Marshmallow Root: Fordeler, bivirkninger og mer

COS’er roten til marshmallow?

The Marshmallow Root (Althaea Officinalis) er en flerårig gress original i Europa, av Vest-Asia og Nord-Afrika. Det ble brukt som et populært middel i tusenvis av år for å behandle fordøyelses-, respiratoriske og hudforhold.

Hans helbredende krefter er delvis på grunn av mucilages han inneholder. Det er generelt konsumert i form av kapsler, farging eller te. Det brukes også i hud- og sirupprodukter for hoste.

Fortsett å lese for å lære mer om det helbredende potensialet til denne kraftige planten.

1. Kan bidra til å behandle hoste og kaldt

L’High Mucilaginous Marshmallow Root Content kan gjøre det til et nyttig middel for behandling av hoste og forkjølelse.

TIL Liten studie av 2005 Han fant ut at en urtehostesirup inneholdende marshmallow rot var effektiv i # 8217; lindre hoste på grunn av kulde, bronkitt eller respiratoriske sykdommer med slimdannelse. Den aktive ingrediensen i sirupen var det tørre ekstraktet av Ivy Leaves. Det inneholdt også Timo og anis.

Innen 12 dager har alle 62 deltakerne opplevd en 86 prosent 90 Forbedring av symptomene. Ytterligere studier er nødvendig for å validere disse resultatene.

Marshmallow root ser ut til å handle Som et enzym for å oppløse slimhinnene og hemme bakteriene. Pads som inneholder marshmallow rotstrakt Hjelp Tørr hoste og irritert hals.

D’BRUK: Ta 10 ml (ml) hoste sirup på marshmallow root hver dag. Du kan også drikke noen marshmallow te kopper i løpet av dagen.

2. Kan bidra til å lindre hudirritasjonen

Marshmallow Root Anti-inflammatorisk effekt kan også bidra til å lindre hudirritasjonen forårsaket av flaske, eksem og dermatitt.

TIL Gjennomgang fra 2013 oppdaget at bruken av en salve inneholdende 20% marshmallow rotstrakt redusert LE’hudirritasjon. Forskere foreslo at gresset stimulerer noen celler som har antiinflammatorisk aktivitet.

Hvis det brukes alene, var ekstrakten litt mindre effektiv enn en salve inneholdende et syntetisk antiinflammatorisk legemiddel. Imidlertid hadde en salve som inneholdt begge ingrediensene en’større antiinflammatorisk aktivitet enn de salver som bare inneholder L’en eller # 8217; andre.

Videre forskning er nødvendig for å bekrefte og behandle disse resultatene.

Modus D’Bruk: Påfør en salve som inneholder 20% marshmallow rotstrakt på det berørte området 3 ganger om dagen.

Slik kjører du en hudtestplaster: Det er viktig å kjøre en testplaster før du bruker ethvert aktuelt stoff. For å gjøre dette, gni en liten mengde ALLE’underarm. Hvis irritasjon eller betennelse ikke forekommer innen 24 timer, bør det være trygt å bruke det andre steder.

3. Kan hjelpe med sårheling

Marshmallow Root har en antibakteriell aktivitet som kan gjøre det effektivt i sårheling.

Resultatene av en 2015 Animal Study antyder at marshmallow root ekstrakt har potensial til å behandle Gram-positive bakterier. Disse bakteriene er ansvarlige for over 50% av infeksjonene som oppstår og inkluderer SUPER-insekter & # 8221; antibiotikaresistent. Når det brukes lokalt på rotte sår, har ekstraktet betydelig økt sårheling sammenlignet med antibiotika kontroller.

Du tror at akselererer helbredende tider og reduserer betennelsen, men ytterligere søk er nødvendig for å bekrefte disse resultatene.

Fashion D’bruk: Påfør en krem ​​eller en salve som inneholder marshmallow-rotstraktet på det berørte området tre ganger om dagen.

Slik kjører du en hudtestplaster: Det er viktig å kjøre en testplaster før du bruker ethvert aktuelt stoff. For å gjøre dette, gni en liten mengde ALLE’underarm. Hvis irritasjon eller betennelse ikke forekommer innen 24 timer, bør det være trygt å bruke det andre steder.

4. Det kan fremme generell hudhelse

Roten til Marshmallow kan brukes til å forbedre hudens utseende som har blitt utsatt for ultrafiolett stråling (UV). Med andre ord, den som noen gang har vært i solen, kan dra nytte av den aktuelle marshmallow rotapplikasjonen.

Selv om laboratoriet Søk etter 2016 Støtter bruken av marshmallow root ekstrakt i UV-formuleringer for hudpleie, må forskere lære mer om kjemisk sammensetning av abstrakte og praktiske applikasjoner.

Modus D’bruk: Påfør en krem, en salve eller olje som inneholder marshmallow root ekstrakt om morgenen og om kvelden. Du kan bruke den oftere etter solens eksponering.

Slik kjører du en hudtestplaster: Det er viktig å kjøre en testplaster før du bruker ethvert aktuelt stoff. For å gjøre dette, gni en liten mengde ALLE’underarm. Hvis irritasjon eller betennelse ikke forekommer innen 24 timer, bør det være trygt å bruke det andre steder.

5. Kan fungere som analgetisk

TIL Studere fra 2014 Sitatforskning som marshmallow root kan fungere som analgetisk for å lindre smerte. Dette kan gjøre roten til Marshmallow et utmerket valg for beroligende forhold som forårsaker smerte eller irritasjon som sår hals eller slitasje.

