Lyrica og avhengighet: Lyrica er en fantastisk en? Lyrica skaper avhengighet?

Lyrica

Lyrica er handelsnavnet til Pregabalin, et stoff som brukes til å behandle epilepsi, nevropatisk (nervøs) smerte, fibromyalgi og lidelse D’generalisert angst (utenfor etikett). Pregabalin virker ved å redusere antall smertesignaler som sendes av skadede nerver. Dette stoffet kan hjelpe deg med å kontrollere symptomene dine, men vil ikke holde tilstanden din.

Lyrica er en narkotisk?

Lyrica er ikke en narkotisk eller opioid. Lyrica er i en klasse med narkotika kalt Anticonvulsive.

Lyrica skaper avhengighet?

Lyrica, som de fleste stoffer, har noenbivirkninger.

Lyricakunne vært avhengighet.Forskning & # 8211; Undersøkelser I det medisinske samfunnet indikerer at avholdningen fra Lyrica ikke har vært godt dokumentert, men hvis det forstyrrer antakelsen uten å gradvis redusere dosen, kan du manifestere symptomer på avholdenhet.

Vanlige abstinenssymptomer inkluderer:

Lyrica forårsaker depresjon?

For om1 i 500 Folk som tar det, kan Lyrica føre til selvmordstanker eller handlinger.

Du bør umiddelbart ringe legen din hvis du har:

Alternativer til Lyrica for smertestillende stoffer

Smertelig narkotika (smertestillende midler) påvirker forskjellige mennesker på forskjellige måter. Les alltid etikettene nøye og følg instruksjonene, inkludert anbefalingene om dosen, levert av legen og apoteket.

Det er tre hovedtyper av smertestillende medisiner: resept, fra disken (OTC) og naturlig.

Smertestillende stoffer på resept

Det er forskjellige typer reseptbelagte smertestillende stoffer:

  • Anticonvulsi og antidepressiva
  • opioid
  • kortikosteroider
  • ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans)

De antikonvulserende legemidlene brukes vanligvis til å behandle konvulsive lidelser, men har også vist seg å være effektive i behandlingen av nevropatisk smerte eller fibromyalgi. Basert på diagnosen og symptomene, kan legen foreskrive Gabapentin (Neurontin), Milnacipran (Savella) eller Duloxetine (Cymbalta). FDA godkjente disse tre legemidlene og Pregabalin (Lyrica) som ikke-opioidmedikamenter for behandling av forskjellige kroniske smerte syndromer.

Oppiece-stoffene brukes vanligvis til å behandle akutt eller alvorlig smerte. Basert på diagnosen og symptomene, kan legen foreskrive morfin, fentanyl, oksykodon eller kodein. Opioider er narkotika som skaper vanedannende.

Kortikosteroider brukes vanligvis til å lindre betente områder, lindre hevelse, rødhet, kløe og allergiske reaksjoner. Basert på diagnosen og symptomene, kan legen foreskrive prednison, prednisolon eller metylprednisolon.

Fans brukes vanligvis til å lindre feber, betennelse og hevelse. Basert på diagnosen og symptomene, kan legen foreskrive Celecoxib (Celebrex), Flurbiprofen (ANSAID, OCUFEN), Oxaprozin (DayPro), Sulindac (Clinoril) eller en av de mange andre foreskrevne fansene.

Planlegg smertestillende stoffer

OTC smertestillende midler faller vanligvis i to kategorier: ikke-reseptbelagte fans og smertestillende midler uten aspirin. Analgetika annet enn Pracetamol (Tylenol), Aspirin, som paracetamol (Tylenol), virker for feber og vanlige smerter som hodepine, men ikke lindrer betennelsen.

Hvis du bruker bonde-drevet medisinering for langsiktig smertebehandling, snakk med legen din som er best for deg og doseringsrådgivningen. L’mer vanlig smertestillende ikke-aspirin er paracetamol (Tylenol). De mest utbredte OTC-fansen er aspirin (Bayer), L’Ibuprofen (Advil, Motrin) og naproven (Aleeve).

Naturlige substitusjoner

Selv om det ikke er begrenset til enhver medisinsk støtte for disse utsagnene, tror noen at det er naturlige alternativer for Lyrica, inkludert:

  • magnesium
  • Vitamin d
  • capsaicin
  • ingefær

Outlook

Lyric er et ikke-narkotisk reseptbelagte legemiddel som på en eller annen måte skaper vanedannende og kan utløse depresjon hos noen pasienter. Hvis legen din mener at Lyrica er egnet for dine medisinske forhold, diskuter de potensielle bivirkningene og hvordan legen mener at du skal møte dem.