Lær hvordan du skal løsne hud med disse 6 gode råd

Beskrivelse

Løs hud kan være frustrerende og kan påvirke på og med selvtillit. Selv om det er mange måter, kan du utvikle flabby hud, når du kan få trenden på den.

Årsakene til Flaccid-huden kan inkludere vekttap, graviditet og virkningen av aldring. Klichéene som folk opplever Flaccid-huden inkluderer:

 • mage
 • gjøre
 • nakke
 • Buttocks
 • væpne
 • Ben

Selv om du kan bidra til å forbedre FLACCID-huden gjennom estetisk kirurgi, er det mange alternativer for folk som foretrekker å unngå medisinske prosedyrer.

Disse alternativene inkluderer:

 • trening
 • Firming produkter
 • Ikke-kirurgiske prosedyrer
 • Vekttap
 • massasje

Her er seks måter å faste flaccid hud.

1. Trening

Å bygge muskelmasse gjennom vekt trening øvelser kan bidra til å redusere slaphuden, spesielt hvis tynn hud skyldes vekttap.

Hvis overflødig fett slapper av huden i lang tid, kan huden miste en del av sin evne til å krympe med vekttap. Erstatte tapt fett med muskelmasse kan redusere flakkeskinnende hudutseende.

Hvis du har slaphud på grunn av en nylig graviditet, kontakt lege før du trener, da det kan være noen bevegelser du bør unngå.

En treningsform som ikke har vist seg å være effektiv for flaccid hud er ansiktsøvelsen. Selv om ansiktsøvelser er populære fra årene / # 8216; 1960, er det få undersøkelser til støtte for det faktum at disse øvelsene faktisk bidrar til å stramme FLACCID-huden.

2. Firming Creams

Selv om effekten av grammekrem ofte er subtile, kan de bidra til å forbedre den slemme huden, spesielt crepehuden som trenger hydrering.

Ofte kan resultatene ses umiddelbart, men ikke vare lenge. A’Effektiv hydrering kan gjøre linjer og rynker midlertidig mindre åpenbare.

Et godt valg for en grammekrem er den som inneholder et produkt som heter retinoid. Retinoider hindrer skade på frie radikaler i huden som kan påvirke kollagen.

Kjøp en strammekrem.

Du trenger kollagen fordi huden virker ung og sunn. Kollagen hjelper også stoffer til å holde elastisiteten, som forhindrer flaccid hud.

Kjøp kollagen.

Retinoider kan også hjelpe med kollagen produksjon. L’økt kollagenproduksjon kan bidra til å redusere utseendet på rynker og forhindre dannelsen av nye rynker.

Kjøp retinoider.

Hvis du vil oppleve et naturlig middel, kan du prøve den aktuelle anvendelsen av ottomassen. Har blitt vist at gramming av huden og forbedrer hudens elastisitet.

Kjøp druer olje.

3. kosttilskudd

Selv om det ikke er noen magisk pille for å reparere Flaccid hud, kan noen kosttilskudd være nyttige.

Her er kosttilskuddene for å prøve:

 • Hydrolysert kollagen. Som nevnt før, må du ha kollagen for en hud fra # 8217; sunt og ungdommelig utseende. En studio i 2015 antyder at integrasjonen av kollagen kan forhindre de negative effektene av huden; hud aldring. Kjøp kollagen hydrolysert # 8217.
 • Protein. Aminosyrene som er tilstede i proteiner (lysin og prolin) er essensielle bestanddeler for fremstilling av kollagen i kroppen din.
 • C-vitamin. Kroppen din krever vitamin C for kollagensyntese. Kjøp vitamin C.
 • Gelé. Gelatin er kollagen bakt dyr. Det brukes ofte i søtsaker som gelé og gummy candies. Gelatin er en utmerket kilde til glycin, en murstein for produksjonen av kollagen i kroppen din. Kjøp gelé.

4. Miste mer

Den stædige fettet under huden kan gjøre flaccid hud utseende. Denne typen fett kalles subkutant fett.

Hvis du klemmer problemområdet og det er mer enn noen få millimeter hud, så er det tilstede subkutant fett. Miste det fettet kan fast på huden.

5. Massasje området

Massasje flaccid hud kan øke blodstrømmen og bidra til å provosere en anti-aging respons.

En studie Analyserte effektene av hudmassasjen i kombinasjon med en anti-aging hudkrem. Studien viste at vanlig massasje med et hånddrevet oscillerende massasjeverktøy har forsterket de positive effektene av kremet.

I tillegg til massasje kan du også bruke salt- eller sukkerskrubb for å øke blodstrømmen.

6. Kosmetiske prosedyrer

Mange ikke-kirurgiske prosedyrer kan hjelpe med flaccid hud.

Disse prosedyrene inkluderer:

 • Kjemisk peeling. Fjerning av det ytre laget av den gamle huden kan redusere den flaccid, sagging eller rynket hud på ansikt og nakke. Når den gamle huden kommer av, er den underliggende huden vanligvis mindre rynket og jevnere.
 • Ablative laser resurfacing. Denne prosedyren er også kjent som & # 8220; peeling laser & # 8221;. Det ligner en kjemisk peeling fordi den fjerner det ytre laget av den gamle huden. Laseren oppvarmer også lagene under det øvre laget. Denne varmen favoriserer kollagen produksjon.
 • Styrking av ultralyd hud. Denne prosedyren bruker varme for å stimulere kollagenproduksjonen. L’Energi av fokuserte ultralyds overføres gjennom hudoverflaten for å varme de dypere lagene.
 • Radiofrekvensbehandlinger. Dette er en en annen form for sikker energioverføring som oppvarmer huden for å indusere kollagenproduksjon. Denne metoden fokuserer på det ytre laget av huden.
 • IPL / RF kombinerte behandlinger. Disse behandlingene kombinerer intens pulserende lys (IPL) og RadioFrequency (RF). Prosessen varmer eksterne og dypere hudlag for å lette kollagenproduksjonen.
 • Neuromodulatorer. Denne behandlingen blir ofte referert til som Botox. Botulinum tokxin, notat for å slappe av rynker, injiseres i huden. Selv om dette ikke er den mest holistiske prosedyren, krever det en minimumsgjenopprettingstid og reduserer flakkeskinnet utseendet.

Dette er alle eksempler på minimalt invasive ikke-kirurgiske teknikker for å redusere slaphuden. Det er også kirurgiske inngrep for å fjerne FLACCID-huden. Disse er kjent som kroppsreparasjonsintervensjoner.

Kroppsreparasjon kan også angis som fold eller løfteoperasjon. De inkluderer en’gravering og fjerning av overflødig hud og hud. Disse inngrepene krever vanligvis et sykehusopphold etterfulgt av en gjenopprettingstid.

Hvis andre flacid hudstrammingsteknikker ikke gir de resultatene du leter etter, kan du velge å konsultere en lege for å se om kroppens remodeling er det riktige valget for deg.

Ta bort

Løs hud kan være problematisk, men det er forskjellige måter å minimere det eller redusere det.

Kollagen er en viktig faktor for hudens elastisitet. Øke kollagenproduksjonen av kroppen din er en måte å redusere flakkhuden på.

Du kan også iverksette tiltak for å hindre Flaccid-hudutvikling, hvordan du unngår:

 • røyk
 • Tan
 • Bruke hudprodukter med aggressive kjemikalier