Medicare dekker dermatologi? å vite mer

Del på Pinterest

Rutinemessige dermatologiske tjenester er ikke dekket av Original Medicare (del A og del B).

L’Dermatologisk hjelp kan dekkes av Medicare Del B Hvis det er en medisinsk nødvendighet for evaluering, diagnose eller behandling av en bestemt medisinsk tilstand. Men avhengig av den dermatologiske prosedyren, kan det imidlertid være nødvendig å betale en fradragsberettiget og en prosentandel av «8217; beløpet som er godkjent av Medicare.

Hvis du har abonnert på en medisinsk fordel (del c), kan du ha en dermatologisk dekning sammen med andre ekstra deksler, for eksempel syn og dental.

Ditt forsikringsselskap vil kunne gi deg detaljer. Du kan også sjekke din medisinske fordelsplan for å finne ut om du trenger en henvisning til en grunnleggende lege for å se en hudlege.

Fortsett å lese for å lære mer om hvilke dermatologiske prosedyrer som er dekket av Medicare og hvordan du finner en Medicare Dermatologist.

Dermatologi og Medicare

For å unngå uventede utgifter, kontroller alltid at behandlingen som er foreslått av dermatologen din, er dekket av Medicare.

For eksempel er en kutan rutinemessig eksamen på hele kroppen ikke dekket av Medicare.

L’Eksamen kan dekkes dersom den er direkte relatert til diagnosen eller behandlingen av en bestemt sykdom eller skade. Generelt vil Medicare betale for en hudeksamen etter en biopsi som indikerer en hudkreft.

Finn en Medicare Dermatologist

Selv om din generalforsyner vanligvis har en liste over dermatologer som du anbefaler, kan du også finne en Medicare Dermatologist ved hjelp av Medicare.gov’s Medisinsk sammenligningsverktøy.

På dette nettstedet, administrert av amerikanske sentre til Medicare og Medicaid Services, kan du:

 • Skriv inn din by og din stat i # 8217; område & # 8220; Skriv inn din posisjon & # 8221;.
 • Skriv inn & # 8220; Dermatologi & # 8221; i # 8217; område & # 8220; se etter et navn, en spesialitet, en gruppe, en del av kroppen eller en tilstand & # 8221;.
 • Klikk & # 8220; Søking & # 8221;.
 • Du vil motta en liste over Medicare Dermatologer i en radius på 15 miles.

  Kosmetiske prosedyrer

  Siden de vanligvis er et svar på en farlig situasjon for livet eller andre presserende medisinske behov, er rent kosmetiske prosedyrer, for eksempel behandling av rynker eller senile flekker, ikke dekket av Medicare.

  Plastisk kirurgi

  Vanligvis dekker Medicare ikke estetisk kirurgi, med mindre det er nødvendig å forbedre funksjonaliteten til en del av den misdannede kroppen eller å reparere en skade.

  For eksempel, ifølge US Centers for Medicare og Medicaid Services, Etter en mastektomi på grunn av brystkreft, dekker Medicare Del B noen eksterne brystproteser, for eksempel en post-kirurgisk bh.

  Medicare del A og B dekker kirurgisk implantert brystimplantater etter mastektomi:

  • Kirurgi i et sykehusmiljø vil bli dekket av side a
  • Kirurgi i et ambulant miljø ville bli dekket av side b

  Informasjon om Medicare dekning

  En måte å raskt avgjøre om en dermatologisk prosedyre er dekket av Medicare, er å kontakte Medicare.gov Dekningsside. På siden vil du se spørsmålet: & # 8220; Min test, artikkel eller tjeneste er dekket?& # 8221;

  Under spørsmålet C’er en boks. Skriv inn testen, L’element eller tjeneste som interesserer deg og klikker på & # 8220; GO & # 8221;.

  Hvis resultatene ikke gir deg nøyaktig informasjonen du trenger, kan du bruke dem til å finjustere søket ditt. For eksempel, hvis prosedyren du er interessert i har et annet medisinsk navn, kan du bruke det navnet i ditt neste søk.

  Ta bort

  For å dekke dermatologiske tjenester, gjør Medicare et klart skille mellom rent kosmetisk behandling og nødvendig behandling fra et medisinsk synspunkt.

  Hvis legen har vurdert det nødvendig fra et medisinsk synspunkt Behandlingen av en hudlege, er det sannsynlig at Medicare gir dekning. Men du bør sjekke.

  Hvis legen din anbefaler deg å se en hudlege, spør om dermatologen aksepterer Medicare-oppdraget, og hvis det dermatologiske besøket vil bli dekket av Medicare.