D’bruk: ta 2-5 ml marshmallow flytende ekstrakt 3 ganger om dagen. Du kan også ta utdraget til det første tegn på ubehag.

6. Kan fungere som vanndrivende

Også roten av marshmallow har potensialet fungere som vanndrivende. Diuretika hjelper kroppen til å finne overflødige væsker. Dette bidrar til å rense nyrene og blæren.

Andre undersøkelser tyder på at ekstraktet kan støtte generell urinhelse. En 2016 studio antyder at L’beroligende marshmallow-effekten kan lindre interne irritasjon og uringater betennelse. Søk fra 2015 Det antyder også at dens antibakterielle effekt kan være nyttig i behandlingen av urinveisinfeksjoner.

Modus d’bruk: forbereder en frisk urtete på den marshmallow-rotten som legger til en kopp kokende vann til 2 ts tørket rot. Du kan også kjøpe pakket marshmallow te. Drikk litt kopp te i løpet av dagen.

7. Kan hjelpe fordøyelsen

Marshmallow-roten har også potensial til å behandle et bredt spekter av fordøyelsessituasjoner, Inkludert forstoppelse, halsbrann og intestinal kolikk.

Søk fra 2011 Oppdaget at marshmallow blomster ekstrakt har demonstrert potensielle fordeler i behandlingen av magesår i rotter. A & # 8217 ble oppdaget; antiulcer aktivitet etter å ha antatt ekstraktet i en måned. Videre forskning er nødvendig for å utvide disse resultatene.

D’bruk: ta 2-5 ml marshmallow flytende ekstrakt 3 ganger om dagen. Du kan også ta utdraget til det første tegn på ubehag.

8. Kan bidra til å reparere tarmbelegget

Marshmallow Root kan bidra til beroligende irritasjon og # 8217; betennelse i fordøyelseskanalen.

An In vitro studie av 2010 Det har oppdaget at vandige ekstrakter og marshmallow rotpolysakkarider kan brukes til å behandle irritert mucoses. Forskning tyder på at mucilageinnhold skaper et beskyttende lag av stoff på fordøyelsesrørbelegget. Marshmallow root kan også stimulere celler som støtter stoffregenerering.

Videre forskning er nødvendig for å utvide disse resultatene.

D’bruk: ta 2-5 ml marshmallow flytende ekstrakt 3 ganger om dagen. Du kan også ta utdraget til det første tegn på ubehag.

9. Kan fungere som antioksidant

Marshmallow-rotet har antioksidantegenskaper som kan bidra til å beskytte kroppen mot skade forårsaket av frie radikaler.

Søk fra 2011 Fant at marshmallow root ekstraktet er sammenlignbart med standard antioksidanter. Selv om han har vist en sterk total antioksidantaktivitet, er det behov for videre forskning for å behandle disse resultatene.

D’bruk: ta 2-5 ml marshmallow flytende ekstrakt 3 ganger om dagen.

10. Det kan støtte hjertesykdom

Forskere studerer potensialet i marshmallow-blomstene ekstrakt i behandlingen av ulike hjertesykdommer.

TIL Studer på dyrene i 2011 undersøkt virkningen av væsken marshmallow blomster abstrakt i behandlingen av lipemi, Dell’blodplate aggregering og # 8217; betennelse. Disse forholdene er noen ganger knyttet til kardiovaskulær sykdom. Forskere har oppdaget at 8217 ansettelse av blomster ekstrakt i en måned har hatt en positiv effekt på HDL-kolesterolnivået, som fremmer hjertes helse. Videre forskning er nødvendig for å utvide disse resultatene.

D’bruk: ta 2-5 ml marshmallow flytende ekstrakt 3 ganger om dagen.

Mulige bivirkninger og risikoer

Marshmallow-rotet er generelt godt tolerert. I noen tilfeller kan det forårsake mage- og svimmelhetsforstyrrelser. Start med lav dose og gradvis øke opp til en komplett dose, kan bidra til å redusere risikoen for bivirkninger.

Selv l’antagelse om marshmallow rot med et glass på 8 gram kan bidra til å redusere risikoen for bivirkninger.

Du bør ta roten til marshmallows bare i fire uker om gangen. Pass på at du tar en ukes pause før du skyter bruken.

Hvis det brukes lokalt, kan marshmallow-roten forårsake hudirritasjon. Du bør alltid lage en testoppdatering før du går videre med A’fullstendig søknad.

Snakk med legen din hvis du tar andre stoffer før du starter marshmallow-roten, siden den ble oppdaget som samhandler med litium- og diabetesmedisiner. Det kan også belegge magen og forstyrre absorpsjonen av andre stoffer.

Unngå bruk hvis:

  • de er gravide eller lakterte
  • diabetes
  • Ha en programmert kirurgi innen de neste to ukene

Bunnlinjen

Selv om marshmallow-rotet generelt anses som trygt å bruke, bør du fortsatt snakke med legen din før du ansetter. L’Gresset er ikke ment å erstatte en hvilken som helst behandlingsplan godkjent av legen.

Med legen din godkjenning, legg til en oral eller aktuell dose til rutinen din. Du kan redusere risikoen for bivirkninger som starter med en liten mengde og øker doseringen over tid.

Hvis uvanlige bivirkninger oppstår, avbryter bruken og kontakt legen din.