Mastektomi og gjenoppbygging av huden: hva du kan forvente

COS’er en mastektomi med hudbesparelser?

Under de fleste enkle eller modifiserte radikale mastektom, er bryst, overdaterende hud, areola og brystvorten fjernet.

I en teknikk som kalles mastektomi med hudbesparelser, kan mye av huden bevart. Dette gjøres bare når rekonstruksjonen av brystet vil begynne i samme operasjon. Det kalles også konservativ brystkirurgi.

Under operasjonen fjerner kirurgen huden av brystvorten og # 8217; areola. Trekk ut brystvevet gjennom det samme snittet. Brystet ditt er gjenoppbygget ved hjelp av stoffet ditt med eller uten et system. Så sutene på kirurgen lukket huden rundt den.

Denne teknikken gir det mest realistiske estetiske resultatet av rekonstruksjon etter mastektomi.

Fortsett å lese for å lære mer om fitness, kostnader, utvinning og mer.

Hvem kan gjennomgå kirurgi som sparer huden

Safe-skin kirurgi er en «8217; alternativ for mange kvinner som vil ha umiddelbar rekonstruksjon etter mastektomi.

Det er et godt valg hvis du blir utsatt for profylaktisk mastektomi (kirurgi som reduserer risikoen). Det kan også være hensiktsmessig hvis du har brystkreft i begynnelsen. bro Studier har oppdaget at det ikke er noen økning i risikoen for brystkreftfall med mastektomi som sparer huden.

Prosedyren er ikke for alle, skjønt. Du kan ikke ha en mastektomi som sparer huden hvis du planlegger en forsinket brystrekonstruksjon eller ingen rekonstruksjon. I disse tilfellene må overflødig hud fjernes for å flate området og lukke såret.

Videre må kirurgen være i stand til å oppnå klare marginer, noe som betyr at det ikke er noen kreftforsøk over eller i nærheten av huden. Du kan ikke være egnet for denne prosedyren hvis du har inflammatorisk brystkreft, flere svulster eller svulst for nær huden.

Hvor mye koster det

Med en’privat forsikring, mastektomi og rekonstruksjon kan utgjøre $ 90.000, eller om lag halvparten hvis du er på Medicare. Dine levende utgifter vil være sterkt lavere.

Prisen på en kirurgisk prosedyre er vanskelig på grunn av de mange variablene som er involvert. Faktorene som påvirker de totale kostnadene og live-utgiftene inkluderer:

 • Din helseforsikringsplan og hva som vil være forhandlet rente
 • Franchie, copays and co-forsikring
 • Hvis sykehuset, kirurgen og andre som er involvert i prosedyren, er på nettverket
 • hvor bor du
 • Uansett om det er komplikasjoner eller ikke

De fleste forsikringsselskaper dekker de fleste kostnadene forbundet med mastektomi og rekonstruksjon på grunn av kreft.

De Lov om helse for kvinner og kreftrettigheter Krever sanitære planer som dekker mastektomi for å dekke rekonstruktiv kirurgi. Medicare dekker rekonstruktiv kirurgi, men medicaid regler varierer fra stat til stat.

Før programmering L’Intervensjon, kontakt din forsikringsselskap slik at du vet hva du kan forvente. Forhåndsgodkjenning kan være nødvendig. De fleste kirurger studier har en administrator som hjelper til med å seile i økonomiske og forsikringshjelpsprogrammer eller organisere betalingsplaner.

Brystkonstruksjon etter mastektomi med hudbesparelser

Det er noen måter å rekonstruere et bryst etter en mastektomi med hudbesparelser.

I rekonstruksjonen av bukflappen, noen ganger kjent som en trikk eller klaff DieP-klaff, plukker kirurgen opp hud, muskler og fett fra # 8217; Abdomen, like under L’navle. Dette stoffet blir så flyttet til brystet. Planterne er vanligvis ikke nødvendige og BRUKSJONENS (# 8217, bruk av kroppens vev oversetter til et naturlig og mykt bryst. Du vil ha et langt abdominal arr og to områder av kroppen din som må gjenopprette. Rekonstruksjonen av trikkeklaffen tar vanligvis noen flere dager på sykehuset.

Alternativt kan kirurgen trekke muskler og hud fra ryggen og kombinere dem med en mammas protese. Denne prosedyren kalles gjenoppbyggingen av Latissimus Muscle Flap. Det vil gi deg et langt arr på ryggen din.

Med mastektomien som sparer huden, brukes en permanent eller midlertidig saltvannsanlegg. Kirurgen posisjonerer vanligvis det under brystet, en brystmuskel. Dette tjener til større polstring eller beskyttelse av planten din.

Flere og oftere brukes kunstige hudprodukter under mastektomi hud som et ekstra lag i stedet for å sette inn planten under brystmuskelen. Hvis en midlertidig saltanlegg settes inn i mastektomi-lommen, trenger du en annen poliklinisk kirurgi for å plassere et permanent implantat.

Om ønskelig kan du lage en’areola og en brystvorte i en fremtidig kirurgi. Dette utføres ofte i poliklinikkregimet. Noen kvinner foretrekker en tatovering i stedet for området av brystvorten, men tatoveringer kan ikke dekkes av # 8217; forsikring.

