Lupo Spider Bite: bilder, behandling, symptomer og mer

Beskrivelse

Alle edderkopper kan bite mennesker. Det er deres naturlige svar på oppfattet fare. Noen edderkopper representerer imidlertid flere farer av andre, avhengig av giftet deres.

Wolf edderkopper (Lycosa) er ikke dødelige for mennesket, men kan fortsatt bite og forårsake irriterende symptomer. Disse edderkoppene finnes i USA.

En ulv edderkoppbit er vanligvis ingen signifikant bekymring fordi de ikke er giftige for mennesket. Hvis symptomene blir verre, ring legen din. Du kan være mer utsatt for edderkoppbitt-reaksjoner og be om ekstra forsiktighet. Dette kan være et tegn på at det du trodde var en Lupo Spider Bite kunne faktisk komme fra en annen type edderkopp.

Identifikasjon av egenskapene til en ulvspindring

En ulv edderkopp er flott og hårete. De har fremtredende øyne som skinner i lys. Varierer mellom fra 1/2 tommer til 2 tommer i lengden. Wolf edderkopper er generelt grå med tegn fra brun til mørkegrå.

Noen ganger utveksles ulvspindelen for en brun recluse edderkopp på grunn av sin størrelse og farge. Spindelen som ble reclosed, er imidlertid for det meste brun og har et mørkere tegn på baksiden av hodet som har formen av en fiolin.

Ulv edderkopper tørker ikke spindelvev for å fange sitt byttedyr. I stedet jakte maten selv. De bringer også egg på de nedre delene av kroppene sine.

Du kan finne dem oftere i høstmånedene når det er for kaldt å gå på jakt om natten. Noen av deres favoritt gjemmesteder inkluderer garderober, kjeller og garasje. En ulv edderkopp kan også ringe et hus av planter d’leilighet.

Disse hårete arachnidene gjemmer seg vanligvis fra folk.

Hva et utseende de har en ulv edderkopp og hans bite?

Hva er symptomene på en lupo edderkoppbit?

Ulvs edderkopper biter ofte ikke folk ofte. Ta imidlertid kontakt en ulv edderkopp ved en feil kan forårsake en bit.

Wolf Spider Bites ligner andre insektbitt. Du kan legge merke til en rød fremspring som også er pruriginøs og hovent. Forsvinner vanligvis innen få dager. Med mindre du faktisk ser edderkoppen Lupo bite, er det vanligvis vanskelig å bestemme hva du biter.

Noen mennesker kan ha allergiske reaksjoner fra edderkoppbitt. Du kan trenge umiddelbar medisinsk behandling hvis du har:

  • En rød linje som strekker seg fra bitt, som også er et tidlig tegn på en blodinfeksjon på 8217;
  • en fremspring som øker i størrelse og virker urticaria
  • Ansikt hevelse, spesielt rundt munnen
  • respiratoriske vanskeligheter
  • Svimmelhet eller bevisstløshet

De bare giftig edderkopp biter I USA kommer de fra brune raganere reclusi og svart enke.

Hvis du kommer til en brun edderkopp, slipper jeg, du vil ha en smerte som øker eksponentielt innen åtte timer fra # 8217;. Den røde bitt vil sakte i en «-svikt på» 8217, som også kan drepe den omkringliggende huden. Du vil også ha influensalignende symptomer, for eksempel feber og kulderystelser.

En svart enke edderkoppbit kan forårsake ekstrem smerte, abdominal ubehag og svette. En Lupo Spider Bite forårsaker ikke noen av disse symptomene.

Hvordan disse bittene blir behandlet?

Behandling av en Lupo Spider Bite er veldig lik målingene du vil ta for ethvert insektpunktur. Først, rengjør bittet med vann og varm såpe. Sett en bandasje på bitt for å forhindre infeksjon.

Hvis bitt blir ekstremt purriginøs og irriterende, kan du ta en hurtigloven antihistamin som difenhydramin (Benadryl). Dette stoffet kan forårsake døsighet.

Hvordan unngå ulv edderkopper og hindre biter

Ulv edderkopper er sjenert og innadvendt, så møter er relativt sjeldne. De beveger seg også, i motsetning til andre edderkopper som forblir mer stillestående i deres spindelvev.

Du kan unngå ulv edderkopper som sikrer at du holder hjemmet ditt fri for lidelse, spesielt i de mørkere rommene hvor disse edderkoppene er mer sannsynlig å skjule. Vi anbefaler også å ha på seg lange bukser og lange ermer når du går til det åpne. Dette er spesielt praktisk om natten når ulvs edderkopper er mer sannsynlig å jakte.

Hva er perspektivet?

Wolf Spider Bites er ikke dødelig. Vanligvis helbrede deg selv med bare noen få dager. Hvis din bite blir verre, eller hvis du er ledsaget av uvanlige symptomer, kontakt legen din umiddelbart.

Hvis du tror du har blitt bitt av en giftig edderkopp, se en lege.