Lytte til det hellige regnet er en flott tonic for min angst

I fjor kveld var jeg i Costa Rica, fortryllet mens en tordenvær slo vår bungalow alle & # 8217;. Jeg satt med fem venner i # 8217; dypere mørke, et teak tak l’det eneste som skiller oss fra stormen.

På et bestemt tidspunkt i løpet av flommen har den vanlige tullet av mitt engstelige sinn shriveled, så har den helt forsvunnet. Jeg klemte knærne og ønsket at det skulle regne.

Regn Venner

Hele tiden jeg kan huske jeg var et nervøst vrak. Ved 14 tilbrakte jeg alle nettene på ett år i sengen helt våken, og ventet på et katastrofalt jordskjelv som aldri kom. Som en voksen er jeg undertrykt av impulsiviteten og ofte jeg løper ut ved å heve.

Men når det regner, finner mitt travle sinn rolig.

Jeg deler denne kjærligheten med min venn Renee Reed. Vi er venner fra en bit & # 8216;, men bare nylig oppdaget at vi begge elsker regnet. Renee, Like Millioner av amerikanske voksne, Opplev angst og depresjon.

«Min angst er ofte en opphopning av depresjon og» 8221; sier. «Når det regner, føler jeg meg rolig. Og så kom aldri til det punktet av depresjon. & # 8220;

Hun også og jeg deler et komplisert forhold med solfylt vær.

& # 8220; er en blasfemi å si hva jeg skal si, men jeg elsker ikke [de solfylte dagene] & # 8221; sier. «Jeg er alltid skuffet. Jeg har aldri nok tid til å gjøre alt som solen betyr at jeg skal gjøre: Å være produktiv, gå camping, fotturer hvor mye jeg skal & # 8220;.

Og vi er ikke bare oss. Det er mini-samfunn av mennesker i hele Internett som opplever regn som en motgift mot deres angst og depresjon. Jeg leser disse ledningene med nesen i nærheten av skjermen, som om jeg hadde funnet mitt folk.

Den store depressive lidelsen med sesongmessig trend (tidligere kjent som sesongmessig eller trist affektiv lidelse) forårsaker symptomer på depresjon hos noen mennesker i vintermånedene. Det motsatte mindre kjente av den sesongmessige affektive lidelsen refererer til følelsen av depresjon i de lyseste sommermånedene.

Hvis disse tidsrelaterte forstyrrelsene eksisterer, kan det være en vitenskapelig forklaring på regn som positivt påvirker mental helse?

Støyende Lullaby

Jeg finner at å lytte til regnet faller er en «8217; visceral opplevelse. Det ser ut til at hver dråpe masserer meg hele kroppen.

Jeg lytter ofte på tordenvær mens du arbeider for å kvele koret av tanker som distrahere i konkurranse for min oppmerksomhet. Denne unike rytmen kan brukes i mange områder av livet.

& # 8220; Regn har en vanlig og forutsigbar trend & # 8221; sier Emily Mendez, MS, EDS. «Våre hjerne behandler det som en beroligende og ikke-truende støy. Derfor er det så mange avslappende og meditasjonsvideoer som presenterer lyden av regn og # 8220;.

For renee, regnlyder er et grunnleggende element i sin daglige meditasjonspraksis. «Jeg vil ikke alltid være ute i regnet, men jeg liker virkelig å lese en bok i nærheten av et vindu når det regner. Dette er trolig min ideelle plass i livet & # 8220;. «Derfor er det enkelt for meg å bruke det mens du mediterer. Det er en beroligende tilstedeværelse. & # 8220;

I det siste, rosa støyen & # 8221; har blitt den nyeste innovasjonen i søvnbehandling. En blanding av høye og lave frekvenser, rosa støy lyder veldig som vannet faller.

Det er mye mer avslappende enn akutt og hissing kvalitet av hvit støy. En liten studie av 2012 Det har oppdaget at rosa støy har vesentlig forbedret deltakerens søvn som reduserer kompleksiteten i hjernebølger.

Aromatiske minner

A’Andre hypotese om hvorfor Rain reiser positive følelser så sterke i noen mennesker har å gjøre med måten vår følelse av lukt samhandler med våre minner.

