennomsnittlig risiko eller høy screening av «8217; Virusinfeksjon i’Hepatitt B Risiko, 1 Alle’år for kontinuerlig høy risiko; For gravide: 1ste Prenatal Besøk, Moment of Findbirth Screening av & # 8217;Hepatitt C for nati 1-1; 1945 All’år for høyrisiko HIV screening for visse alders- og risikogrupper, 1965 ALLE’år; 1 under screeningstesten for brystkreft i graviditet 1 Alle’år for pasienter kvalifisert mammografisk screening (brystkreft screening) 3 for kvinner 1-1; 35 All’år for kvinner i alderen 49 år gammel medisinsk ernæringsbehandling for kvalifiserte pasienter (diabetes, nyresykdom, nyretransplantasjon) Medicare diabetes forebyggingsprogram for kvalifiserte pasienter screening og rådgivning for kvalifiserte pasienter (BMI på 1 eller flere) PAP-test og bekkenundersøkelse (inkluderer også en brystundersøkelse) 40 hver 30 år; 1 Alle’år for de som har høy risiko Prostata kreft screening1 Alle «8217; år for menn over 50 år med vaksine mot pneumokokker (lungebetennelse) 1 type vaksine; Andre typer dekket vaksine dersom det administreres 1 år etter den første konsulentheten på # 8217; Tobaksbruk og sykdommer forårsaket av tobakk8 Alle’år for tobakk forbrukere, besøk for velvære1 Alle’år

Hvis du registrerer deg til MyMedia.gov, Du kan få L’direkte tilgang til din forebyggende helseinformasjon. Dette inkluderer en 2-årig kalender for tester og undersøkelser dekket av Medicare som du har rett til.

Ta bort

Medicare vil hvert 5 år dekke kostnadene for å teste kolesterol, lipider og triglyserider nivåer. Disse testene kan bidra til å bestemme risikonivået for kardiovaskulær sykdom, hjerneslag eller hjerteinfarkt.

Medicare dekker også andre forebyggende tjenester, velværebesøk og mammografiske undersøkelser til kolon-rectic cancer screening og influensavacciner.