Lumbal smerte når du sitter: årsaker, strekker og behandling

At du prøver det som en akutt og lachinating smerte eller døve smerte, kan lav ryggsmerter være en alvorlig ting. Fire voksne ut av fem Eksperimentere i et punkt eller i # 8217; andre.

Den lave ryggsmerter er definert som smerte til vertebrae utpekt av L1 til L5 & # 8211; Disse inkluderer den delen av ryggraden som kurver mot basen inne.

En vanlig grunn til at ryggen kan skade er den dårlige stillingen. Sitter i en kontrollert eller buet posisjon kan sette diskene for å teste, putene fulle av væske som beskytter ryggvirvlene mot rubbing.

Dette kan forverres av en underliggende medisinsk tilstand. Vi undersøker de mulige årsakene til ryggsmerter du føler mens du sitter og hva du kan gjøre med det.

Årsaker til lombiage når du sitter

Ikke alle ryggsmerter er det samme, og det er mange mulige årsaker.

Ischias

Ischias refererer til smerten til den sciatic nerven, som strømmer langs bunnen av ryggraden til baksiden av bena. Det kan skyldes ulike forhold, inkludert en beinspor på ryggraden.

Smerte kan være noe, fra en følelse av døve smerte til den som ser ut som et elektrisk støt. Sitter i lange perioder kan forverre ting, men du har vanligvis bare det på den ene siden.

skiveprolaps

Smerter i nedre rygg er en av de første tingene du opplever hvis du har en’Diskhernia. Trykket på platen har forårsaket sin normale form.

Dette legger en ryggmarg og nerver i # 8217; området som forårsaker smerte og til og med nummenhet.

Eldre mennesker har ofte en «8217, diskherniation som en naturlig del av aldringsprosessen. Det kan også skje som et resultat av et fall, av en løft av noe på feil måte eller en repeterende bevegelse.

Muskel innsats

En muskelspenning i nedre rygg kalles også lumbal spenning. Oppstår når du for mye kommer eller går tilbake for mye.

Hvis du har en muskuløs strekk, kan du prøve smerte som strekker seg til baken, men ikke til bena. En innsats vil også gjøre ryggen din stive og vanskelig å bevege seg.

Mens de fleste gjenoppretter fra en interiør innsats en måned, Det kan også bli et kontinuerlig problem hvis det skyldes en dårlig sittestilling og ikke ta tiltak for å rette opp det.

Degenerativ disk sykdom

Når platene mellom beinene på bunnen av ryggraden er skadet, snakker vi om lumbar eller degenerativ disk sykdom.

Disker degenerert hos eldre mennesker og skader kan forårsake tåren av fibrøs ringen. L’Fibrøs ring er det som holder den pulkekjerne på plass, det myke senteret på hver disk.

Når denne delen av disken tårer, kan platen ikke helbrede alene fordi det ikke har mye blodtilstrømning. Det myke materialet i midten kan da la sine normale grenser. Kunne stikke alle og komprimere en nervøs rot, forårsaker smerte som utstråler seg i kunsten.

Selv om noen mennesker som har en degenerativ disk sykdom ikke presenterer noen symptomer, kan smerte være ganske alvorlig i nedre rygg, skinker og lår og kan forverres når du bretter eller sitter ned.

Spinal stenose

Vertyrkolonnebenene har hver et hull i midten som danner et rør gjennom hvilket ryggmargen strømmer. Dette forbinder nervene til hele kroppen til hjernen.

Når det røret ikke er ganske bredt, knuses kabelen og kan forårsake smerte, svakhet eller nummenhet. Dette kalles spinal stenose.

Spinal stenose kan være resultatet av en lesjon, leddgikt, en svulst eller en infeksjon. Noen mennesker er født med en smal spinalkanal.

Posisjon

En dårlig holdning fra å sitte eller stå kan bidra til lumbal smerte. Bake for mye fremover eller lene for langt.

Selv om ryggsmerten ikke er forårsaket av dårlig stilling, kan den forverres av den.

Ikke å være i form

De sentrale musklene inkluderer de på hoftene og ryggen, på hoftene, på # 8217; magen og på baken. Hvis de er svake, kan de ikke støtte ryggraden, noe som forårsaker smerte, forårsaker smerte.

Stretching og # 8217; Aerobic trening kan bidra til å styrke kjernen din. Dette bør lindre ubehaget ditt ved å redusere graden av spenning på baksiden.

Andre medisinske forhold

Noen ganger kan den nedre delen av ryggen skade på grunn av en annen tilstand på 8217. Dette kan omfatte nyrestein, et galleblæreproblem og, i sjeldne tilfeller en svulst eller et problem med den viktigste abdominal arterien.

Smerter på toppen av ryggen når du sitter

Mange prøver nakkesmerter og øvre rygg på grunn av å lene seg fremover mens du sitter for å se en dataskjerm eller en telefons skjerm. Selv om det er sterk fristelse å slappe av og se på tv i flere timer, kan dette også enkelt gjøre å miste justeringen.

