Mannligness over 40 år: 10 regler som skal respekteres

C’Det var en gang en tøff. Jeg løp en kilometer på mindre enn seks minutter. Benk over 300. Han konkurrerte i Kickboxing og Jiujitsu og vant. Jeg var med høy hastighet, lav aerodynamisk og aerodynamisk effektiv motstand. Men det var en gang.

Å være en voksen har forandret alt dette. Flere hender på min tid har igjen mindre tid for treningsstudioet. En kropp i førtiene bygger ikke muskler eller brenner fett som det jeg hadde for to tiår siden. Mine ledd gjør vondt. Alt tar lengre tid å gjenopprette.

Men det er ikke en grunn til å gi opp fitness. Studere etter studere etter studere Demonstrere at kroppene våre er en situasjon i & # 8220; bruk den eller taper & # 8221;. Lengre vi forblir aktive, jo lenger vi er i stand til å forbli aktive.

I kølvandet på & # 8220 gjør feil, så du ikke trenger å & # 8221; her er 10 fitness bud for menn som kommer inn i middelalderen. Hvis du følger dem, vil kroppen din takke din pensjon.

1. Ikke hopp over oppvarming

Med L’Advance Dell’Alder, våre muskler og sener blir mindre fleksible og mer gjenstand for skade. En solid oppvarming på 10-15 minutter med lett bevegelse (ikke statisk strekk, som faktisk kan forårsake skade hvis det er utført kaldt) det hjelper motvirke den uunngåelige sannheten. Det er på tide å begynne å tenke på oppvarming, ikke som en ting du gjør før’treningsøkt, men heller til den første delen av’treningsøkt.

2. Du vil ikke være for opptatt

Middelalderen er en utfordrende periode. Barn, en ektefelle, en jobb, ditt samfunn og kanskje et minutt for en hobby konspirere å forlate deg et par timer om dagen for å dedikere til fitness. Men du må gjøre det skje. Her er et par effektive alternativer:

  • Trene tidlig om morgenen, før ting går galt i din dag som kan påvirke treningstidspunktet.
  • Dell ‘# 8217; utøve en nødvendig del av din daglige rutine. For eksempel sykler du på jobb.
  • Tren med familien din (jeg gjør jiujitsu med min sønn) for å kombinere kvalitetstid med øvelsen.
  • Finn en treningsfølelse som du kanskje kan vise deg selv når det er vanskelig.

3. Du vil konsentrere deg om fleksibilitet

Fleksible muskler og elastiske ledd hindrer deg i å lide en lateral skade som du ikke helt kan gjenopprette. Den beste måten å sikre at det er å bygge en 10-20 minutters gjenopprettingstrening rutine på slutten av # 8217;. Stretching mens muskler er varme er en multiplikator av fleksibilitetsstyrke. Dra nytte av.

4. Ikke ignorere det

To fordeler med # 8217; å være voksne er (ofte) å ha en’anstendig helseforsikring og være stor nok til å bli hørt av legen. Hvis du føler deg smerte, må du få det sjekke. Dagene til & # 8220; la det gå og # 8221; O & # 8220; ingen smerte, ingen gevinst & # 8221; Jeg er på våre skuldre, herrer. Smerten er i stedet en advarsel om at vi skal bryte.

5. Du vil flytte treningsøktene dine

Disse virile og galte opplæringen av våre 20 år er ikke lenger gode. Maksimal repetisjon, vender til høyre, løftet av traktordekkene som steinete er fortsatt i vår kapasitet, men vi betaler dem med smerte og skader.

I stedet konsentrert om middels vektøvelser og middels repetisjon med store bevegelsesintervaller. Gode ​​samtaler inkluderer:

  • Kettlebell
  • yoga
  • Øvelser med Barbell
  • jeg svømmer
  • Litt kampsport

Disse øvelsene gir nøyaktig hvilken type styrke og fleksibilitet som din eldre kropp trenger.

6. Du vil ikke vise det

Uansett hva treningen din vil skje. Noe tjue år gamle som er bra, nesten som det en gang vil gå i klasserommet, i treningsstudioet eller i neste kjørefelt. Du vil bli overveldet fra # 8217; impulsen for å vise at du fortsatt har & # 8220; forstått & # 8221;. Og du kan også vinne.

Men eksponentielt øker dine muligheter for skade når du gjør det. Selv om du går ut rent, vil musklene dine være smertefulle og trette opp til en uke senere, som begrenser kvaliteten på dine kommende treningsøkter.

7. Du vil forlate konkurransen bak

Vennlige løp er fine, men motstå alle’impuls å delta i serie atletiske løp. Han ber bare om en skade.

Dette budet er en konsoll av den ene direkte over, fordi konkurransen forplikter deg til å bevise det. Selv om du er i en & # 8220; Magistral League & # 8221; eller en lignende divisjon, vil du fortsatt bli presset for å tvinge kroppen din til å gjøre ting feil. Hvis du må konkurrere, se på lav-støtsport, som curling og morsom racing.

8. Du hører ikke & # 8220; Glory Days & # 8221; Bruce Springsteen

Du vet hva jeg mener. Lytt til alt du vil, men ikke husk for mye l’atlet du var.

Det beste resultatet er å gå litt og # 8216; av tiden litt deprimert som kroppen din har passert sin topp. Det verste fallet er at tanker fører deg til å sette en tallerken for mye på disken og du sårer deg. Hold deg oppmerksom og festlig av nåtiden.

9. Du vil ta vare på din damn bøtte

C’er en gammel Zen Parabola på en munk som føles frustrert så mye som en annen munk er i stand til å gjøre mens du fyller tørker D’vann. Moralen er at munken skal konsentrere seg om det han var i stand til å gjøre, ikke sammenligne det med andre resultater.

Selvfølgelig er det 80 år gammel som fremdeles forbereder 400 benker, og de er ferdig med en Ironman, men dette har ingenting å gjøre med deg. Hold deg aktiv, hold deg frisk og sammenlignet bare med målene du setter deg.

10. Du vil også ta vare på hva du går inn i kroppen din

Nei, du trenger ikke å frata deg av alle land fornøyelser for å holde seg i form og sunn. Men mate kroppen din over 40 med den rette balansen mellom hele korn, proteiner, grønnsaker og frukt kan hjelpe deg med å holde energisk og sterk. Pass på at du ansetter rettferdige næringsstoffer, enten de er mat, pulveriserte proteiner eller kosttilskudd.

Fra en eldre idrettsutøver alle’andre, jeg anbefaler å følge disse reglene. De vil ikke gjelde for alle menn der ute, men de vil tenke på hver av dem.

Jason Brick er en frilansskribent og journalist som har gjennomført den karrieren etter over et tiår innen helse og velvære. Når han ikke skriver, matlaging, praktiserer kampsport og ødelegger sin kone og to vakre barn. Han bor i Oregon.