Marie Osmond snakker om hvordan å miste vekt med Nutrisystem

Blant en serie med singler av suksess, som starter fra sitt land-pop-up ballad nummer én «papir roser», som hosted rollene til donny & Marie Show, og påfølgende filmroller, Marie Osmond var utvilsomt et av de mest underholdende intratters i årene og # 8216; 1970. Fire tiår senere, på 52, har moren til åtte barn fortsatt opprettholdt et av de mest travle programmene i Show World med en langvarig medbolig på Las Vegas Flamingo Hotel Showroom og det bestselgende landalbumet med broren Donny, Både med tittelen Donny og Marie, en vellykket periode i å danse med stjernene og to bestselger selvbiografier som forteller sitt møte med depresjon. På sin fritid har han designet samlinger av prisbelønte dukker, Systems Miracle Network, som gir helsevesenet og forskningsanlegget til banebrytende gjennom 170 pediatriske sykehus, og fungerer som talsmann for’American Heart Association, & # 8220; Gå Rød for Women & # 8220; og Nutrisystem, Gjennom han fikk og støttet en «8217; imponerende vekttap på 50 pounds. Osmond tok en pause fra sine mange forpliktelser til å snakke med Healthline av sin utrolige transformasjon, jobbe igjen med sin bror Donny og essay-rådene hans bestemor ga henne på’aldring.

Com’registrerer igjen med Donny og hva fans kan forvente fra det nye albumet?

Til slutt overbeviste jeg også Donny å være & # 8220; til lite land & # 8221;. Vårt nye album er & # 8220; Donny og Marie & # 8221;. Ja, donny oppfant tittelen. Det er ikke kreativt? [blunke]. Det var første gang vi registrerte sammen om 28 år. Våre fans av Osmond ba oss om å ta opp i flere tiår, så vi bestemte oss for at siden vi jobbet sammen fem dager i uken i Las Vegas, var dette den perfekte anledningen til å produsere et nytt album. Den legendariske produsenten av Nashville, Buddy Cannon satt sammen L’album og presenterer store låtskrivere som Carole King, Babyface, Gavin Degraw og Richie Sambora.

Hvordan viser Las Vegas? Hva holder interessen din om natten etter natt?

Da vi først samlet seg for å vise Las Vegas i 2008, hadde vi en seks-ukers kontrakt. Disse ukene er alle utmattet, og vi ble bedt om å forlenge i to år og deretter to til slutten av 2012. Det var en perfekt mulighet, spesielt da jeg var en enslig mor, fordi jeg flyttet familien min fra Utah til Las Vegas, og jeg kunne reise mindre og bli mer med mine barn.

Las Vegas publikum er fantastisk, og deres energi og entusiasme er smittsomme. Å være på scenen og gi mest mulig kveld er den beste måten å glemme dine bekymringer. Jeg er fortsatt litt & # 8216; nervøs før hvert show, bekymret for å gjøre det beste jeg kan for hvert publikum. Som kunstner tror jeg at hvis du ankommer en dag når jeg ikke har sommerfugler i magen før et show, så skal jeg gå på pensjon. Det skjedde ikke, og jeg ser ikke # 8217; nå å utføre og ha det gøy med publikum.

Oppdag naturlige måter å håndtere angst her.

Din siste singel kalles & # 8220; det gode livet & # 8221;. Du har nådd det gode livet, og hva er det gode livet for deg?

Det vakre livet er en stat D & # 8217;. Er din holdning til livet. Det er ikke noe livsfritt liv, uavhengig av omstendighetene, så det er et spørsmål om å holde perspektivet og forbli selvsikker. Hver dag tar du ting du kan nyte, selv om det er enkelt som å spise A & Orange. Noen ganger er vi så konsentrert på & # 8220; Hva vil skje etter & # 8221; at i dag mangler vi velsignelsen.

Vi alle krysser svært lave øyeblikk, og noen lider mer enn andre, selvfølgelig, men det er ofte å velge hvordan man skal gi omstendigheter påvirke din holdning. Personlig tok min tro meg gjennom hver eneste dag.

Tror du at vekttapet ditt igjen har åpnet nye dører i musikk?

Jeg vet at vekttap åpnet nye dører i alle aspekter av livet mitt. Jeg har lært mye om størrelsen på deler og protein og karbohydratbalanse for optimal vekttap fra Nutrisystem-programmet. Jeg så og snakket med mange kvinner som føler at de hadde et helt nytt liv etter å ha mistet Chili med Nutrisystem. Min fysiske helse har forbedret seg. Knærne mine og leddene mine takker meg hver dag, spesielt prøver å holde tritt med fire barn under 16 år !!! [ler] Jeg tror som en kunstner, som mister vekt har fått meg til å føle og se yngre ut, og dette har oversatt til meg at jeg har mer energi til å sette inn nye prosjekter.

Gi en’se på 10 strategier for å gå ned i vekt her.

Hva ba om å gå ned i vekt?

