Marijuana detox: hva du burde vite

Beskrivelse

Som lovene endres, snakker du om marihuana-bruken blir stadig mer vanlig. Noen mennesker vurderer sin medisinske verdi, mens andre er på utkikk etter måter å skille seg ut fra sitt system på grunn av anti-drug test eller et enkelt ønske om å eliminere giftstoffer fra sine systemer.

Men hva finner du akkurat og hvor lenge det ville ta å skje naturlig?

Hva forlater marihuana

Når røyk eller forbruk marihuana, kan du høre dype og umiddelbare effekter. Men selv når disse effektene er forsvunnet, forblir marihuana metabolitter. Dette betyr at kjemiske gjenstander av anlegget fortsatt er tilstede i kroppen din.

Disse gjenstår kalles cannabinoider. De kan detekteres i spytt, hår, negler, blod og urin.

Hva anti-narkotika tester leter etter

Anti-Drug Tests søker tilstedeværelsen av tetrahydrocannabinolen (THC) cannabinoid og dets metabolitter. Generelt er urinen testet, både fordi det er lettere å samle både THC forblir påviselig i en lengre periode i urinen enn andre steder.

Hovedmetabolitten søkt av disse stoffene farmakologiske skjermer kalles THC-COOH. Dette stoffet er lagret i kroppsfett.

& # 8220; sammenlignet med andre stoffer, har marihuana lengre deteksjonstid, opp til måneder, fordi de påviselige kjemikaliene forblir i kroppsfettcellene og forklarte Nicolas Rossetti, leder av kliniske tjenester av Mobil helse, Et helsesenter på jobb som fører rundt 200.000 anti-drug tester hvert år i New York City.

Slik jobber du med avgiftende rettsmidler

Det store flertallet av avgiftning fra marihuana prøver å vaske kroppen fra noen detekterbare THC. Disse kittene inkluderer kapsler, tyggbare tabletter, drikkevarer, sjampo og til og med kollidere for å hjelpe deg med å passere en spyttprøve.

Men hvis du er interessert i en anti-legemiddel test, kan detoxifications ha ytterligere effekter som kan gjøre urinprøven ser mistenkelig ut.

«Vaskemidler og urtete kan senke THC-nivåene takket være deres vanndrivende egenskaper. De urinerer folk veldig mye, som teknisk vasker nyrene og # 8220; sa leppestifter.

Denne nyren vasken kan senke den spesifikke vekten eller densiteten til # 8217; urin og en lav spesifikk vekt indikerer forurensningen av testen og prøven kan bli kassert & # 8221 ;.

Også, vaskemidler og urtete kan endre mengden kreatinin i urin, A’andre tiltak tatt i betraktning fra anti-drug tester. Anomal nivåer av kreatinin kan indikere en forurensning, ifølge leppestifter. Dette betyr at testeren kan anta at du prøvde å jukse under anti-legemiddelprøven.

Selv om dette ikke betyr en positiv test, betyr det at prøven er uakseptabelt, og du vil sannsynligvis måtte gjenta testen.

Hvor lenge THC forblir rundt

THC kan detekteres i blodet, i urin og til og med i fettceller. Tidsperioden der THC forblir påviselig i kroppen, avhenger av flere faktorer, inkludert:

  • Metabolisme og spisevaner
  • rutinemessig øvelse
  • Prosentandel av kroppsfett
  • Frekvens og mengde forbruk av marihuana

På grunn av alle disse faktorene, er det ingen enkelt standard deteksjonstid. Noen anslår at det kan vare i to dager til flere måneder.

Urin

Cannabinoidmetabolittene kan forbli detekterbare i urin selv etter lange perioder med avholdenhet. En studere Han fant spor av en metabolitt, Delta 1-THC, i urin opptil fire uker etter bruk.

Adipose celler

THC akkumuleres i fettvevet og derfra diffunderer sakte inn i blodet. Sekund 2013 studie, L’Øvelse kan forårsake frigjøring fra fett og blodreserver.

Blod

THC CAN de forblir detekterbare i blodet opptil syv dager, avhengig av frekvensen som marihuana bruker. Noen som røyker marihuana hver dag vil trolig bære metabolitter av marihuana lenger enn noen som røyker sjelden.

L & # 8217;

Fra og med 2018 er marihuana lovlig for rekreasjonsbruk i USA i disse statene: Alaska, California, Colorado, Maine, Massachusetts, Michigan, Nevada, Oregon, Vermont, Washington og Washington, DC Medical Marijuana er godkjent i over 20 stater.

Men uansett lovligheten er det viktig å huske at marihuana bringer med det noen medisinske risikoer. Kjenn risikoen før du bestemmer deg for å bruke den eller ikke.