Malinsyre: Hudpleie i et vinglass

Beskrivelse

Til tross for navnet sitt fra venstre lyd, stammer Word Malinsyren fra ordet Latina Malum, som betyr eple. L’Malinsyre ble isolert for første gang fra eplejuice i 1785 og er det som gir mat og drikke en sur smak. Hvis du er en litt sur vinvifte, spilte den malinsyren trolig en viktig rolle. Det er også en vanlig ingrediens i mange produkter for hår og hudpleie som inkluderer:

 • sjampo
 • Body lotions
 • Neglbehandlinger
 • Anti-akne og anti-aging produkter

L’Malinsyre er en del av en familie av fruktsyrer, kalt alfa hydroksysyrer (AHA). Hydroksysyrene stimulerer eksfolieringen som forstyrrer måten hudcellene binder på. Som et resultat er ugjennomsiktig hud fjernet for å få plass til en nyere hud. Hudpleieprodukter som inneholder malinsyre, kan gi fordeler som inkluderer:

 • Hudhydrering
 • Eksfoliering eller fjerning av døde hudceller
 • Forbedring av glatthet og hudtone
 • Reduksjon av rynker

Kroppen din produserer også orsyre naturlig når man konverterer karbohydrater til energi. Bevegelsen ville være svært vanskelig uten orsyre. Sannsynligvis vil det ikke være en overraskelse at malikosyren har andre helsemessige fordeler.

Fortsett å lese for å finne ut hvorfor den malinsyren er en av ingrediensene du bør holde D & # 8217, øye når du kjøper hudpleieprodukter.

Renser og forynger huden

L’Malinsyre i hudpleieprodukter feires for sin evne til å belyse huden og glatt konsistensen. Derfor er det en vanlig ingrediens i anti-aging kremer.

Ifølge en hjerneskinnsforbindelse studere, Større stress kan forverre hudforhold som eksem, akne og for tidlig aldring. Og mens vin kan bidra til å redusere stress, # 8217; ekstern bruk av malinsyre kan være en sunnere applikasjon.

Balanse og hydrering av hudens pH

L’Malicosyre er også en fôring. Hjelp med fuktighetsretensjon for å hjelpe huden til å forbli hydrert.

En studie av 2014 om effekten av hydrering av aloe vera Brukt malinsyre, glukose og en kjemisk forbindelse i Aloe Vera (Acemannano), som friske gelmarkører. En annen liten studie har også sett forbedringer i skalaer fra gamle sår etter anvendelse av en salve basert på malinsyre og vaselin, ifølge National Institutes of Health (NIH).

L’Malinsyre brukes ofte som en ingrediens i kosmetikk for å balansere pH-nivåene. Sekund BARTEK, en produsent som produserer kosmetiske og matkemikalier, er det mer balansert enn andre fruktsyrer. Den har en bedre bufferkapasitet enn andre AHAer som sitronsyre og melkesyre.

Å ha en bedre bufferkapasitet betyr at du kan bruke mer informasjon uten opprør L’syrebaserte balanse av huden eller pH-nivåene. Hvis pH-nivået på huden din er ubalansert, kan den beskyttende barrieren av huden din bli destabilisert og pluss utsatt for tørrhet eller alle «8217; akne.

Anti-aldring og rydding av arr

AHA fremmer en høy hastighet av hudens omsetning av huden. Dette betyr at hudceller fornyes raskere, med et resultat av:

 • Mindre fine linjer og rynker
 • Mer uniform hudtone
 • Mindre hudstruktur
 • Reduksjon i ufullkommenheter

; L’Malicosyre ved høyere konsentrasjoner kan også trenge inn i lavere nivåer av huden for å forårsake den nye kollagenopplæringen & # 8221; sier dermatologen Dott. Annie Chiu, Direktør for Derm Institute i California. Kollagen er et protein som hjelper til med å bygge og reparere celler. Støtter styrke og fleksibilitet i huden og andre kroppsvev og forhindrer sammenbruddet. Kollagenproduksjonen bremser ned med alderen i alderen, huden som huden mister elastisitet og kompaktitet med alderen på 8217;.

L’bruk av produkter med muligheter kan øke kollagenproduksjonen og redusere tegn på aldring. Gi en titt på skjønnhetsbloggen & # 8216;Hei Glow& # 8216; for tre gjør-det-selv-masker (DIY) laget av eple for å forynge ansikt, lær og hår.

