Medicare dekker høreapparater?

Mens det anslås at tapet av # 8217; hørselspåvirkninger to tredjedeler av mennesker over 70 år, dekker Medicare Parts A og B ikke kostnaden for høreapparater. Noen Medicare Del C eller Medicare Advantage kan dekke høreapparater.

Tapet av # 8217; hørselen oppstår ofte gradvis med L & # 8217;. Dette kan forårsake problemer i # 8217; lytte til samtaler, TV eller til og med alarmer eller advarsler. Høreapparater kan hjelpe med tapet av å høre ved å sende sterkere lyder for deg i ditt miljø.

Fortsett å lese mens vi utforsker dette emnet og diskuterer Medicare-deler som dekker høreapparater.

Hvilke deler av Medicare dekker høreapparater?

Del på Pinterest

La oss begynne med å dele de forskjellige delene av Medicare og diskutere dekningen i forhold til høreapparater.

Medicare del A

Medicare del A er en’sykehusforsikring. Dekker tjenester som sykehus sykehus opphold, assistanse fra en kvalifisert sykepleie struktur og hospice assistanse. Del A dekker ikke høreapparater.

Medicare del B

Medicare del B dekker ting som avtaler fra legen din og andre polikliniske tjenester. Det kan også bidra til å betale noen tjenester eller gjenstander når det er nødvendig fra et medisinsk synspunkt, samt noen typer forebyggende tjenester.

Medicare del B ikke dekke Kostnaden for et høreapparat eller nødvendige eksamener for montering.

Men Medicare del B dekker Diagnostiske eksamener av Hørselsens Gjerning hvis legen bestiller dem til å oppdage og diagnostisere et hørselsproblem. I dette tilfellet vil du betale 20% av kostnaden godkjent av Medicare.

En regning, HR 1518, Det ble presentert på kongressen som kunne fjerne hekken av den opprinnelige Medicare høreapparatet dekning. Imidlertid er det ikke kjent når eller hvis disse endringene vil bli brukt.

Medicare del C (Advantage-planer)

Medicare del C, eller Medicare fordel, tilbys av private forsikringsselskaper godkjent av Medicare. Disse planene gir fordelene dekket i deler A og B og kan inkludere ekstra dekning.

Ytterligere deksel levert av del C-planer kan inkludere hørselsfordeler, som kan inkludere pindsvin dekning. De kan også dekke ting som syn på synet, dental og reseptbelagte legemidler.

Kostnaden og dekningen som leveres av del C, kan variere basert på hver enkelt plan. Av denne grunn sammenlign planene før du velger en er veldig viktig.

Medicare

Hvordan Medicare del C, del d tilbys av private forsikringsselskaper for å dekke kostnadene for reseptbelagte legemidler. Det dekker ikke høreapparater.

Medigap

Medigap kalles også tilleggsforsikring. Medigap-planene leveres av private selskaper og bidrar til å dekke kostnader eller tjenester som ikke er dekket av deler A og B. Men medigap generelt ikke dekke Høreapparat.

Hvor mye akustiske apparater koster?

Høreapparater kan være dyrt. Kostnadene kan variere mellom $ 1500 noen få tusen dollar. En studie har anslått at folk som trenger et høreapparat for hvert øre, kan betale Nær $ 6000.

Noen deler av del C dekke høreapparater. Kostnaden du må betale for lommen, vil avhenge av din individuelle plan.

Før du tar høreapparatet, må du sjekke med planen din. Kostnaden vil bli dekket. Du kan da bruke denne informasjonen sammen med den totale kostnaden for å estimere den totale kostnaden.

Husk at 8217; kjøp av en akustisk enhet inkluderer ikke bare kostnaden for enheten, men inkluderer også eksamener og tilpasninger. Du kan også be om informasjon og inkludere dem i kostnadsoverslag.

Hvilke Medicare-planer kan være det beste for deg Hvis du vet at du trenger høreapparater?

Original Medicare (deler A og B) dekker ikke høreapparater. Så hva som best kunne være for deg Hvis du vet at du trenger et høreapparat neste år?

Hvis du er ved å registrere Medicare, og du vet at du trenger et høreapparat, kan du vurdere en piano del c. I tillegg til å inkludere fordelene med deler A og B, kan en plan for del C også dekke tilleggstjenester som hørsel, syn og tannlegen.

Kostnadene og dekning inkludert i en side C-plan kan variere sterkt fra hver enkelt plan. For å illustrere dette har vi gitt flere eksempler fra fire forskjellige byer under.

Hvordan du kan se, mange av disse delene C planene inkluderer hørsel Dell ‘# 8217;. Du kan imidlertid også legge merke til at det er mange variasjoner basert på planen, for eksempel i faktorer som:

  • Månedlig premie
  • fradragsberettiget
  • Kopier og medforsikring
  • Maksimalt ut av lommen
  • Mengde dekning eller dekning grenser for spesifikke tjenester eller artikler

På grunn av disse variasjonene er det svært viktig å nøye sammenligne forskjellige del C-planer før du velger en. Dette kan hjelpe deg med å velge en ekstra egnet til dine helse- og økonomiske behov.

Tips for å hjelpe en elsket å registrere seg for Medicare

En kjære person vil snart registrere seg i Medicare? Følg forslagene nedenfor for å hjelpe deg med å registrere deg:

  • De må registrere seg? Folket som samler fordelene med sosial sikkerhet, blir automatisk registrert til deler A og B når de passer. De som ikke trenger å ha abonnere.
  • Vet når registreringen er åpen. I løpet av denne tiden kan folk registrere seg eller gjøre endringer i sine planer. Hvert år er den åpne registreringsperioden fra Fra 15. oktober til 7. desember.
  • Snakk med dem om deres behov. Hvert individ har forskjellige helsebehov. Pass på at du diskuterer hva de kan være med din kjære mens du forbereder deg på å velge en plan.
  • Sammenlign planer. Hvis du tenker på å abonnere på Medicare Del C eller D, sammenlign planene for å sikre at den kjære mottar dekningen som han trenger.
  • Gi informasjon. Kunne bli bedt om å gjøre det gi informasjon På ditt forhold til personen du hjelper. Den kjære må personlig signere forespørselen om Medicare.

Bunnlinjen

Tap av’hørselen kan ha forskjellige årsaker, men oppstår ofte med alderen og # 8217; alder. Høreapparater kan hjelpe folk med iPoacusia.

Original Medicare (deler A og B) dekker ikke høreapparater. Imidlertid kan noen Medicare-del C-del C inkludere høreapparatdekning, inkludert høreapparater.

Når du abonnerer på Medicare, er det viktig å vurdere dine individuelle helsebehov, for eksempel hvis du trenger et høreapparat i fremtiden. Hvis du vurderer en del C plan, sammenligner du flere planer for å sikre at du får det rette dekket for deg.