Matallergi: Våre bøker for favorittbarn

Matallergi vokser i økende grad blant amerikanske barn. I følge Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC), 3 millioner barn led av matallergi i 2007, en økning på 18% sammenlignet med 10 år før. For disse barna, så vel som for sine venner, brødre og foreldre, som adresserer deres tilstand, er kompleks.

Vi har samlet noen av de beste bøkene for barn med matallergi og for de som elsker dem.

Allergisk som meg

Små barn med matallergi står ofte overfor spørsmål og oppmerksomheter som ikke måtte ha. & # 8220; allergisk som meg & # 8221; av Michelle Meyer-Devlin, det er en historiebok for disse barna. Han skrev boken for å la barna vite med allergier som ikke er alene. Meyer-Devlin har et barn med alvorlige matallergier, så han vet vanskelighetene for godt.

DJ allergier

Å forstå matallergi kan være vanskelig for voksne, for ikke å nevne små barn. I & # 8220; S allergier & # 8221; L’Forfatter Jennifer Omond og # 8217; Illustrator Curt Walstead, bruk en ung karakter kalt DJ for å forklare matallergi og hvor alvorlig er. Ormond har fire barn, hvorav tre har alvorlige matallergier. Han vet at nøkkelen til å vokse sunne barn med denne tilstanden utdanner henne så snart som mulig om deres allergier og hva det betyr å være allergisk.

Jeg kan også ha litt & # 8216;? En historie om matallergi og på’vennskap

Barn med matallergi kan ikke tilfredsstille sine impulser når det gjelder å nyte grenene på en bursdagsfest. For Michelle, vent på sin mors tillatelse til å dele en venns bursdagskake er en utmattende episode. & # 8220; Jeg kan også ha litt & # 8216;?& # 8221; av Melanie Nazareth, det er en flott leksjon for barn med matallergi, men også for de andre barna som de bruker tid på. Boken inneholder også spørsmål til diskusjon og tilleggsressurser, noe som gjør det til et utmerket tillegg til klassebiblioteket.

Ta med matallergi til skolen

Denne boken av mors allergisk Ellen Weiner er et stort volum å dele i klasserommet. Fortell historien om Jeffrey og hvordan hennes matallergi påvirker sin skoledag. Lærer barn til empati og støtter sine klassekamerater som har matallergi.

The Bugabees: Venner med matallergi

Skapningene alle’Open in & # 8220; Bugabees & # 8221; De har alle sine spesifikke matallergier. Denne Amy Recob-boken viser hvordan et vennskapsamfunn kan være en god kilde til støtte og moro når du noen ganger må hoppe over desserten. Ved hjelp av vers i rim for å fortelle historien, er dette en flott bok å lese høyt til barn som har matallergi eller dele spilltid eller klasse med de som gjør det.

Prinsesse og # 8217; peanutallergi

Hva skjer når du ikke kan spise din beste venns bursdagskake? Dette er problemet som Paula må møte når du invitert til Queen Party, hvor kaken er krydret med jordnøtt smør candies. Dronning har en’peanutallergi. Denne historien illustrerer potensielle konflikter som barn kan ha med sine venner som ikke forstår allergier. Det gir et godt foredrag av vennskap, kompromiss og opprettholder helse.

Nutley, ekorn uten nøtter

Stephanie Sorkin er et barns mor som lider av matallergi. Han kjenner vanskelighetene med å leve med diagnosen. Boken snakker om Nutley, en unik ekorn som har A’valnøttallergi. Bli med på ham i denne søte boken mens du utforsker sin spesielle livsstil. Sorkin er forpliktet til å gi inntektene fra sin bok til GJØRE, A’organisasjon som samler midler og bevissthet for barn med matallergi.

Matallergi og meg: En bok for barn

Lev med en’matallergi starter ikke og ender med valget av riktig mat for snacks og måltider. I & # 8220; jeg og matallergier & # 8221; Du vil følge Jack i sin skoledag, besøke hans allergist og leke med venner på lekeplassen. Med hjelp av Jack og hans venner kan denne boken hjelpe til med å lære barns allergier og hvor allergier er ingenting å skamme seg for.

Dagen jeg møtte terningen

Når en gutt lærer om sin valnøttallergi etter en reaksjon på en bursdagsfest, endres hele livet. Denne boken av Mary Rand Hess følger med ham som han lærer å seile i livet med A’allergi. Fra å spørre hva C’det er i sin favoritt mat, for å rense hjemmekabinene, tilbyr det perfekte virkelige livsopplevelser for å illustrere den taktiske siden av sameksistensen med en’matallergi.

Kaffe uten peanøtter

Peanøttsmør er en populær mat på Nutley School. Men når en ny student kommer med en Peanut-allergi, er alle tvunget til å se på deres kjærlighet til valnøtt. Denne boken av Gloria Koster og Maryann Cocca-Leffler forklarer matallergi og sosiale hindringer som barn med allergi kan møte. Illustrerer også kreative måter å håndtere matallergi på skolen.

Fordi jeg ikke kan ha en cupcake?

For de fleste barn, den vanskeligste delen av å ha en’matallergi er å avstå fra alle godbiter som livet presenterer. I & # 8220; fordi jeg ikke kan ha en cupcake?& # 8221; snakk om Rory, som hater cupcakes for å gjøre det dårlig. Men på en bursdagsfest møter du et annet barn som ikke kan spise visse matvarer. Skrevet av Betsy Childs og illustrert av Dan Olson, gjør denne boken en god jobb med å vise barn som ikke er alene i matallergi. Andre barn sliter også med grensene for en streng diett.

Pattys hemmelighet: En historie om samboende med matallergi

Patty’S hemmelig: Til dette om å leve med matallergi og snakker om Patty, som skammer seg over hans allergier og holder sin tilstand utsatt i sin nye skole. Denne boken av Leneille Moon og Brandon faller, snakker om farene ved å holde en så alvorlig tilstand stille. Det hjelper også med å lære barn en viktig leksjon for bekymrede barn å tilpasse seg.