Marijuana er et avsnitt? Flere andre 4 kvaler

Del på Pinterest

Cannabis er en av de mest populære og brukte stoffene ofte, men C & # 8217, er fortsatt så mye at vi ikke vet om det.

For å legge til forvirring, er det mange utbredt myter, inkludert en som posisjonerer cannabisene som en dør for mer alvorlig narkotikabruk.

Her er en titt på myten om & # 8220; Passage Drug & # 8221; Og til noen andre kan du ha møtt.

1. Er et passasjer

Dommen: Falsk

Cannabis kalles ofte & # 8220; Passerer narkotika & # 8221; i den forstand at bruken vil trolig ta alle «8217; bruk av andre stoffer, som kokain eller # 8217; heroin.

Uttrykket & # 8220; Passage Drug & # 8221; Det ble gjort populært gjennom årene & # 8216; 1980. L’Hele ideen er basert på observasjon som folk som bruker rekreasjonsstoffer, begynner ofte å bruke cannabis.

Noen tyder på at cannabis påvirker nevrale veier i hjernen som induserer folk til å utvikle en «8220; smak & # 8221; for narkotika.

Det er imidlertid få tester for å støtte disse uttalelsene. Selv om mange mennesker lager cannabis bruk før du bruker andre stoffer, er dette alene ikke et bevis på at bruken av cannabis førte dem til å gjøre andre stoffer.

A’ideen er at cannabis & # 8211; som l’alkohol og nikotin & # 8211; Begge generelt lettere å nå og tillate seg fra andre stoffer. Så hvis noen vil gjøre det, vil det trolig starte med cannabis.

en studere Siden 2012 sier han at i Japan, hvor cannabis ikke er tilgjengelig som i USA, 8217; 83.2% av rekreasjonsstoffene brukerne ikke brukte cannabis først.

2. Oppretter ikke avhengighet

Dommen: Falsk

Mange tilhenger av cannabis legalisering hevder at cannabis ikke har potensial til å skape avhengighet, men det er ikke så.

Avhengigheten mot cannabis manifesterer seg i hjernen som ligner på hvilken som helst type avhengighet av stoffer, ifølge en 2018 Studie revisjon.

Og ja, de som bruker cannabis, kan ofte oppleve ubehagelige abstinenssymptomer, som stemninger, humør, mangel på energi og kognitiv forringelse.

TIL Rapporter publisert i 2015 antyder at 30% av de som bruker cannabis, kan ha en viss grad av & # 8220; marihuana bruk forstyrrelser & # 8221;.

Etter å ha sagt dette, er det verdt å merke seg at selv sosialt akseptable og juridiske stoffer som nikotin og alkoholen skaper avhengighet.

3. Det er sterkere i dag enn det noen gang har vært

VERDICT: SANT OG FALSK

Det er ofte sagt at cannabis er sterkere og noensinne, noe som betyr at det inneholder høyere konsentrasjoner enn THC, den psykoaktive cannabinoidet av cannabis og CBD, en av de andre viktigste cannabinoidene.

Dette er stort sett sant.

TIL 2016 studio Han undersøkte nesten 39.000 cannabisprøver som hadde blitt beslaglagt av legemiddelhåndhevelsesadministrasjonen (DEA). Studien fant at THC-innholdet i cannabis økte dramatisk mellom 1994 og 2014.

For konteksten, bemerker studien at THC-nivåene av cannabis i 1995 var ca 4%, mens THC-nivåene i 2014 var ca 12%. CBD-innholdet har økt på en lignende måte.

Imidlertid kan du i dag også finne et større utvalg av lave kraftige cannabisprodukter, i hvert fall i områder som har legalisert cannabis for rekreasjons- eller medisinske formål.

4. Det er & # 8220; All Natural & # 8221;

Mange tror at cannabis ikke kan være skadelig fordi det er naturlig og kommer fra en plante.

Først er det viktig å merke seg at & # 8221; Det betyr ikke trygt. Også den giftige eføyen, antrasjen og de dødelige soppene er naturlige.

Videre er mange cannabisprodukter ikke akkurat naturlige.

Noen ganger i cannabis kan du virke unaturlige giftstoffer og enda viktigere, ikke trygt. Pesticider, for eksempel, brukes ofte av cannabisbønder. Selv i områder som har legalisert cannabis, ofte ikke C’er en konsekvent regulering eller tilsyn.

5. Det er umulig overdose

Dommen: Falsk

Per definisjon innebærer en overdose antakelsen om en farlig dose. Mange mennesker forbinder overdosering til døden, men de to tingene forekommer ikke alltid sammen.

Ingen batterier ble registrert av cannabis, noe som betyr at ingen døde for cannabis overdose alene.

Du kan imidlertid bruke det for mye og ha en negativ reaksjon, ofte kalt Greenout. Dette kan få deg til å føle deg ganske dårlig.

Sekund Sentre for sykdomskontroll og forebygging, En dårlig reaksjon på cannabis kan forårsake:

  • forvirring
  • Angst og paranoia
  • Delikatorer eller hallusinasjoner
  • kvalme
  • Han retched
  • Økt hjertefrekvens og blodtrykk

Cannabis overdose vil ikke drepe deg, men det kan være ganske ubehagelig.

Bunnlinjen

Det er mange myter om cannabis, hvorav noen antyder at cannabis er farligere enn det er, mens andre minimerer noen risikoer. Andre forsterker stigmas og skadelige stereotyper.

Når det gjelder å bruke cannabis, er den beste løsningen å gjøre søket først og vurdere kildene til informasjonen du finner.

Sian Ferguson er en freelance skribent og utgiver basert i Cape Town, Sør-Afrika. Hans skrifter dekker spørsmål knyttet til sosial rettferdighet, cannabis og helse. Du kan komme i kontakt med deg Twitter.