Mat som er rik på kalsium som forbedrer beinene

Næringsstoffer for beinhelse

Mange næringsstoffer er involvert i å holde sunne bein. Fotball og vitamin D er to av de viktigste.

Fotball er et essensielt mineral for kroppens korrekte funksjon og lagres i beinene. Kroppen din trenger vitamin D for å absorbere fotball. Ikke ansett nok kalsium i kostholdet kan føre til skjøre og skjøre bein som er mer gjenstand for frakturer og sykdommer.

Vitamin K, vitamin C, magnesium og fosfor er andre viktige næringsstoffer for helsen til beinene.

1. Mørke grønne bladgrønnsaker

Del på Pinterest

Mørke grønne bladgrønnsaker, som kål, rakett, vannkress og kålhette, er kanskje de beste ikke-melkefulle fotballkildene. Disse grønnsakene er også rike på magnesium, som er nyttig for å opprettholde beinintegritet, og vitamin K, nødvendig for benmetabolisme.

Selv om spinatet vanligvis er inkludert i denne gruppen, inneholder de oksalsyre, noe som gjør kroppen menneskelig ikke i stand til å absorbere sin fotball.

2. Laks

Del på Pinterest

Solen er vår viktigste kilde til vitamin D. Men å spise fettfisk som laks er en annen flott måte å ta vitamin D.

Sekund Nasjonale institutter av helse (NIH), En 3-ounce del av laks vil gi deg 447 internasjonale enheter (UI) vitamin D. L’Minimum anbefalt rekruttering av vitamin D er 400 UI per dag.

Den hermetiske laksen inkluderer mykere (spiselige) bein av fisken, noe som betyr at det er kalsiumbelastning.

3. Tunfisk fisk

Del på Pinterest

Tunfisk er en annen fettfisk rik på sunt vitamin D. Det inneholder også høye mengder andre næringsstoffer som er fordelaktig som kalium, magnesium og omega-3 fettsyrer. Og siden det kommer i eske, er det lett å finne, enkelt på lommeboken og enkel å legge til kostholdet ditt.

4. Steinbit

Del på Pinterest

Mens vi er basert på fisk, kan du ikke gå galt med steinbit. Det er kanskje den minst kostbare fisken, og er også en av de rikeste vitaminene 425 IE i en 3-unse tråd.

5. Mandel smør

Del på Pinterest

Av alle valnøtter finner du i supermarkedet, mandlene har den høyeste mengden kalsium per del. Du kan få de samme fordelene med fotball i form av smør. Som en bonus har mandelsmøret ingen kolesterol og er lavt i fett og racker enn protein enn peanøttsmør.

6. Ost

Del på Pinterest

Det er ganske enkelt: OST er laget av melk. Melk inneholder mye fotball. Ergo, osten har mye fotball.

Med et bredt utvalg av «bredt utvalg å velge mellom, er mozzarella spesielt rik på kalsium. For et sunnere alternativ, prøv osten basert på skummet melk.

7. Yoghurt

Del på Pinterest

Yoghurt er et gammelt kulinarisk produkt, som dateres tilbake til 2000 a.C. På grunn av prosessen med forberedelse av yoghurt inneholder denne grunnleggende maten faktisk mye mer fotball enn melken som den produseres. En 8-ounce del av tynn yoghurt gir en 42% komplett med det daglige fotballkravet, ifølge NIH.

8. Egg

Del på Pinterest

Gode ​​nyheter for frokost elskere: egg inneholder en god mengde vitamin D og kan forbedre beinhelsen. Vitamin D finnes bare i eggeplommer, så hvis du pleier å spise omeletter av album, må du ta vitamin D andre steder.

Et annet produkt til frokost, Juice D’Orange, er ofte beriket med vitamin D og fotball.

9. Brokkoli

Del på Pinterest

Av alle ikke-melkefotballkilder er brokkoli mørkegrønne grønne grønnsaker. Og brokkoli er ikke bare sunne for beinene: de er en god kilde til vitamin C, fibre og næringsstoffer som inneholder anticanceregenskaper.

10. Og melk?

Del på Pinterest

Så forteller du meg om melk?

En kopp melk har ca 30 prosent av fotballen du trenger hver dag, ifølge NIH. Videre er melk som selges i butikker vanligvis beriket med vitamin D, noe som gjør det til et dobbeltblås når det gjelder beinhelse.

Imidlertid ble det hypotetisert at melk faktisk kan utgjøre beinene av vitale næringsstoffer. EN 2014 Studio De viste at det ikke er noen sammenheng mellom melkeforbruk i ungdomsårene og den reduserte risikoen for brudd på hoften hos eldre.

Men en Meta-analyse 2011 av kohortstudier viste ingen tilknytning mellom L’ansette av melk og brudd på hoften i kvinner, men uttalt at det var nødvendig å gi flere data på menn.

Forskning er blandet og videre studier er nødvendig for å finne en konkret respons.

Andre måter å forbedre helsen til beinene på

Aldring, kroppen din vil fortsette å trenge kalsium, vitamin D og andre næringsstoffer for å holde beinene dine sterke og tette. Å få nok næringsstoffer til å støtte bein i kostholdet ditt er kanskje det viktigste du kan gjøre for å holde dem sterke og sunne.

Men det er ikke det eneste du kan & # 8211; eller du burde & # 8211; gjøre. Gi en titt på disse 10 forslagene for å øke Bone Force og les disse 7 vanlige myter på’osteoporose slik at du bedre kan bli bedre informert om beinene dine.