Mandler: en tørket frukt mot diabetes

Beskrivelse

Mandler kan være små, men disse valnøtter har en god ernæringsmessig innvirkning. Jeg er en god kilde til mange vitaminer og mineraler, inkludert vitamin E og mangan. De er også en god kilde til:

  • protein
  • fiber
  • kobber
  • riboflavin
  • Fotball

Faktisk, & # 8220; mandler er faktisk en av de høyeste kildene til protein blant valnøtter & # 8221; sa Peggy O’Shea-Kochenbach, MBA, RDN, LDN, Dietitian og Konsulent i Boston.

Mandler er nyttige for personer med diabetes?

Mandler, selv om ernæringsmessig gunstig for de fleste, er spesielt gode for personer med diabetes.

«Søket har vist at mandler kan redusere glukose nivåer (blodsukker) og insulin etter måltider & # 8221; sa O’Shea-Kochenbach.

I en 2011 studie, Forskere har oppdaget at forbruket av 2 gram mandler var forbundet med lavere nivåer av fasting insulin og faste glukose. Denne mengden består av ca. 45 mandler.

Nøkkelen til dette studioet er at deltakerne reduserte kaloriinntaket nok til å ønske tillegg til tilsetning av mandler, slik at ingen ekstra kalorier ble konsumert.

TIL 2010 studio Han fant at å spise mandler kan bidra til å øke følsomheten for følsomheten for folket med prediabetet.

Mandler og magnesium

Mandler er rike på magnesium. Eksperimentelle studier De foreslo at magnesiuminntaket med kostholdet kan redusere risikoen for at en person skal utvikle type 2 diabetes.

I en 2012 studie, Forskere har oppdaget at høye nivåer av langsiktig blodsukker kan forårsake magnesiumtap gjennom urin. Av denne grunn kan personer med diabetes være mer i fare for magnesiummangel. Mer informasjon om mineralmangel.

Mandler og ditt hjerte

Mandler kan redusere risikoen for hjertesykdom. Dette er viktig for personer med diabetes. I følge World Heart Federation, Personer med diabetes driver en større risiko for hjertesykdom.

& # 8220; mandler er rike på monoumettede fettstoffer og sagt O’Shea-Kochenbach, som er den samme typen fett som vi ofte føler seg forbundet med oljeolje for olivenolje for Dens fordeler for Heart Health & # 8221;.

Ifølge Department of the United States (USDA), ALMOND OL, inneholder nesten 9 gram enumettet fett.

Valnøtter er en hygalalorisk matbit, men de synes ikke å bidra til å øke vektenes økning når du forbruker i moderasjon. Ikke bare inneholder sunne fettstoffer, men de får deg også til å føle deg fornøyd.

Hvor mange mandler skal jeg spise?

Noen mandler kan gjøre mye for å fylle deg. Prøv å begrense deg til en 1 oz del, som er ca 23 mandler. I følge USDA, 1 unse av mandler inneholder:

  • 164 kalorier
  • 6 gram protein
  • 3.5 gram mat fiber

For å unngå å spise uten hjerne, prøv å porsjonere mandler i små beholdere eller plastposer. Noen selskaper selger også mandler i enkeltdoseringspakker for A’lett å ta bort alternativet.

Kjøp hele mandler online.

Den allsidige mandelen

Matbutikken tilbyr et bredt spekter av mandelbaserte produkter, som mandelmelk, ulike smaksatt mandler, mandelsmør og mer.

Når du velger et mandeltbasert produkt, les l’ernæringsverdier etikett. Natrium og sukkerarrangement som kan utlede fra noen aromaer. Vær oppmerksom på innholdet i karbohydrater og sukker i sjokoladebelagte valnøtter.

Finn mandelmelk og mandelsmør online.

Du er klar til å begynne å nyte fordelene med mandler, men du vet ikke hvor du skal begynne? Mandlene er utrolig allsidige, så mulighetene er nesten uendelige.

Frokost

Til frokost, prøv å støvhakkede mandler, flakket eller barbert på tørket frokostblandinger eller flour d’havre, som har ekstra fordeler for personer med diabetes. Spre mandelsmør på et stykke toast eller legg til en skje til morgen smoothie.

Kjøp de flakede mandlene på nettet.

Snacks

Hvis du prøver å gjenopplive en matbit, prøv å legge til hele mandler til blandingen av spor eller motsatt en passende del av din favoritt friske frukt. Mandler er også velsmakende alene og en fin måte å overvinne en ettermiddagskrise.

Lunsj og middag

Ristet fullkemeal brød, rik på fibre eller eple skiver spredt med mandel smør er gode alternativer for mini-måltider.

Til middag kan mandler lett legges til en serie forretter. Prøv å drysse dem på salater, panne eller kokte grønnsaker, som i # 8217; amandina av grønne bønner. Du kan også blande dem i ris eller andre konturer av korn.

Dessert

Mandler kan også integreres i desserten. Stryk over isen yoghurt for en ytterligere crunchiness. Du kan også bruke mandelmel i stedet for mel under matlaging.

Ta ut mat

Mandler tilbyr en rekke ernæringsmessige fordeler og smak, spesielt for personer med diabetes. De er allsidige og kan lett legges til en’bredt utvalg av måltider. De er rike på kalorier, så husk å holde seg til de anbefalte delene for å få mest mulig ut av denne næringsrike valnøtt.