Mat Diet for barn: Hva COS & # 039; er, og du kan gå ned i vekt?

Barn mat dietten gir erstatning av frokost, lunsj og snacks med 14 baby mat containere. Så spis en vanlig middag på kvelden. Kostholdet skal vare 3 dager.

Kostholdet for barndommen har fått popularitet rundt 2010. Det sies at 8217 skuespillerinne Jennifer Aniston, ved hjelp av hans kjendisbuss, brukte dietten til å miste 7 pounds i en uke mens du skyter filmen & # 8220; bare gå med det & # 8221;.

L’ide om å miste halvovn per dag kan virke fristende, men maten diett for barn er en del av kategorien av et fasjonabelt kosthold.

Mange fasjonable dietter kan hjelpe deg med å miste kortsiktig vekt, men de er vanligvis vanskelig å følge i lang tid.

I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på SO’Det er akkurat kostholdet til mat for barn, samt fordeler og ulemper med denne matplanen.

Hva du kan spise?

Forutsetningen ved foten av kostholdet er at de små delene av matvarer til barndommen vil redusere det daglige kaloriinntaket. Smaksprøven av baby matpuré bør også motvirke deg fra # 8217; overskudd av mat.

Det er flere mindre restriktive versjoner av kostholdet, for eksempel å erstatte bare et måltid om dagen med mat til barn.

Sammenlignet med mange fasjonable dietter, har barnets mat diett løse retningslinjer. For eksempel:

 • Kostholdet angir ikke hvilken type baby mat du kan spise. Kaloriinnholdet i matvarer til barndommen kan variere fra ca 20 kalorier til over 120 kalorier per krukke.
 • Setter ikke grenser til hva du kan spise på middag.

Et eksempel på et matprogram

Her er et eksempel på hvordan det kan være en vanlig dag i maten diett for barn.

 • Frokost: 5 baby krukker
 • Lunsj: 5 krukker med baby mat
 • Ettermiddagsmat: 2 krukker med baby mat
 • Middag: Din normale middag
 • Kveldsmat: 2 krukker med baby mat

Barnas diett kan hjelpe deg med å gå ned i vekt?

De fleste vekttapsrapporter på barnets mat diett er anekdotiske. Ifølge folk som har prøvd, kan du hjelpe deg med å miste kortsiktig vekt.

Men for øyeblikket er det ikke noe vitenskapelig bevis for å støtte disse uttalelsene eller å demonstrere at det er et effektivt kosthold for langsiktig vekttap.

Erstatte dine vanlige måltider med nyfødte matvarer vil nok redusere antall kalorier du spiser en dag, noe som sannsynligvis er en av hovedgrunnene til at du kan gå ned i vekt mens du er på en diett.

Men Undersøkelser antyder at kaloribegrensning sjelden er en effektiv metode for å redusere kroppsvekt. Når du reduserer kaloriinntaket, har selv kroppsmetabolismen en tendens til å senke. Du kan også føle deg mer sulten enn vanlig hvis du ikke høster nok kalorier.

Siden denne dietten generelt reduserer fiber- og natriuminntaket, kan vekten som er tapt, skyldes vannretensjon og ikke nødvendigvis fett.

Forskning & # 8211; Undersøkelser Vis også at vekten som er tapt med lavt kalori dietter, blir vanligvis gjenopprettet når du kommer tilbake til dine vanlige spisevaner.

Det er sunt?

I teorien kan du få mest essensielle næringsstoffer etter maten diett for barn. Mange baby matvarer er laget med frukt og grønnsaker glattet. Noen baby matvarer er også laget med høy protein mat eller integrert frokostblandinger.

Følg maten diett for barn for de anbefalte 3 dagene, sannsynligvis vil ikke skade deg. Men å følge denne dietten i lengre tid kan føre til ernæringsmessige mangler hvis du spiser mye under ditt daglige kalori krav.

Med restriktiv dietter som kostholdet av matvarer til barn, er det også viktig å huske på risikoen for å utvikle en uordnet kraft, noe som kan føre til en strømforstyrrelse hvis dietten følges for en lengre periode.

Fordeler og ulemper

Her er noen av fordelene og ulempene ved maten diett for barn.

fordeler

 • Høyt i frukt og grønnsaker. De fleste baby mat består av frukter og grønnsaker glattet.
 • Lav natrium. Mest baby mat er natrium. Barn har et lavere natriumkrav enn voksne.
 • Fettfattende. De fleste baby mat inneholder få mettet fett.
 • Ingen forberedelse. I tillegg til kveldsmåltid, er måltid forberedelsen ikke nødvendig. Åpne en krukke og spis.

MOT

 • Restriktiv. Mat diett for barndommen mangler kalorier og næringsstoffer som trengs for å tilstrekkelig mate kroppen din.
 • Ikke fylle. De fleste matvarer til barn er dårlig protein og fiber. Du kan finne at du er sulten selv når du bruker tilstrekkelig kalorier.
 • Lavt fiberinnhold. Du vil få mange flere fibre å spise frisk frukt, grønnsaker og hele korn, i stedet for fra maten som har vært smoothie.
 • Kostbar. De fleste matvarer til barn er ganske dyrt per del.
 • Stor variasjon av kalorier mellom varemerker. Antall kalorier i en Pappe-beholder varierer fra ca 20 til 120 kalorier. Å spise 14 containere per dag kan gi deg fra 280 til 1,680 kalorier.

Ser bra ut på deg?

Etter kostholdet til mat til barn kan du hjelpe deg med å miste noen få pund raskt, men det er usannsynlig at det forårsaker et bærekraftig vekttap årsaker.

I stedet er en sunnere strategi for langsiktig vekttap:

 • Følg et balansert kosthold av frukt, grønnsaker, hele korn, fettfattige meieriprodukter, magert proteiner og sunne fettstoffer.
 • Begrense l’ta av mat og drikke med høyt tilsatt sukker.
 • Konsentrere seg om porsjoner kontroll. Det motstår å spise mer enn nødvendig for å tilfredsstille din sult.
 • Tren regelmessig, minst 150 minutter i uken.
 • Ikke hopp over måltider.

Bunnlinjen

Hvis du ønsker å raskt miste noen få pund, kan maten diett for barn hjelpe deg med å få resultater. Men hvis du er på utkikk etter et tap av bærekraftig og langsiktig vekt, er det alt det ideelle som er ideelt.

Barnas diett for barn er en del av kategorien av fasjonable dietter. Disse typer dietter lover ofte raskt vekttap og inkluderer en streng liste over mat du kan, og du kan ikke spise.

Matbeholdere for barndommen er relativt lavt kalori, men forskning har vist at begrensende for mange kalorier kan redusere metabolismen. Dette betyr at så snart du kommer til å spise normale måltider, øker du sannsynligvis vekten igjen.

A’Safefer og sunnere alternativ for langsiktig vekttap er å følge en balansert matplan som inkluderer alle matgrupper, også å holde D’øye porsjoner størrelser og inkludert vanlig trening i vekttap programmet.