Et ord: spandex! Jeg skulle delta i dans med stjernene. Jeg hadde sett showet og så kostymer & # 8230; Eller kanskje jeg burde fortelle mangelen på kostymer & # 8230; Iført kvinner. Jeg ville ikke introdusere meg selv til verden i Spandex da jeg var tyngre enn jeg aldri var i mitt liv. En kveld, omtrent to måneder før showet, var jeg på QVC for å lage et show for & # 8220; Marie Osmond Porselen Dolls & # 8221;. Jeg hadde bestemt meg for å starte dietten den uken, og jeg skulle søke etter utvalg av dietter tilgjengelig. Senere C’Det var et QVC-show for Nutrisystem og L’Jeg så i omkledningsrommet og tenkte: & # 8220; Denne dietten kunne faktisk jobbe med livet mitt & # 8221;. De kunne ikke gjøre det lettere å gå ned i vekt.

Hva du kan gjøre nå som du ikke kunne gjøre før?

Breath dypt! Seriøst skjønte jeg ikke hvor mange 50 ekstra pounds fjernet evnen til å få nok oksygen. På scenen, bringe ekstra vekt, ville jeg være pustenettet før slutten av åpningssangen. Det er ikke lenger et problem.

Som Nutrisystems talsmann, hva gjør Nutrisystem forskjellig fra andre kostholdsprogrammer?

Alt er gjort for deg, og jeg kan ikke engang fortelle deg hvor mye denne hjelpen når du har et hektisk liv. La oss innse det, mange av oss velger hurtigmat fordi de ikke har tid eller # 8217; energi for å gjøre noe eller # 8217; andre. Nutrisystem er en sunn og hurtigmat som også hjelper deg med å gå ned i vekt. Nutrisystem gjør arbeidet for å balansere ernæring, telle kalorier og måle deler for deg, og alt kommer direkte til din hjemme dør hver måned. Hittil mistet jeg 50 pounds med Nutrisystem-programmet, og jeg holder fortsatt vekten min med Nutrisystem, og jeg spiser vanligvis minst ett måltid eller en NutriSytem-snack hver dag. Barene som har skapt, er så gode og næringsrike at jeg bærer den på børsen hver dag. På denne måten, hvis jeg er sulten, er jeg ikke fristet til å ta en pose med sjetonger. Også, nå har de en protein smoothie som jeg drikker før showene og transporterer meg gjennom et to-timers skuespill konstant aktivt.

Mer informasjon om Nutrisystem dietten her.

Donny en gang rosenrød eller # 8217; Donnell på sin vekt i hans show. Hva var svaret ditt da og hvordan du føler nå?

Å, tro meg, jeg belastet ham for det eller # 8217; hensynsløs observasjon. Han kom tilbake til hans show og knelte i en valp kostyme å be om tilgivelse. Jeg vet at han aldri hadde tenkt å skade hans følelser. Jeg tror folkene som aldri har hatt et problem med vekt som ikke forstår hvordan et delikat daglig problem kan være for de av oss som har hatt en. For det meste tror jeg at vi må overvinne dette bildet fremmet av media som for å være en attraktiv kvinne må du ha på en null eller to størrelse. Vi må fjerne størrelsen på kroppsstørrelsen og sette den på hjertet, tankene og på resultatene av livet. Tross alt blir ingen aldri minneverdig i historien for å være en nullstørrelse.

Du har en sybok og en vellykket quilt. Finn at sying og quilt tar deg avslappet eller ro?

Absolutt. Min mor elsket å sy og pakket de fleste av våre klær, inkludert min brors kostymer da de startet for første gang som Osmond Brothers. Jeg lærte å sy til hans albue og hun var den første til å lære meg å elske design og vev. Min mor hadde alltid et prosjekt pågår, og jeg er som henne sånn. Hjertelig å gi er en bok som jeg opprettet i 2010 for å gjøre prosjekter lettere for dyner og nybegynnere og mellomliggende seilinger. Modellene leveres med boken, så det er all inclusive. Jeg mottar mange e-postmeldinger og kommentarer på Twitter og Facebook fra kvinner l’de prøvde for første gang og tilbede den. Er akkurat det jeg håpet på skjer.

Finn ut enkle måter å slappe av her.

Hvilke råd du ville ha ønsket å motta fra moren din på’aldring?

Min mor var veldig åpen om hva det betydde å være en kvinne i alle aldre. Sannsynligvis det beste rådet jeg mottok på’aldring var fra min bestemor osmond. Han sa: «Alltid bry deg om at ingen andre vil gjøre det & # 8221;. Da jeg var yngre, trodde jeg det virket negativt, men nå skjønner jeg at det han sa er den enkle sannheten i spørsmålet: Ingen kan få deg til å spise sunt, hvile nok, ta vare på kroppen din med operasjonen eller holdes mentalt aktiv. Du må velge å gjøre de tingene for deg selv.

Finn ut mer om hva som skjer med oss ​​når vi blir eldre.

Hva tror du når jeg tenker på «8220; papirroser & # 8221; -Ier marie osmond? Hvordan vokste du opp mer?

Erfaring med livet og forhåpentligvis visdom som er oppnådd ved å lære gjennom disse erfaringene. Jeg var en 12 år gammel baby da jeg registrerte papirroser, selv om jeg jobbet i et veldig voksen selskap. Jeg tror jeg lærte mange ting på den vanskeligste måten. Men fortsatt i denne sektoren i over fire tiår ga meg en sterk følelse av meg selv.

Og jeg er takknemlig hver dag til å tenke på å ha en nummer én suksess i 1973, og en nummer én suksess i forrige måned, & # 8220; vakkert liv og # 8221; takket være min fans. De er de beste!