Sekund En studie fra 2016, Minner fremkalt fra lukt er mer følelsesmessige og stemningsfulle enn minner utløst av våre andre.

Lukten blir først behandlet av den olfaktoriske pæren & # 8221; sier Dr. Bryan Bruno, MD, medisinsk direktør for Midcity tms. Dette har direkte forbindelser med de to områdene i hjernen som er sterkere knyttet til følelser og minneformasjon: L’Hippocampus & # 8221;.

Det kan være at de av oss som elsker regn for å kombinere det til positive følelser av vår fortid. Kanskje den søte og slanke duften som dør luften før og etter et regn bringer oss tilbake til en tid da vi var varme og trygge.

Negative ioner

Som mange følelsesmessige erfaringer er min affinitet med regn vanskelig å bli med. Renee føler seg på samme måte. Jeg vet at [følelse] eksisterer i meg, men det er et tynnere punkt som jeg ikke vet hvordan jeg skal forklare.& # 8221;

I min forskning for å finne ut hvorfor dette kunne være, kom jeg over noe jeg alltid har vært nysgjerrig: negative ioner.

Selv om det ikke er noen avgjørende søk på # 8217;, en studie Han fant ut at negative ioner hadde en positiv effekt på folk med trist. Deltakerne ble utsatt for negative ioner i høy tetthet hver morgen i fem uker. Over halvparten av deltakerne rapporterte at triste symptomer ble redusert ved slutten av studien.

Negative ioner er opprettet når store mengder vannmolekyler; krasjer # 8217; en i # 8217;. Fossefall, # 8217 bølger; hav, regn stormer: alle produserer negative ioner. Du kan ikke se, lukte eller berøre disse mikroskopiske partiklene, men vi kan inhalere dem.

Noen tror at når negative ioner når blodet, skaper en kjemisk reaksjon, og dermed lindrer følelsene av stress og angst.

En annen Liten studio Tai Chi kombinert og negative ioner som en behandling for høyt kolesterol. Studien fant at legemene til deltakerne bedre reagerte på Tai Chi da de inhalerte negative oksygenioner fra en generator.

Prøv disse rosa støymaskiner og negative iongeneratorer:

  • Rosa / Hvit Analog Noise Signal Generator
  • Ionpacific Ionbox, negativ iongenerator
  • Rensemiddel D’Air Hepa Kavalan, negativ ion generator
  • Husk at forskning på negativ ionterapi er dårlig. Mens innenlandske negative iongeneratorer bidrar til å rense luften, er det ikke noe avgjørende bevis som lindrer symptomene på angst og depresjon. Noen mennesker rapporterte imidlertid fordelene, så det kan være verdt å prøve om Nient’andre arbeidet.

Men for noen skaper regn angst

Selvfølgelig, det som er bra for en person, er ofte det motsatte for en annen. For mange, regn og elementer som følger med det & # 8211; Vind, torden og lyn & # 8211; forårsake angst og følelser av impotens.

I enkelte deler av verden innebærer stormer potensialet for alvorlige farer. Men selv når potensialet for skade er lav, er det normalt at en storm forårsaker følelser av angst og forårsaker mer alvorlige symptomer på panikk.

L’angst og depresjonsforening av Amerika setter sammen en serie av Nyttige tips For angsten knyttet til stormen. Noen av deres forslag inkluderer:

  • Forbered deg og din familie gjør en evakueringsplan.
  • Del hvordan du føler med dine kjære.
  • Hold deg oppdatert på værmeldinger.
  • Be om hjelp til en psykisk helsepersonell.

Det er fint å bli forstått

Da, C’er en konkret vitenskapelig forklaring av grunnen til at regnet bidrar til å berolige L & # 8217;? Ikke akkurat. Men for meg var det bare kraftig å vite at C’de var andre regnelskere der ute. Å finne denne usannsynlige forbindelsen har forsterket slipset mitt med menneskeheten. Han fikk meg til å føle meg bra.

Renee har en enkel visning: «L’vann kan tilpasse seg noen omstendigheter. Det er flott og vill, men samtidig veldig rolig. Det er utrolig magisk. & # 8220;

Ginger Wojcik er monteringsassistent på Storist. Følg mer om jobben din Medium eller følg den opp Twitter.