Den ubehagelige følelsen av stivhet når du endelig beveger deg eller står opp, forteller du deg noe.

Den beste posisjonen som sitter for lumbal smerte

En bedre holdning gjør forskjellen.

Du er sannsynlig at foreldrene dine eller lærerne har advart deg om å sitte med ryggen rett når du var barn, og med gode grunner.

Sitter i en stilling for lenge er ikke sunn. Gjør det med ryggen avrundet fremover, kollapset på den ene siden eller for ryggen, kan sette under stressdeler av ryggraden i en lengre periode. Dette kan forårsake smerte, så vel som andre problemer.

For å hjelpe deg med å sitte hardere, legg kroppen din langs en imaginær rett linje som strekker seg gjennom lengden på ryggen, ut av hodet mitt og opp til taket. Hold skulderen tilbake og ikke la bassenget vende fremover. Dette forårsaker en kurve i nedre deldelen.

Hvis du sitter perfekt rett, vil du høre den nedre delen av ryggen til lengre og lengre.

Husholdningsartikler for ryggsmerter når du sitter

I tillegg til å forbedre stillingen når du sitter, prøv disse hjemmemedisinene for lav ryggsmerter:

 • Endre posisjonen din. Vurder et skrivebord som står eller ergonomisk utformet for å hjelpe deg med å holde en god holdning, slik at du kan justere skjermhøyden.
 • Påfør is. Kalden bidrar til å redusere betennelsen som kan slå baksiden. La isposen i ca 20 minutter, og fjern deretter det. Du kan gjøre det hver time.
 • Bruk en elektrisk tallerken. Etter at en betennelse er under kontroll (ca. 24 timer), finner mange mennesker beroligende varme. Det fremmer også helbredelse som bringer blod til baksiden.
 • Ta benk-top-stoffer. Smertestillende midler som ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans) kan redusere ubehag og hevelse.
 • Bruk en støtte. Legg et rullet håndkle eller en spesiell lumbal pute ved foten av ryggraden som du sitter, vil hjelpe deg å huske å sitte rett og vil gi deg en viss stabilitet.
 • Lage en massasje. Dette kan bidra til å løsne og slappe av avhandlingsmusklene.
 • Vurder yoga. Yoga er kjent for sin evne til å strekke seg og styrke kroppen. Mange programmer lar deg endre posene etter behov.

Strekk og mosjon

Det er flere øvelser som vil bidra til å styrke nedre rygg. Prøv disse tre strekkøvelsene for å gjøre ryggen sterkere og mer tonet:

Bordet

 • Skriv inn trykkposisjon med underarmer på bakken.
 • Holde albuer i tråd med skuldre, trykk mot L’høyt på underarmene og til tærne, holde ryggen rett og albuer på bakken.
 • Hold posisjonen i noen sekunder, og senk gulvet.
 • Fuglhunden

 • Sett på knærne, hold ryggen rett.
 • Forlenge et ben og motsatt arm mot utsiden.
 • Hold posisjonen i fem sekunder og hvil deretter.
 • Alternativ med det andre benet og armen.
 • L’Arco

 • Ligge på ryggen med armene hans langs sidene hans.
 • Han øker gradvis sine hofter med ryggen, skinken og bukemuskulaturen.
 • Hold posisjonen i fem sekunder og slapp av.
 • Medisinsk behandling

  Legene kan anbefale følgende behandlinger for Lumbagia:

  • Fysioterapi, som bidrar til å utvikle muskelstyrken til å støtte ryggen
  • Nerve blokkere og steroid injeksjoner for å lindre smerte
  • Akupunktur og laserterapi, som kan lindre smerte uten kirurgi
  • Narkotika, som muskelavslappende midler, antidepressiva og andre analgetika

  Kirurgi anses vanligvis L’Siste ressurs og opioidmedikamenter er ikke langsiktige levedyktige løsninger.

  Når skal du se en lege

  Mens lumbal smerte vanligvis løser med trening og bedre sittestilling, bør du konsultere en lege hvis:

  • Smerter er vedvarende og ser ikke ut til å bli bedre
  • Du har en prikkende eller nummenhet i ryggen eller bena
  • Har du feber
  • Du er uvanlig svak
  • Miste blæren eller # 8217; tarmen
  • Du mister vekt

  Disse symptomene kan rapportere en alvorlig tilstand som skal adresseres umiddelbart.

  L & # 8217;

  Lumbaglia er et vanlig problem, og selv om det er sannsynlig at forverres med alderen i alderen, er det ting vi kan gjøre for å beskytte og styrke ryggen vår.

  Selv om det er en naturlig trend, vil du hvile ryggen mens du sitter i stedet for å stå, i mange tilfeller er det en dårlig holdning som sitter for å bidra til problemet.

  Vær oppmerksom på å opprettholde en riktig sittestilling, hold de tonede sentrale musklene for å støtte ryggraden og kontakt lege når problemet er alvorlig eller vedvarende, vil bidra til å holde ryggen i sin beste form.

  Bevisst bevegelser: 15 minutters yoga flow for iskias