Medforeldre: Samarbeid, som du er eller ikke sammen

Ah, medforeldre. Begrepet antar at hvis du er medforelder, er du skilt eller skilt. Men det er ikke nødvendigvis sant!

Del på Pinterest

Enten du er lykkelig gift, singel eller en midtbane, hvis du er foreldre med noen andre, er du en medforeldre & # 8211; punkt.

Du er halvparten av en foreldres arbeidsstyrke for de neste 18 + årene. Og uansett din situasjon virker (eller i fremtiden), er det opptil 50 prosent for å få det til å fungere for de små de små.

Ingen press eller annet.

Kanskje klare halvparten av showet er enkelt, eller kanskje du er en kontroll maniac som mener det er din vei eller # 8217; motorveien;. Jeg er ikke her for å dømme.

Uavhengig av stilen din, er medforeldre et sett med ferdigheter helt, som du ikke kan utvikle seg til du har dine små.

Selvfølgelig er det måter å forberede seg på foreldre, hvordan man skal vokse av barnevakt eller ta vare på de yngste brødrene. Du kan ha litt smak hva du kan forvente.

Men medforeldre? Du må være der med noen andre noen. enkelt. dag. forstå.

Og når du er inne i det, blir det veldig klart at du må finne måter å få det til å fungere.

Dine barn ble født av to personer som kan eller ikke har lignende ideer om hvordan et barn skal gå for å vokse. Du har forskjellige erfaringer, visjoner og forventninger om hvordan du vil at ting skal vises. Ting blir enda mer komplisert når det ikke bare er noen separate foreldrefilosofier, men familier skiltes i bildet.

Dette er verden av medforeldre der jeg bor. Og selv om det kan være vanskelig, å si noe annet, er jeg og min tidligere mann alltid D’Avtale om det viktigste: Å sette våre to gutter i utgangspunktet.

Og mens vi går inn i vårt tredje år med forsøk på å forstå sammen L’hele grei, jeg har allerede gjort noen forslag til å dele, uavhengig av hvordan din medforeldreforpliktelse vises.

Vi håper du hjelper reisen din til å bli lykkeligere, sunnere og mer harmonisk.

Finn et program som fungerer (for alle dere)

At du bor sammen 100% av tiden eller i det hele tatt, begynner medforening og er basert på et vanlig program.

Selvfølgelig har du daglige programmer og rutiner før et barn kommer, så tenk på hvordan de er laget og hvilke deler av dem som du liker best. Bruk denne informasjonen til å lage et medforeldreprogram som tilpasser seg ditt eksisterende liv, og hold dine vaner og preferanser i tankene.

Hvis det fungerer for deg, er det mer sannsynlig å bli.

Ditt delte program endrer sannsynligvis sesongen i sesong og år til år, men å etablere og gjenopprette en som fungerer på xnumx grader, er et must.

Kanskje en av dere er ventet på jobben før og # 8217; andre er ansvarlig for frokost og # 8217; barnehage. Kanskje det er mer fleksibilitet, og du kan administrere avtaler fra middagslegen. Nattlysene vil kanskje ta nattlige feeder og så videre.

Konsistens er viktig for utviklingen av barn og roen til begge foreldrene.

Gi deg beskjed om de små du er et lag

Presentere deg selv som en kombinert front er helt grunnleggende i verden av medforeldre.

Vis til dine barn som kommuniserer, diskuterer og seks D & # 8217, enighet så ofte som mulig, og at beslutninger tas av dere to. Vis dem at du er et lag.

De kommer til å forstå at de ikke kan unnslippe noe til en forelder uten Sapphyer og # 8211; eller verre fortsatt & # 8211; Prøv å sette deg L’en mot # 8217; andre.

Unødvendig å si, det vil være kritiske poeng og uenigheter underveis, som i hvert forhold. Men solvers bak kulissene, vekk fra ørene og uten å involvere dine små i alle aldre.

Jo mer de kommer for å se og respektere hverandre, jevnere er veien med medforeldre for alle.

Kontrollere regelmessig

Selv under det samme taket, er det viktig å nå medforelder snart og ofte. Fra neonatale faser på, er dager fulle og mer og mer utfordrende, for å si mer.

Ting endres hele tiden, fra States D’humør til faser, preferanser, milepæler og alt annet. Så når jeg sier for å gjenopprette forsinkelsen, inkluderer dette & # 8230; Vel & # 8230; praktisk talt alt du kan tenke på.

Barnet har vittet mer enn vanlig? Ditt barn var spesielt engstelig på leveringstidspunktet? Hvordan din medforelder føles, og det er frustrasjoner eller observasjoner som deler?

Husk at du bare lever halvparten av dette. Uttrykk deg selv og vær klar til å lytte til. Du vil vite bedre hvis programmerte innsjekking eller improviserte taktile baser fungerer bedre. Heck, selv en rask tekst kan gjøre sminke i en klemme.

Uansett innsjekking, sørg for at det skjer, for det gode for alle.

Del belastningen

Ja, det kan være vanskelig å være en medforelder, men det er også en stor velsignelse å ha co-skaperen av dine barn som ønsker å ta en aktiv og viktig rolle i deres liv.

Ingen kan forstå hva det betyr å være foreldre til barna dine unntatt medforelder. Selv i de vanskeligste og frustrerende dagene, hold det i bakhodet!

Å ha en travel medforeldre er en’mulighet til å dele reisen og ansvaret.

Det er medisinske og tannlegenes besøk. Ekstracurriculars. Klesvask. Matbutikk. Medisinering. Bursdagsfester. Planteskole. Barnehage. Vanlig skole. Dager med sykdom.

L Liste over forpliktelser slutter aldri, selv om vi er glade for å oppfylle dem, ikke C’Det er tvil om at å ha hjelp er en fantastisk ting. Hviler på # 8217; en på’andre for å fullføre alt, og det blir mye lettere for begge deler.

Kate Bierley er en senior forfatter, frilans og bosatt mor av Henry og Ollie. Vinneren av Rhode Island Press Association Award, han fikk en grad i journalistikk og en mastergrad i biblioteket og studier på informasjonen på Universitetet i Rhode Island. Det er en’elsker av kjæledyr for redning, dager på stranden i familien og notater håndskrevet.