Du har allerede prøvd disse anti-aging-rådene? »

Forebygging av akne

Enten det er en lotion, en rengjøringsmiddel eller en lett peeling, kan den kjedelige syren bidra til å fjerne en dødscampumulering. Dette er flott for akne trend hud. Når hudporene er blokkert av for mange døde celler og fra # 8217; naturlig oljeolje (sebum), kan hudormer dannes. Bakterielle infeksjoner kan også utvikle og forårsake utbrudd.

& # 8220; Malinsyre bryter det & # 8216; lim’Holding Team Dead Skin Celler på utendørs skinnsofa & # 8221; sier Dr. Chiu. Når disse døde hudcellene blir feid bort, din hud ser ut til å være mindre ugjennomsiktig, og når porene dine er gratis, bidrar det til å redusere dannelsen av fremspringene i Dell’akne og misfarging som ofte er forbundet med # 8217 ; akne & # 8221;.

Selv om det virker som en mirakuløs kur, anbefaler Dr. Chiore å holde seg til lave doser malinsyre. Med mindre legen ikke rådgiver, inneholder hudpleieprodukter uten resept alle kjedelige syre, du må bekjempe utsalgssteder eller hudavslapping. Høyere doser, for eksempel kosttilskudd, bør bare tas hvis anbefalt av legen.

Hjelp med fibromyalgi

Fibromyalgi er en kompleks sykdom som forårsaker smerte og tretthet i musklene. Noen Undersøkelser Det antyder at selv mennesker med fibromyalgi har problemer med å produsere orsyre. Selv om det er få tester i støtte, har to studier evaluert om en kombinasjon av høye doser av orsyre og magnesium har bidratt til å redusere smerte og muskel ømhet. En studie var ufattelig, men foreslo at kombinasjonen kan være nyttig i høye doser i lang tid.

I # 8217; annen studie har personer som har tatt på det malinsyre og magnesium, rapportert en betydelig forbedring innen 48 timer fra behandling av behandling. Dette fortsatte for alle åtte uker av studien. Etter åtte uker med aktiv behandlingsdosering ble en placebo i stedet administrert til noen av deltakerne. Folk som har tatt placebo, rapporterte reaperearance av muskelsmerter innen 48 timer.

Med mindre legen din ikke anbefaler Malinsyre-kosttilskudd, bør du ta over L’den malinsyren som kroppen din trenger fra et sunt kosthold som inneholder mye frukt og grønnsaker.

Nøye

Selv om L’malinsyre er mindre irriterende for huden enn andre AHA, bør fortsatt brukes med forsiktighet. L’Malinsyre kan gjøre huden brystet, imefuls eller brenne, spesielt rundt øynene.

Du vil kanskje kjøre et produktpatch av et produkt før A’fullstendig søknad. For å kjøre testplaten, kan en liten mengde produkt bygges på håndleddet eller bak øret. Så vent 24 timer for å se hvordan huden din reagerer. Hvis huden begynner å brenne, vask produktet umiddelbart. Kontakt legen din dersom irritasjonen ikke forsvinner etter vask.

Også innånding av malinsyre anses å være farlig.

Ta bort

L’Malinsyre er en AHA tilstede i frukt, grønnsaker og vin. Kroppene våre produserer også orsyre naturlig når man konverterer karbohydrater til energi. Mange kosmetiske selskaper bruker malikosyren til å balansere hudnivået og øke fuktighetsretensjonen. Inkludere L’malisk syre i hudpleie rutine kan hjelpe med hudproblemer som aldring, pigmentering, akne eller tørrhet. Husk bare å kjøre en testpatch når du føler deg nye produkter siden den malinsyren kan irritere huden, spesielt rundt øynene.

Noen søk antyder også at 8217; antagelse om orsyre, med magnesium, er nyttig for personer med muskelsmerter og tretthet. Men kontakt alltid legen din før du ansetter kosttilskudd.

Spørsmål:

Drikkevin gir faktisk fordeler for hudpleie?

TIL:

Dessverre er det ingen kontrollerte vitenskapelige studier som viser at drikkevinen direkte gir hudpleiefordeler. Imidlertid inneholder rødvin antioksidanter og malinsyre, en alfahydroksysyre. Begge har vitenskapelig bevis som viser at de gir anti-aging og andre hudpleiefordeler. En antioksidant i vin, resveratrol, viste seg å være en veldig kraftig antioksidant. Antioksidanter bidrar hovedsakelig til å beskytte huden mot solens skadelige virkninger.

Laura Marusinec, Mdanswers representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.