Low Cheekbones vs High Zigomes: Hvordan finne og modifisere

Kinnbenene er strukturen i ansiktet ditt under huden, spesielt malaribenene. Hvis dine malari bein er i nærheten av øynene dine, anses du å ha de høye kinnbenene. De nedre kinnbenene refererer til malari-beinene som er nærmest den nedre delen av nesen.

Å ha høye eller lave kinnbenet indikerer ikke nødvendigvis noe om deg. Din etniske historie og din genetiske bakgrunn spiller en viktig rolle i # 8217; påvirker måten ansiktet ditt er strukturert. Noen kulturer setter pris på noen ansikter i ansiktet, for eksempel høye eller lave kinnben, som konvensjonelle attraktivitetsindikatorer.

Finne kinnbenene

Del på Pinterest

Du kan forstå hvor malari-beinene dine er ganske enkle. Alt du trenger er et speil og god belysning.

Ser på ansiktet ditt rent og uten sminke i speilet, plasser tommelen opp på brusken og nr. 8220; utstikkende & # 8221; Over høreapparatet (kalt Torago). Legg deretter pekefingeren på neseborene. Tegn langsomt tommelen og # 8217; indeks sammen på ansiktet til de møtes. Hvis du prizes forsiktig, vil du høre kinnbenet ditt!

Nå så på speilet. Hvis kinnbenet ditt er på bunnen av nesen, har du lave kritts. Hvis det er direkte under øynene dine, nær hvor nesebroen begynner, har du høye kinnbenet.

Hvordan endre kinnbenene

Hvis du ikke liker Zys utseende, kan du bruke triks for å få dem til å se høyere og mer fremtredende. Noen kliniske behandlinger er også tilgjengelige.

Sminke strategier

Hvis du liker det L’aspekt av en høyere kinnben, men du vil ikke gjennomgå en kosmetisk prosedyre, kan du bruke trikset til å gi ansiktet ditt en tettest og konkav utseende. Ved hjelp av en bronzer eller rødme og et lysende produkt, sammen med en børste for sminke eller en svamp for triks, kan du spille med skygger på ansiktet ditt for å få kinnbenene til å se høyere. Metodene varierer, og det er mange opplæringsprogrammer på YouTube, avhengig av form av ansikt og produkter du har til fingertuppene.

Det grunnleggende konseptet med skyggen og lyset for å få de høyeste kinnbenene til å se slik ut:

 • Begynn å bruke pusten for å suge kinnene, noe som gjør kinnbenene synlige. Sett børsten for trikset på kinnbenet og vipp mot utsiden til enden av øyenbrynene: det er det at oversiktslinjen skal fullføre.
 • Passerer et tanningsland av to mørkere nyanser av den naturlige tonen i huden din på # 8217; området like under kinnbenet og fortsetter opp til øyenbrynlinjen.
 • Midler l’tanning med huden din med en bred bevegelse mot det høye.
 • For en ekstra effekt bruker han en highlighter for å tiltrekke seg oppmerksomheten rett under øynene på kinnbenet du har & # 8220; opprettet & # 8221;.
 • Bruk en pensel for fundament eller en skjønnhetsblander, fading tanning og # 8217; lyser, med primeren eller fundamentet til det tar et naturlig utseende.
 • Cheek protese

  Protesene for kinnene, også kalt & # 8220; løft av kinnene & # 8221;, er for folk som ønsker å permanent endre formen på ansiktet deres. En plastikkirurg utfører små graveringer på sidene av munnen og legger inn en solid silikon zigo. Denne intervensjonen krever at den generelle anestesien og utvinningen kan være ubeleilig. Forvent et hovent ansikt og noen dager med smerte og ubehag opp til en uke senere. Zigades-anleggene gir varige resultater. Men som med en operasjon, er det mange potensielle bivirkninger.

  Dermal filler

  En et annet alternativ for folk som ønsker å ha mer fremtredende og høye kinnbenet, er klassen av injiserbart materiale som heter & # 8220; Dermal filler & # 8221;. Fyllstoffene består ofte av forbindelser som hyaluronsyre (ha) eller kollagen, som over tid kroppen din kan absorbere. De populære merkene i disse fyllstoffene inkluderer Juvederm, Restylane og Zyplast. Fyllstoffene kan injiseres i stoffet under huden og skape en midlertidig effekt av en høyere chiaper. Resultatene kan vare opptil tre måneder.

  L & # 8217;

  Personlig skjønnhet er en individuell og svært subjektiv ting å evaluere. Det er ingen zigomas & # 8220; god & # 8221; O & # 8220; dårlig & # 8221;. Det er mange forskjellige typer ansikter, hver med sin egen sjarm og skjønnhet. Hvis kinnbenene dine er en kilde til usikkerhet, bør du vurdere å besøke en triksbank for å snakke om strategiene og produktene du kan bruke til å gjøre dem mer tydelige.

  Kosmetiske prosedyrene spenner fra midlertidige og relativt økonomiske til de mest alvorlige og dyre. Husk at å ha de høye eller lave kinnbenene ikke er et presist symbol på din attraktivitet.