Medicare dekker fysioterapi? Krav og mer

Medicare kan bidra til å betale fysioterapi (PT) som anses nødvendig fra et medisinsk synspunkt. Etter å ha nådd fradragsberettiget av del B, som er $ 198 for 2020, Medicare betaler 8217; 80% av PT-kostnadene.

PT kan være en viktig del av behandlingen eller utvinningen for en rekke forhold. Det fokuserer på å gjenopprette funksjonalitet, lindre smerte og fremme større mobilitet.

Fysioterapeuter jobber tett med deg for å behandle eller håndtere en rekke forhold, inkludert men ikke begrenset til muskuloskeletale lesjoner, hjerneslag og Parkinsons sykdom.

Fortsett å lese for å finne ut hvilke deler av Medicare deksel PT og når.

Del på Pinterest

Når Medicare dekker fysioterapi?

Medicare del B vil bidra til å betale allpasient PT nødvendig fra et medisinsk synspunkt. En tjeneste anses nødvendig fra et medisinsk synspunkt når det er nødvendig for å med rimelighet diagnostisere eller behandle en tilstand eller sykdom. PT kan anses nødvendig for:

 • Forbedre din nåværende tilstand
 • Opprettholde din nåværende tilstand
 • Sakte L’ytterligere forverring av forholdene dine

For at PT skal dekkes, må det innebære kvalifiserte tjenester til en kvalifisert profesjonell som fysioterapeut eller lege. For eksempel, noe som å gi generelle øvelser for den generelle fysiske form ville ikke bli dekket som en Medicare PT.

Din fysioterapeut bør gi deg en skriftlig kommunikasjon før du gir deg en tjeneste som ikke ville bli dekket av Medicare. Du kan da velge om du vil ha disse tjenestene.

Dekning og betalinger

Når fradragsberettiget av del B er nådd, eller $ 198 for 2020, Medicare betaler 8217; 80% av PT-kostnadene. Du vil være ansvarlig for gjenværende betaling 20 prosent. Eksisterer ikke lenger en grense på kostnadene ved PT som Medricare vil dekke.

Etter at de totale PT-kostnadene overstiger en bestemt terskel, er fysioterapeutet forpliktet til å bekrefte at tjenestene som tilbys, forblir nødvendige fra det medisinske synspunktet for din tilstand. For 2020 er denne terskelen $ 2,080.

Din fysioterapeut vil bruke dokumentasjonen til å vise at behandlingen er nødvendig fra et medisinsk synspunkt. Dette inkluderer vurderinger av tilstanden din og din fremgang, samt en behandlingsplan med følgende informasjon:

 • diagnose
 • Den spesifikke typen PT du vil motta
 • De langsiktige målene til din PT-behandling
 • Antall PT-økter du vil motta på en dag eller en uke
 • Totalt antall PT-økter som trengs

Når Total PT-kostnader overstiger $ 3000, kan en målrettet medisinsk gjennomgang utføres. Men ikke alle krav er underlagt denne revisjonsprosessen.

Hvilke deler av Medicare dekker fysioterapi?

Vi analyserer videre de forskjellige delene av Medicare og måten dekselet som er gitt, refererer til PT.

Del A

Medicare del A er en’sykehusforsikring. Dekker ting som:

 • sykehusinnleggelse i strukturer som sykehus, psykiske helsetjenester, rehabiliteringssentre eller kvalifiserte sykepleiefasiliteter
 • sykehus omsorg
 • Home Healthcare

Del A kan dekke sykehusrehabilitering og PT-tjenester når de anses nødvendige fra et medisinsk synspunkt for å forbedre dine forhold etter opptak.

Del B

Medicare del B er en medisinsk forsikring & # 8217. Dekker de nødvendige polikliniske tjenestene fra det medisinske synspunktet. Del B kan også forholde seg til noen forebyggende tjenester.

Medicare del B dekker den nødvendige PT fra medisinsk synspunkt. Dette inkluderer både diagnosen og behandlingen av forhold eller sykdommer som påvirker evnen til å fungere.

Du kan motta denne typen hjelp på følgende typer anlegg:

 • Medisinske studier
 • Privat praktiserende fysioterapeuter
 • Sykehus Ambulatory Departments
 • Ambulatoriske rehabiliteringssentre
 • Kvalifiserte sykepleie strukturer (når Medicare del å ikke søke)
 • Hjemme (ved hjelp av en leverandør godkjent av Medicare)

Del C

Medicare del C-planer er også kjent som Medicare Advantage-planer. I motsetning til deler A og B, tilbys de av Private Medicare Companies godkjent.