Hva du kan forvente etter operasjonen;

Kirurgen vil gi instruksjoner for hjemmepleie og programmer et kontrollbesøk.

Når du kommer hjem, kan du fortsatt ha kirurgiske avløp i brystet. Du må tømme avløp og måle og registrere væskeutløpet. Legen vil fjerne avløp etter en eller to uker. Det kan være nødvendig å ha en spesiell bh under helbredelsesprosessen.

Planlegger å slappe av og hvile nok for de første dagene. Du vil bli administrert smerte og antibiotika for å forhindre infeksjon. Legen din kan råde deg til å utføre daglige strekkøvelser for å forbedre fleksibiliteten.

Umiddelbart etter # 8217; kirurgi, vil brystet ditt bli blåst og hovent. Med passering av uker vil hevelsen reduseres og blåmerker vil forsvinne. Opptil åtte uker kan være nødvendig for å virkelig se resultatene fra & # 8217;.

Å lage en mastektomi kan være en § 8217; følelsesmessig opplevelse. Det er vanskelig å si på forhånd hvordan du føler eller hvordan disse følelsene vil endres når du gjenoppretter.

Det er ikke sjeldent å føle seg trist, engstelig eller overveldet under utvinning, spesielt hvis du trenger flere behandlinger. Disse følelsene er helt naturlige. Vær ærlig med deg selv og med dine kjære og gi deg selv hele tiden til å møte disse følelsene.

Gjenopprettingstiden varierer mye fra person til person. De er vanligvis nødvendige fra seks til åtte uker, og noen ganger mer, for å gjenoppta normale aktiviteter.

Tilleggsinformasjon: Forbered post-mastektomi garderobe »

Bivirkninger av kirurgi

Kirurgi har en innvirkning på kroppen din, slik at du kan forvente bivirkninger.

Her er noen potensielle innledende bivirkninger og potensielle rettsmidler:

 • Tretthet og problemer med å sove: For ulempen til brystet, legg putene for å unngå å rulle om natten. Alternativt, prøv å sove på en liggende stol. Hvis du kan, ta en lur om dagen.
 • Smerte og ømhet til brystet, ALL’Abdomen eller tilbake: legen kan foreskrive smertestillende midler eller fortelle deg hvilke tellermedisiner som passer.
 • Kirurgisk drenering ubehag: dette er midlertidig. Kirurgen vil fjerne avløp en eller to uker etter intervensjonen.
 • Blåmerker og hevelse i brystet: Dette vil redusere over tid.

Langsiktig, arr på brystet, på 00217; magen eller ryggen vil forsvinne, men de vil ikke forsvinne. Du kan også forvente at brystet ditt endres med alderen eller når vi øker eller går ned i vekt.

Du kan hjelpe kroppen din til å gjenopprette med matvarer som fremmer helbredelse, reduserer betennelsen og gir energi.

Din postoperative diett bør bestå av:

 • frukt og grønnsaker
 • Integrert frokostblandinger som integrert ris, quinoa og mel d’havre
 • Lean Proteiner som fisk, fjærfe, egg, bønner, belgfrukter, valnøtter og frø
 • Lavfett Meieriprodukter
 • Sunn fett som olje D’oliven, fisk, avokado, hvetekim og valnøtter

Vacci flatt med smør og fettstoffer rik på fett. Unngå stekt og bearbeidet mat som mangler næringsstoffer og energi i lymfene.

Finn inspirasjonen: 8 kvinner viser stolt deres mastektomi arr

Diskuter alternativer med legen din | Kjenn dine alternativer

Det finnes ulike typer mastektomi og rekonstruksjon og mange faktorer å vurdere. Legen kan formulere en anbefaling basert på diagnose og personlige preferanser.

Spørsmål til legen din:

 • Lumpektomi er A’alternativ?
 • Hvilke typer mastektomi vi kan velge, gitt min diagnose?
 • Hva er de potensielle fordelene, bivirkningene og komplikasjonene til hver?
 • Hvor lenge det vil ta for å fullstendig gjenopprette?
 • Det vil påvirke mine andre behandlinger?

Når en Mastektomi-metode er etablert, kan du vurdere alternativene dine for gjenoppbygging.

Hvis du velger mastektomi med hudbesparelser, starter rekonstruksjonen vanligvis under samme operasjon. For andre typer mastektomi kan hudutvidelser settes inn på tidspunktet for # 8217; intervensjon og rekonstruksjon skjer i flere faser. Du kan også velge å forsinke rekonstruksjonen eller hoppe over det helt.

Noen ganger, etter at den endelige tumorpatologien er blitt undersøkt, kan behandlingsplanen endres, noe som i siste instans kan påvirke gjenoppbyggingen og timingen.

Tenk på disse tingene:

 • Du vil ha rekonstruksjon eller foretrekker proteser?
 • Vil du bare bruke stoffet ditt eller du vil ha systemer?
 • Hvordan du føler deg som vev fra # 8217; magen eller ryggen?
 • Du er klar for mer operasjon eller vil være for mye for deg?

Det er en følelsesmessig beslutning, så vel som medisinsk. Være åpen med legen din. Sette spørsmål og uttrykke dine korte og langsiktige mål. Sammen kan du bestemme den mest hensiktsmessige behandlingsplanen for din helse og velvære.