Medicare dekker hjemmeleveranser på apoteket?

 • Medicare Part D er den delen av Medicare som tilbyr dekning av reseptbelagte legemidler.
 • De fleste forskrifter dekning planlegger å sette opp automatiske topp-ups og hjemme levering, som kan spare deg tid og penger.
 • Dekning for reseptbelagte legemidler gjennom Medicare, avhenger av den valgte reseptbelagte planen.

Når du regelmessig tar et reseptbelagte legemiddel, kan opphold uten medisiner være et stort problem. Nå et apotek for å tilfredsstille disse reseptene kan bli vanskeligere med alderen med nye eller forverrede helsemessige forhold eller med mangel på transportmidler.

Korrespondanse apotek kan bidra til å holde reseptene dine fylt tid, og kan til og med tilby noen kostnadsbesparelser. Medicare Del D-planer varierer på mange måter, men de fleste tilbyr en slags leveringstjeneste i apoteket.

Del på Pinterest

Hvilke deler av Medicare dekke hjemme levering til apotek?

Medicare Del A og Del B Cover Sykehus Hospital Care, Homemic Assistance og Ambulatory Services. Selv om A og B-deler av Medicare dekker kostnaden for narkotika mottatt fra fagfolk i disse strukturene, er kostnaden for normale innenlandske stoffer ikke dekket av disse delene av Medicare.

Medicare Part D er en valgfri del av Medicare som hjelper deg med å betale reseptbelagte legemidler.

Kostnadene ved Medicare Part D varierer i henhold til planen og inkluderer generelt:

 • en månedlig premie
 • En årlig fradragsberettiget
 • Kopiering eller medforsikring
 • Call Cover Gaps & # 8220; Donut Hole & # 8221;
 • katastrofale dekning

For å få hjelp til betaling av reseptbelagte legemidler, må du registrere deg for en plan for narkotika på Medicare Del D eller en Medicare Del C – Medicare Advantage – som tilbyr reseptbelagte Medicare del A, del B og del d alt i et enkelt program .

Selv om Medigap, en ekstra Medicare-plan, tilbyr et deksel i tillegg til deler A og B, dekker ikke reseptbelagte legemidler.

Når jeg må registrere meg i Medicare del D?

Vanligvis registrerer du deg til Medicare rundt din 65-årsdag. 3-måneders perioden før 65-årsdagen, fødselsdagen og perioden på 3 måneder etter at 65 år er kalt innledende registreringsperiode. I løpet av denne tiden ser du frem til dine personlige helserisiko og diskuterer de mulige behovene til narkotika med legen din for å evaluere dine dekningsbehov.

Straff for sen registrering

Hvis du ikke abonnerer på Medicare Part D når du registrerer deg i Medicare, kan du gjøre det forbryter Hvis du bestemmer deg for å legge til Medicare del D senere. Hvor mye straffen vil koste deg, avhenger av hvor lenge du har bodd uten dekning for reseptbelagte legemidler før du legger til del D eller annet medisinskhet til resept.

Medicare bestemmer sanksjonsbeløpet ved å multiplisere 1217; 1 prosent av den nasjonale basen mottakerpremien ($ 32.74 for 2020) for antall måneder når du ikke har utnyttet reseptbelagte legemiddeldekning. Dette beløpet er avrundet til nærmeste $ 10 og lagt til den normale månedlige premien for Medicare Plan Del D. Fordi den nasjonale basen mottakerprisen endres hvert år, til og med l’mengden av straffen som legges til tildelingen av del D kan variere fra ett år til 8217; andre.

Denne straffen vil bli lagt til din månedlige premie del D så lenge du vil holde Medicare dekning del d. Du kan spørre Medicare å revurdere din sanksjon, men det kan være bedre å gjøre det pust Ved å abonnere på Medicare Del D under ditt første abonnement eller sørge for at du alltid har en annen type reseptbelagte legemiddeldekning.

Ekstra hjelp

Hvis du kvalifiserer for det ekstra hjelpeprogrammet, kan du få ekstra hjelp ved å betale premier, copays og fradrag som følger med del d dekning. Dette programmet er basert på inntekt og kan være en god ressurs for de som kvalifiserer.

Hvordan mottar jeg reseptbelagte legemidler som leveres til huset mitt?

Mens Medicare del D-planer forvaltes av private forsikringsselskaper, etablerer Medicare et standard dekningsnivå som de deltakende planene må tilfredsstille. De fleste reseptbelagte planer tilbyr nå A’alternativ for å bestille resepter som kan leveres til ditt hjem. På denne måten trenger du ikke å gå til apoteket hver måned.

Din plan bestemmer om korrespondanse apotek tjenester tilbys. Hvis du ønsker å ha dette alternativet, be om informasjon når du registrerer deg for en plan.

Medicare tillater det A’Automatisk ladingalternativ for korrespondanse, men planen din bør alltid be om godkjenning før du fyller ut en ny resept eller oppladning. Noen etasjer kan til og med be deg om å gi L’godkjenning hvert år for å fortsette salgstjenesten ved korrespondanse av reseptene dine. Andre kan trenge at du skal bekrefte og godkjenne bestillingen før hver levering.

Du bør stille spesifikke spørsmål om hvordan du konfigurerer, modifiserer eller stopper leveranser av korrespondanse til leverandøren av reseptplanen din.

Hva er fordelene med hjemlevering i apotek?

Hvis du har begrenset mobilitet eller transport eller du er hjemme, kan korrespondanse apotek gjøre det mye lettere å få stoffene dine. Korrespondanse kravene er generelt gitt i 90 dager, så du trenger ikke å fylle stoffene så ofte.

Videre har privatpåløpet en tendens til å ha høyere Kostnadsdeling For pasienter sammenlignet med korrespondanse apotek. Dette er en av grunnene til at hjemme levering kan spare deg for penger generelt.

Hvis du tar flere stoffer hver dag eller trenger å administrere en kronisk helsetilstand, kan postordre salg hjelpe deg med å bli samsvar Med legen din medisinsk plan.

L & # 8217;

 • Medicare del d dekker reseptbelagte legemidler og det er mange forskjellige planer å velge mellom, avhengig av hvor du bor.
 • De fleste planene tilbyr A’hjemme leveringsalternativ, som forenkler rettidig kompilering av eventuelle langsiktige resepter.
 • Kontakt din plan for å sikre at Home Delivery er et alternativ eller velg en plan som tilbyr denne tjenesten under registreringsperioden.
 • Korrespondanse Salgstjenester kan også være billigere enn å fylle dem fra måned til måned på det lokale apoteket, men så rundt for spesifikke narkotikapriser fra ulike leverandører.