Del C-planer inkluderer dekning levert av deler A og B. Dette inkluderer PT nødvendig fra medisinsk synspunkt. Hvis du har en piano del c, må du sjekke informasjon relatert til noen spesifikke regler for planen for terapeutiske tjenester.

Del C-planer kan også inkludere noen tjenester som ikke er inkludert i deler A og B, for eksempel dental, visuell og reseptbelagte legemiddeldekning (del D). Det som er inkludert i en del av del C kan variere.

Del D

Medicare del D er dekning av reseptbelagte legemidler. På samme måte som del C, gir Medicare godkjente selskaper del D planer. Dekket medisiner kan variere basert på gulvet.

Planene for del D ikke dekker PT. Men hvis reseptbelagte legemidler er en del av behandlingen eller gjenopprettingsplanen, kan del D dekke dem.

Medigap

Medigap kalles også Medicare tilleggsforsikring. Disse retningslinjene selges av private selskaper og kan dekke visse kostnader som ikke er dekket av deler A og B. Dette kan inkludere:

 • fradragsberettiget
 • kopiering
 • samforsikring
 • Medisinsk hjelp når du reiser ut av USA

Selv om Medigap ikke kan dekke PT, kan noen retningslinjer bidra til å dekke betalinger eller tilhørende fradrag.

Hvor mye er fysioterapi?

Kostnaden for PT kan variere sterkt, og mange faktorer kan påvirke kostnadene, inkludert:

 • Din forsikringsplan
 • Den spesifikke typen PT-tjenester du trenger
 • Varigheten eller antall økter som er involvert i PT-behandlingen
 • Hvor mye koster din fysioterapeut
 • din posisjon
 • Typen struktur du bruker

Copay kan også være en viktig faktor i kostnadene ved PT. I noen tilfeller kan kopien for en enkelt økt være Som $ 75. Hvis du trenger mange PT-økter, kan denne prisen raskt øke.

TIL Studere fra 2019 bemerket at gjennomsnittlig PT utgifter per deltaker var $ 1,488 alle’år. Dette varierte i henhold til diagnosen, med nevrologiske forhold og høyere felles erstatningskostnader, mens de sjenerøse urinforholdene og svimmelheten var lavere.

Anslå levende kostnader

Selv om du kanskje ikke vet nøyaktig hvor mye du vil koste deg, kan du gi et estimat. Prøv følgende:

 • Snakk med din fysioterapeut for å ha en’ide om hvor mye din behandling vil koste.
 • Sjekk med din forsikringsplan for å finne ut hvordan dekker denne prisen vil være.
 • Sammenlign de to tallene for å estimere beløpet du må betale for lommen. Husk å inkludere ting som copays og franchise i ditt tilbud.
 • Hvilke Medicare-planer kan være de beste hvis du vet at du trenger fysioterapi?

  Delene A og B av Medicare (Original Medicare) dekker den nødvendige PT fra det medisinske synspunktet. Hvis du vet at du trenger fysioterapi neste år, har bare disse delene kun møte dine behov.

  Hvis du er bekymret for de ekstra kostnadene som ikke er dekket av deler A og B, kan du tenke på å legge til en Medigap-plan. Dette kan bidra til å betale ting som copays, som kan øke under PT.

  Del C-planer inkluderer hva som er dekket i deler A og B. Imidlertid kan de også dekke tjenester som ikke er dekket av disse delene. Hvis du trenger dental, visuell eller Fitnessprogrammer I tillegg til PT, vurder Plan for del c..

  Del D inkluderer dekning av reseptbelagte legemidler. Det kan legges til deler A og B og er ofte inkludert i del C-plan. Hvis du allerede tar reseptbelagte legemidler, eller du vet at de kan være en del av behandlingsplanen, undersøk et gulv av del D.

  Bunnlinjen

  Medicare del B dekker poliklinikken PT når det er nødvendig fra det medisinske synspunktet. Fra et medisinsk synspunkt betyr det at PT du mottar er nødvendig for å diagnostisere eller behandle tilstanden rimelig.

  Ikke C’er en grense på kostnadene ved PT som Medricare vil dekke. Men etter en viss terskel må din fysioterapeut bekrefte at tjenestene du mottar, er nødvendig fra et medisinsk synspunkt.

  Også andre Medicare-planer, som del C og Medigap, kan dekke kostnadene forbundet med PT. Hvis du ser på en av disse, husk å sammenligne forskjellige etasjer før du velger en siden dekningen kan variere avhengig av gulvet.